Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Знам че Вушев е 1 .

Коментар

Кой е бил навигатор на Вушев?

Коментар

Днес състезанието беше пълен провал според мен.Организацията беше -0- Киро си измисля разни правила които за съжаление не са за всички които се състезават. Вушев пред погледа на цялата публика смачка колче и може би и той не разбра но не беше дисквалифициран докато други бяха.Шапка му свалям за вчерашното представяне но не беше чесно спрямо другите състезатели.Може би една от причините беше и липса на съдии които да наблюдават.Зрелището за публиката също беше слабо благодарение на начина по който се стартираше не знам защо така го беше измислил организатора може би да няма тапи или блусканици , но когато някой се закантареше или обърнеше другия пак минаваше покрай него.

Аз лично съм разочарован !!!

Коментар

Ти гледал ли си състезанието до края
          Вушев беше дисквалифициран и изобщо не участва в следващите етапи.
          Не го ли знаеш, или просто искаш да се заяждаш с Киро и неговото състезание. Като си толкова добър , за какъвто се смяташ защо ти не направиш едно , а пък ще те видим и теб тогава!!!!
          Защо не питаш участниците не е ли било добро състезанието - то се прави за тях . Какво и има на публиката - не и било удобно да гледа - това все пак е офроуд , а не да седнеш пред телевизора и да гледаш филм.
          Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
            Днес състезанието беше пълен провал според мен.Организацията беше -0- Киро си измисля разни правила които за съжаление не са за всички които се състезават. Вушев пред погледа на цялата публика смачка колче и може би и той не разбра но не беше дисквалифициран докато други бяха.Шапка му свалям за вчерашното представяне но не беше чесно спрямо другите състезатели.Може би една от причините беше и липса на съдии които да наблюдават.Зрелището за публиката също беше слабо благодарение на начина по който се стартираше не знам защо така го беше измислил организатора може би да няма тапи или блусканици , но когато някой се закантареше или обърнеше другия пак минаваше покрай него.

Аз лично съм разочарован !!!
            Не чух зе елиминация на уазката счупи колчето пред мен дребничкия съдия ли е контрола ли лично заби наново колчето след уазката но водещия не го обяви за дискфалификацияно не го видях и по трасето послетрасето не ми хареса беше някак леко може да се желае още от организаторите
            Последно редактирано от meha1971; 07-12-08, 18:42. Причина: причина допълнение
            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Това за мен беше най голямата простотия която съм гледал
              Нямаше никаква интрига няма адреналин като други години пална простотия

Коментар

Явно не сте били там.Или не сте внимавали.Вушев беше дисквалифициран без колебание,наред с всички останали/Руслан,П.Минчев и др./
                Прикачени файлове
                Стоян Драев тел:+359877915301
                blood 0 RhF +

Коментар

За Мариан:Що не се пробваш да го измислиш и направиш по добро?
                  blood 0 RhF +

Коментар

Ако бяхте остана ли до края щяхте да разберете че Вушев е наказан.Незная колко пъти сте гледали подобен род състезания но идеята е не да се затапват ,блъскат и обръщат
                    Това са състезани за машини и ХОРА които да си покажат възможхостите.
                    За пореден път Киро внася нова нотка в този спорт която за мен лично беше много атрактивна,времето ще си покаже.Кой първи ще копира тази идея от селското състезание ще влвезе в големите състезания на България

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                      Дори и Мариан би го направил по хубаво!!!
                      А относно това кой е дисквалифициран и кой не може и да не сме разбрали предпочетохме да караме любителски в гората от колкото да гледаме тази измишьотина .Съжалявам само че тази година не се намери по традиция някой да набие Киро.

Коментар

Хайде пак се почна като миналата година.
                        На мен лично ми хареса.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Хайде пак се почна като миналата година.
                          На мен лично ми хареса.
                          Всеки има право на мнение
                          Интересно ми е само дали след като миналата година Киро даде чинии за награди на състезателите дали тази година имаше вилици и лажици

Коментар

Е,аз за Мариан имам доста по-високо мнение от теб/Дори и Мариан/
                            blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                              Значи аз изказвам мнение.И това него е измисли Киро а тава го има WRS шампионата сори

Коментар

Наградният фонд беше по-груба сметка около 15000 лв.Само на още едно състезание съм виждал подобен
                                За България иде реч.
                                blood 0 RhF +

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X