Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

как се засичаше времето на Шумен 4х4

Отварям темата за да ви докажем,че наистина на Шумен 4х4 се нагласят времената. Утре ще ви пусна клип в който се вижда колко време е учасника на трасето и колко после му е записано като резултат. Ще изчакам да видя дали Киро, да публикува времената и класиранията в отделните етапи за да можете да видите за какво става въпрос.
    Последно редактирано от kinex; 10-12-08, 08:39. Причина: неподходящ език

Коментар

До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
      Колега това може би е само твой сън? Къде ги видя тези лебедки бе?
      6 часа киснахме в полето за да видим нещо интересно и ако не се беше обърнал Десо .............. не знам това не беше състезанието което очаквахме. Аз съм безкрайно разочарован.
      Ето три:

Имам и още, но не ми се занимава. А и не всички които видях успях да ги снимам, а със сигурност има и такива, за които не знам.
      Май не е било само сън.
      Но човек вижда това, което иска да види, един търси кусури, и ги намира, аз търсех забавление, и го намерих
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наистина тази година състезанието беше далече от нивото си от други години ( аз го гледам от четири ).
        Например втория ден ( траялите ) спокойно можеха да са последователни, а не едновременно. Ако не ме лъже паметта средното време за което преминаваха траялите беше около 5-6 минути ( общо и трите ). Което при 25-30 състезателя прави общо време за провеждане около 3 часа. И публиката щеше да е доволна, а не да тича като замаяна от глината до камъните и от там до Лозево и обратно. Да не говорим за старта на каменната кариера. Че там и на Джимнито му беше тясно.
        А днешния ден беше доста скучен. За разлика от миналите години където се усещаше някаква тръпка и мъжка борба, сега беше като онази дисцпилина в колоезденето " отборно преследване" : двама се гонят, ама чак на финала се разбира кой е първи. Пък и трасето беше много тясно и повече приличаше на катаджийски полигон. А калта беше сериозна.
        Това е моето мнение на зрител, а и доста хора от публиката го обсъждаха.
        А по повод на лични дрязги на колеги с Киро, нека да не се говори с недомлъвки , а направо, защото просто така е мъжко.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Третия ден трасето не беше ли излишно "засукано" ???
          На други състезания в България може да се видят подобни неща, които радват публиката. Но за това трябва скорост и дистанция.
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
            Наистина тази година състезанието беше далече от нивото си от други години ( аз го гледам от четири ).
            Например втория ден ( траялите ) спокойно можеха да са последователни, а не едновременно. Ако не ме лъже паметта средното време за което преминаваха траялите беше около 5-6 минути ( общо и трите ). Което при 25-30 състезателя прави общо време за провеждане около 3 часа. И публиката щеше да е доволна, а не да тича като замаяна от глината до камъните и от там до Лозево и обратно. Да не говорим за старта на каменната кариера. Че там и на Джимнито му беше тясно.
            А днешния ден беше доста скучен. За разлика от миналите години където се усещаше някаква тръпка и мъжка борба, сега беше като онази дисцпилина в колоезденето " отборно преследване" : двама се гонят, ама чак на финала се разбира кой е първи. Пък и трасето беше много тясно и повече приличаше на катаджийски полигон. А калта беше сериозна.
            А по повод на лични дрязги на колеги с Киро, нека да не се говори с недомлъвки , а направо, защото просто така е мъжко.
            И аз съм на същото мнение.
            Последно редактирано от kinex; 07-12-08, 22:51. Причина: спам
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
              Много си прав, който има да казва нещо на Киро или на когото и да е да го казва направо,а Киро да помисли над казаното и да го оправи догодина
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

колеги ние от офроуд клуб приморско за първи път участваме в това състезание и ще ни е за последно.стартирахме с номер 28 бяла витара.ДО ДНИ ЩЕ ВИ ПУСНА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПРОМАТ ЗА ТОВА КАК СЕ ИЗМЕРВА ВРЕМЕ НА ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ И КАК СЕ НАГЛАСЯТ КЛАСИРАНИЯТА ТА ДА СИ НАПРАВИТЕ СМЕТКА ДАЛИ ДА МУ ХОДИТЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА И ДАВАТЕ ПО 400ЛВ. НА ТОЯ НАШ "приятел"

НИЕ СМЕ ХОРАТА ЗАСНЕЛИ ПРОСЛУВУТИЯ ВИДЕО КЛИП НА ТРИАЛ с.Лозево
                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                www.offroadprimorsko.com
                0899883765

Коментар

А по повод на лични дрязги на колеги с Киро, нека да не се говори с недомлъвки , а направо, защото просто така е мъжко.[/QUOTE]

Нищо не крия и не ми липсва мъжество. Много е дълга историята за това ще кажа в кратце, че Киро ме обиди публично като на старта разлепил демонстративно моите стикерите залепени на шуменския самурай без да знае за нашите договорките с екипажа.
                  ЛУД КАРЪК
                  087 8888804

Коментар

Е защо не подадахте контестация на Киро срещу Киро ?
                    Щеше да е интересно как сам се санкционира
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

• До: Шумен трофи 2008 - за феновете

колеги също когато бъде пуснато видеото ще имате възможността да си сверите хронометрите защото КИРО каза че камерата не снимала с хронометърно време.
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                        колеги ние от офроуд клуб приморско за първи път участваме в това състезание и ще ни е за последно.стартирахме с номер 28 бяла витара.ДО ДНИ ЩЕ ВИ ПУСНА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПРОМАТ ЗА ТОВА КАК СЕ ИЗМЕРВА ВРЕМЕ НА ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ И КАК СЕ НАГЛАСЯТ КЛАСИРАНИЯТА ТА ДА СИ НАПРАВИТЕ СМЕТКА ДАЛИ ДА МУ ХОДИТЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА И ДАВАТЕ ПО 400ЛВ. НА ТОЯ НАШ "приятел"

НИЕ СМЕ ХОРАТА ЗАСНЕЛИ ПРОСЛУВУТИЯ ВИДЕО КЛИП НА ТРИАЛ с.Лозево
                        Заинтригувана съм. Моля, дайте подробностите защото са интересни за медиите. Този клип публикувахте ли го вече някъде, къде мога да го видя?

Коментар

колеги също когато бъде пуснато видеото ще имате възможността да си сверите хронометрите защото КИРО каза че камерата не снимала с хронометърно време.
                          Дамяне, как можахте днес да не си сложите каските бре човек Като ви даваха старта не ви ли видяха и предупредиха ?
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                            Е защо не подадахте контестация на Киро срещу Киро ?
                            Щеше да е интересно как сам се санкционира
                            ние директно му показахме видео записа във фоаето на хотела и той каза че ще провери и най големия маитап е че на рали кроса забравихме да си сложим каските на старта и съдията ни пусна без да ни провери а след 400м. ни дисквалифицира за съдийска грешка.
                            OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                            www.offroadprimorsko.com
                            0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                              Дамяне, как можахте днес да не си сложите каските бре човек Като ви даваха старта не ви ли видяха и предупредиха ?
                              не приятел на това семейно състезание така се процедира. да те диквалифицират за съдийска грешка го няма по света . според мен и другите състезатели трябваше да изгонят съдията а киро има претенций че съдията имал лиценз от БФАС
                              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                              www.offroadprimorsko.com
                              0899883765

Коментар

Киро е прав!
                                Хронометрите засичат с точност до 1/100 от секундата, а камерите само с 1/25 от секундата.
                                Това е ОГРОМНА разлика ако говорим за времеизмерване на скоростта на звука, или сравняваме изминато разрояние от куршуми с различен калибър.
                                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X