Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Шумен трофи 2008 - за феновете

http://www.youtube.com/watch?v=oDaZ8HRgN3Y
    клипчето го слагам във връзка отчитането на време. Клипа е 2.17 а съдийката го отчете 3.20
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от toush Преглед на мнение
      "Приятелю" незнам как точно да се обърна ким теб но нямам джип,несъм състезател но от 8 години гледам всички състезания в Шумен,и всички до които мога да стигна.От както съшествува този форум всички само се одумват.Това преди 8години изглеждаше като състезание между приятели кой има по-добре направена кола и кой може по-доре да кара.Сега всички занят какво е офроуд и как му се организират състезанията.За теб какво е интересно катастрофи,обърнати -запалени коли,кръв и трупове гледай си филмчета по телевизията и се радвай.На това състезание виждам най-добрите състезатели ОСМАгодина надявам се да ги видя и догодина.Никой неможе да угоди на българина вихаги нещо немуе наред.Ако иама руса що не е черна и обратно
      Абе каде е Киро?
      Абе бате кАжи моля те?
      Ехооо някой виждал ли е Киро?
      Ти батка не си ми нито приятел нито колега ! За малка разлика от теб аз не съм само зрител .Занимавам се и със организация и съм карал по състезания , смятам и да продължа да карам....Това за кървища,блъскане и обръщане може да му хрумне само на един ххххххххх а аз не се имам за такъв!Сам си направи извода на кого му е хрумнало.Ти явно си нямаш представа кое е зрелищно по състезанията.
      За теб толкова.

Абе някой не е ли виждал Киро?
      Последно редактирано от kinex; 10-12-08, 07:13. Причина: Обида към друг участник.

Коментар

Темата придобива все повече заплашителен характер.

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
          Темата придобива все повече заплашителен характер.
          Аха.
          Все по често я виждам тая детска градина заключена.
          Що ли след старт от Формула-1 няма такива кръчмарски кавги.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Аха.
            То добре и че няма,че няма да стигнат страниците във форума.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Аха.
              между нас няма ! Ама несе знае какво е в тайния форум на пилотите в F1
              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
                Абе каде е Киро?
                Абе бате кАжи моля те?
                Ехооо някой виждал ли е Киро?
                Ти батка не си ми нито приятел нито колега ! За малка разлика от теб аз не съм само зрител .Занимавам се и със организация и съм карал по състезания , смятам и да продължа да карам....Това за кървища,блъскане и обръщане може да му хрумне само на един улигофрен а аз не се имам за такъв!Сам си направи извода на кого му е хрумнало.Ти явно си нямаш представа кое е зрелищно по състезанията.
                За теб толкова.

Абе някой не е ли виждал Киро?
                сигурно празнува, днес, т.е. на 8-ми има рожден ден
                Последно редактирано от Yaro; 09-12-08, 12:38.

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                  http://www.youtube.com/watch?v=oDaZ8HRgN3Y
                  клипчето го слагам във връзка отчитането на време. Клипа е 2.17 а съдийката го отчете 3.20
                  А това бил лицензиран съдия!!! Киро ни го каза- т.е. как се мери времето и на други официални състезания. Язък за зора дето си давахме за някои етапи , тя работата си е била нагласена да си стане както Киро си иска и ние сме му били нужни само за фон

Коментар

В България винаги е имало измами и винаги ще има.
                    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

• До: как се засичаше времето на Шумен 4х4

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                      Аз направих предната вечер проба с телефона си и нямаше никаква разлика от от Сейкото на Иван Маринов.Ширината на траялите там където беше по тясно със сигурност беше най-малко 3 метра.Със сигурност!
                      Да може времената да нямат разлика, но на Сейкото има печатащо устройство и целия този спор се решаваше като се види лентата на хронометъра на съдията. Нямаше и протоколи на съдиите или аз поне не видях такива на траяла край Лозево.
                      На всички стартове и финали от втория ден нямаше 3 метра за всеки коридор.
                      Приеми истината, че нещата не са били перфектни, знам че една група хора сте се постарали доста, но някой неща Киро или сина му, не ги беше дообмислил до край.

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                        приятел нещо си с грешна информация няма никакво прекъсване на видеото а дори и да има камерата спира броенето на филма и това всеки го знае не прави такива коментари че е малко тъпичко.
                        а относно видеото кажете как да качим видео повече от 100мб.в вибокс и ще го видите.
                        Айде какво стана с видеото, че нещо не го видях. Има ли на него старт и финал за да видим евентуално времето, но нали знаете че един филм може да бъде отрязан или наслаган като не се показава веднага.
                        Така, че не говори глупости а ни го покажи. И като гледам проблемите са само на този траял дето мереше на Киро брат му.
                        На камената кариера ние засичахме контролно времената и Киро нямаше грешка. На глинестата също не съм чул някой да се оплаква.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                          Да може времената да нямат разлика, но на Сейкото има печатащо устройство и целия този спор се решаваше като се види лентата на хронометъра на съдията. Нямаше и протоколи на съдиите или аз поне не видях такива на траяла край Лозево.
                          На всички стартове и финали от втория ден нямаше 3 метра за всеки коридор.
                          Приеми истината, че нещата не са били перфектни, знам че една група хора сте се постарали доста, но някой неща Киро или сина му, не ги беше дообмислил до край.
                          г-н Маринов,днес измерих ширината на коросерията на Скания самосвал и видях 2 м 20 см
                          Стоян Драев тел:+359877915301
                          blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                            г-н Маринов,днес измерих ширината на коросерията на Скания самосвал и видях 2 м 20 см
                            Колега идеята на Скания самосвал е да се кара на асфалт и отъпкан черен път,а не на траял.Все пак на траяла нали има леки заобиколки в коридора не е само като конете с капаци "все напред".
                            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                              Аз искам да благодаря на Кирил, че ни показа как не трябва да се организира подобно събитие. Всички фенофе на този спорт които бях домъкнал с мен останаха изключително разочаровани от това което видяха. Няма да навлизам в подробности. Абсурдно ниски колчета още от "кошарата" на старта невероятната глупост да стартират и 3те зони едновременно и всичко да свърши още в 12 часа, че даже и това им била целта . На танковия полигон безпорядъка беше пълен като се почне с паркирането и се свърши със скучните кръгчета по кална полянка.
                              Дамяне знам че си прав и чакам с нетърпение да качиш видеото за да го проверят всички.
                              вече два опита правим и не се получава как да го пуснем
                              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                              www.offroadprimorsko.com
                              0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                                Колега идеята на Скания самосвал е да се кара на асфалт и отъпкан черен път,а не на траял.Все пак на траяла нали има леки заобиколки в коридора не е само като конете с капаци "все напред".
                                Обяснявам,че стартиращите"кутии" със сигурност бяха най-малко 3 м.
                                Стоян Драев тел:+359877915301
                                blood 0 RhF +

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X