Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Аз искам да благодаря на Кирил, че ни показа как не трябва да се организира подобно събитие. Всички фенофе на този спорт които бях домъкнал с мен останаха изключително разочаровани от това което видяха. Няма да навлизам в подробности. Абсурдно ниски колчета още от "кошарата" на старта невероятната глупост да стартират и 3те зони едновременно и всичко да свърши още в 12 часа, че даже и това им била целта . На танковия полигон безпорядъка беше пълен като се почне с паркирането и се свърши със скучните кръгчета по кална полянка.
    Дамяне знам че си прав и чакам с нетърпение да качиш видеото за да го проверят всички.

Коментар

Е поне България пак ще се "прослави" с най-зле планираното и манипулирано състезание на Балканите.Жалко за чуждите екипажи дошли да видят български мурафети.Че е семейно състезанието аиде няма лошо,пък и на гости се ходи с подарък все пак (400 лв.).Но да се представя България па макар и на нашия си полуостров,по този начин е просто недопустимо.

Коментар

Е,виждали сме манипулации на кръгове от републиканския Шампионат.И не само на един.
        Стоян Драев тел:+359877915301
        blood 0 RhF +

Коментар

Миналата година Киро беше събрал много добър екип за организиране на състезанието!Всички или повечето които му помагаха са хора които познавам и знам че са сериозни.Тази година НИТО ЕДИН от тях не пожела да се занимава с него понеже всички разбраха за какъв ПОДЪЛ човек става дума.Срам ме е че съм Шуменец и любител на този тип офроуд и оплювам Шуменското състезание!Силно се надявам че хората които имат по добрите познания и качества да организират подобно състезание ще се събудят и от идната година ще поемат нещата в свои ръце.Надявам се Кирил да се появи и да каже поне едно ИЗВИНЯВАЙТЕ. Драев тук никой не иска да опорочи състезанието , то се опорочи само .Коментарите които чувах от публиката бяха само отрицателни и нито един положителен.Единствено във форума тук хора като Кольо и др. се опитаха да защитят организаторите и то съм сигурен че правеха за честа на Шумен а не за ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ!

Най ми хареса коментар от публиката:
          -Тук ще спечели човека с най добри пръскалки на чистачките и най бавно каране по трасето !

Мисля че е излишно да се коментира повече състезанието и неговата организация. Тези , повечето които са видели за какво става дума сами да си извадят изводи.

Аз призовавам всички да не отбягват Шумен и офроуда тук А САМО СЪСТЕЗАНИЯ ОТ ТИПА НА КИРО И ФАМИЛИЯ!

Извинявам се ако съм засегнал някой но съм силно разочарован.
          Последно редактирано от Цезар; 08-12-08, 08:27.

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
            колеги ние от офроуд клуб приморско за първи път участваме в това състезание и ще ни е за последно.стартирахме с номер 28 бяла витара.ДО ДНИ ЩЕ ВИ ПУСНА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПРОМАТ ЗА ТОВА КАК СЕ ИЗМЕРВА ВРЕМЕ НА ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ И КАК СЕ НАГЛАСЯТ КЛАСИРАНИЯТА ТА ДА СИ НАПРАВИТЕ СМЕТКА ДАЛИ ДА МУ ХОДИТЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА И ДАВАТЕ ПО 400ЛВ. НА ТОЯ НАШ "приятел"

НИЕ СМЕ ХОРАТА ЗАСНЕЛИ ПРОСЛУВУТИЯ ВИДЕО КЛИП НА ТРИАЛ с.Лозево
            Аз съм фен на offroad не съм състезател но ходя на всички състезания които имам възможност да гледам.Благодаря ви че сте дошли до Шумен задаси прекарате весело надали сте се надявали да бъдете първи при положение че тук на това "селско" състезание се събират най добрите карачи само за да се премерят защото състезанието е след завършване на спортия сезон.
            Защо Вие не спазихте правилата,защо една съдйска грешка която най вероятно не е от голямо значение за крайното класиране.
            Не идвайте в Шумен да търсите кусури ида пусувате Кирил елате да се забавляване Вие и публиката

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
              Миналата година Киро беше събрал много добър екип за организиране на състезанието!Всички или повечето които му помагаха са хора които познавам и знам че са сериозни.Тази година НИТО ЕДИН от тях не пожела да се занимава с него понеже всички разбраха за какъв ПОДЪЛ човек става дума.Срам ме е че съм Шуменец и любител на този тип офроуд и оплювам Шуменското състезание!Силно се надявам че хората които имат по добрите познания и качества да организират подобно състезание ще се събудят и от идната година ще поемат нещата в свои ръце.Надявам се Кирил да се появи и да каже поне едно ИЗВИНЯВАЙТЕ. Драев тук никой не иска да опорочи състезанието , то се опорочи само .Коментарите които чувах от публиката бяха само отрицателни и нито един положителен.Единствено във форума тук хора като Кольо и др. се опитаха да защитят организаторите и то съм сигурен че правеха за честа на Шумен а не за ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ!

Най ми хареса коментар от публиката:
              -Тук ще спечели човека с най добри пръскалки на чистачките и най бавно каране по трасето !

Мисля че е излишно да се коментира повече състезанието и неговата организация. Тези , повечето които са видели за какво става дума сами да си извадят изводи.

Аз призовавам всички да не отбягват Шумен и офроуда тук А САМО СЪСТЕЗАНИЯ ОТ ТИПА НА КИРО И ФАМИЛИЯ!

Извинявам се ако съм засегнал някой но съм силно разочарован.
              "Приятелю" незнам как точно да се обърна ким теб но нямам джип,несъм състезател но от 8 години гледам всички състезания в Шумен,и всички до които мога да стигна.От както съшествува този форум всички само се одумват.Това преди 8години изглеждаше като състезание между приятели кой има по-добре направена кола и кой може по-доре да кара.Сега всички занят какво е офроуд и как му се организират състезанията.За теб какво е интересно катастрофи,обърнати -запалени коли,кръв и трупове гледай си филмчета по телевизията и се радвай.На това състезание виждам най-добрите състезатели ОСМАгодина надявам се да ги видя и догодина.Никой неможе да угоди на българина вихаги нещо немуе наред.Ако иама руса що не е черна и обратно

Коментар

Здравейте фенове на офроуда ,
                Бях един от участниците в това състезание,което ми дава право да изразя мнението си.Не мога да разбера от къде се е насъбрал този негативизъм в болшинството от пишещите.Състезанието беше частно и единственото задължително в него беше спазването на предварително обявения му правилник.Чета мнения на хора , които нито са участвали ,нито са присъствали на събитието. Не разбирам ,защо е необходимо да се критикува нещо на всяка цена ? Спрете моля Ви се да изливате пумия върху организаторите ? На който не му харесва да не участва , а който не участва да не изразява мнение.Смятам , че подобни прояви трябва трябва да бъдат адмирирани , а организаторите им подпомагани в начинанията.Ако във всеки голям град се организира по едно такова събитие годишно ще се получи голям купон.
                До Киро:
                Благодаря ти за всичко.Беше положил много усилия да организираш Шумен трофи 2008. Действително имаше някой пропуски но това по никакъв начин не умаловажава направеното от теб.Доказателство за това е присъствието дори на тези които те критикуват.Подобен частен международен форум , посетен и от много видни участници в родния шампионат аз не знам да има друг в България.Пожелавам ти здраве и успех в организирането на Шумен трофи 2009.
                До всички останали:
                Моля Ви бъдете по-градивни.Ако в България има още хора , които да се наемат да организират ,както Киро , подобни мероприятия този спорт и това общество ,към което се стремим , ще имат други измерения.Нека оцелеят тези събития и се развиват.Всички ще имаме полза от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от BobyI Преглед на мнение
                  Здравейте фенове на офроуда ,
                  Бях един от участниците в това състезание,което ми дава право да изразя мнението си.Не мога да разбера от къде се е насъбрал този негативизъм в болшинството от пишещите.Състезанието беше частно и единственото задължително в него беше спазването на предварително обявения му правилник.Чета мнения на хора , които нито са участвали ,нито са присъствали на събитието. Не разбирам ,защо е необходимо да се критикува нещо на всяка цена ? Спрете моля Ви се да изливате пумия върху организаторите ? На който не му харесва да не участва , а който не участва да не изразява мнение.Смятам , че подобни прояви трябва трябва да бъдат адмирирани , а организаторите им подпомагани в начинанията.Ако във всеки голям град се организира по едно такова събитие годишно ще се получи голям купон.
                  До Киро:
                  Благодаря ти за всичко.Беше положил много усилия да организираш Шумен трофи 2008. Действително имаше някой пропуски но това по никакъв начин не умаловажава направеното от теб.Доказателство за това е присъствието дори на тези които те критикуват.Подобен частен международен форум , посетен и от много видни участници в родния шампионат аз не знам да има друг в България.Пожелавам ти здраве и успех в организирането на Шумен трофи 2009.
                  До всички останали:
                  Моля Ви бъдете по-градивни.Ако в България има още хора , които да се наемат да организират ,както Киро , подобни мероприятия този спорт и това общество ,към което се стремим , ще имат други измерения.Нека оцелеят тези събития и се развиват.Всички ще имаме полза от тях.
                  Напълно подкрепям!
                  Безгрешни хора няма. Нека преобладават насоките и съветите. Времето ще покаже истината.
                  Специални поздрави на Участниците , Публиката и организаторите.
                  ________________________________________________________________________________________
                  Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                  HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

• До: как се засичаше времето на Шумен 4х4

Ние пък чакаме Киро да пусне класирането и времената за да не може да ги подмени и тогава ще качим видеото.

Коментар

от всички коментари които прочетох ми е ясно че състезанието е било силно компроментирано ама дайте да го видим този клип че търпение нямам аз, пък за тези които са участвали не ща и да си помисля какво им е...
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от toush Преглед на мнение
                        ..Това преди 8 години изглеждаше като състезание между приятели кой има по-добре направена кола и кой може по-доре да кара. Сега всички занят какво е офроуд и как му се организират състезанията...
                        ....На това състезание виждам най-добрите състезатели ОСМАгодина надявам се да ги видя и догодина.Никой неможе да угоди на българина вихаги нещо немуе наред.Ако иама руса що не е черна и обратно
                        За да сме коректни и точни, преди 7 години първото състезание в Шумен си беше истинско състезание при -16 градуса, 7 румънски екипажа, първото по Роуд Бук в България
                        Следваха силни години на състезанието, 2005-та беше върхът, но в последните 2-3 Кирил си повярва и си вкарваше правила, които нервеха състезателите
                        Резултата е, че СИЛНИТЕ ЕКИПАЖИ от Шампионата НАМАЛЯВАТ
                        За догодина със сигурност ще са по-малко...
                        А на Българина не може да му се угоди, защото вече има много организатори и състезания и може да СРАВНЯВА, т.е. има база и право да има претенции
                        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 08-12-08, 11:51.

Коментар

Тук намерих класирания с времена по етапи:
                          http://www.pantev.net/images/FinalNa...Shumen2008.pdf
                          http://www.pantev.net/images/FINAL_TRAJAL_2008.pdf
                          http://www.pantev.net/images/StartovaReshetka.pdf
                          http://www.pantev.net/images/FinalSc...Trajal2008.pdf
                          Никой,никому лошо.
                          [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                          [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                          [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                          [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                            А Киро дето неси седеше на мястото и двама или трима състезатела се бъркаха заради него ? Дали не беше умишлено
                            Абсолютно си прав и аз съм на твоето мнение.

Коментар

Зле се засичаше времето, на втория ден. Заради фикс идеята на Киро трите траяла да вървят едновременно нито публиката можеше да види всичко, нито състезателите да направят сравнение по между си, нито може да създаде добра организация на съдиите.
                              Това с колчетата и наказанията за тях, само с Пламен Тенев могат да намерят общ език. Всички траяли бяха правени за самурай или в най-добрия случай витара, но и на тях им е доста тясно.
                              Как съдията няма да сгреши като мери с мобилен телефон или хронометър и се занимава с това да гледа дали състезателите пляскат с ръце и се прегръщат в колата.
                              А за момчетата от приморско да бяха подали контестация по надлежния ред, но колко да е времето на Фиков като камерата спирала по рано да записва.

Коментар

И дайте го това прословуто видео да го видим, защото класирането не се променя съществено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X