Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шумен трофи 2008 - за феновете

Моля всички фенове и приятели на състезанието, които имат нужда от информация за състезанието от организационния комитет на състезанието да задават въпросите си тази тема.

До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Първоначално публикуван от 4x4shumen Преглед на мнение
    Моля всички фенове и приятели на състезанието, които имат нужда от информация за състезанието от организационния комитет на състезанието да задават въпросите си тази тема.
    Кога ще бъде състезанието?

Коментар

Кире дай цените на хотела за тази година !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Всички отговори на вашите върпоси, можете да откриете на официалната страница на състезанието www.4x4shumen.ro-ni.net , като скоро очаквайте специално секция "за феновете" където организаторите ще се погрижат за вас!

Коментар

На 23.11.2008г. ще заработи нова секция в официалната интернет страница за състезанието www.4x4shumen.ro-ni.net специално разработена за Вас, феновете на Шумен трофи. Там Вие ще можете да намерите пълна информация отностно: програмата за феновете, места за наблюдаване на всеки един етап, координати на интерстни точки от трасето и много други...
          За Вас организационният екип на Шумен трофи ще ви запознае със мерките за безопастност които трябва да спазвате по време на състезанието!
          Също така, Вие ще можете да намерите повече информация отностно места за настаняване по време на състезанието х-л Шумен и околните на него и да си резервирате места за периода!

Благодарим за подкрепата!

клуб 4х4Н
          www.4x4shumen.ro-ni.net

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4shumen Преглед на мнение
            Също така, Вие ще можете да намерите повече информация отностно места за настаняване по време на състезанието х-л Шумен и околните на него и да си резервирате места за периода!
            Не знам защо, но "повече информация" за настаняването не видях. Доколкото разбирам, хотел "Шумен" ще е, така да се каже, официален хотел, но цените, които са публикувани, са си стандартните.

Нормална хотелиерска практика е да се правят отстъпки при мероприятия, ама май някой не е чувал за нея или се действа на принципа "болен на легло ... "

Може ли малко актуална информация за състоянието на хотела и дали стаите извън т.нар. "VIP етаж" предлагат нормални условия за нормални гости?

Че хотелът се е накичил с 4 звезди, но от миналата година имаше много лоши отзиви ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Не знам защо, но "повече информация" за настаняването не видях. Доколкото разбирам, хотел "Шумен" ще е, така да се каже, официален хотел, но цените, които са публикувани, са си стандартните.

Нормална хотелиерска практика е да се правят отстъпки при мероприятия, ама май някой не е чувал за нея или се действа на принципа "болен на легло ... "

Може ли малко актуална информация за състоянието на хотела и дали стаите извън т.нар. "VIP етаж" предлагат нормални условия за нормални гости?

Че хотелът се е накичил с 4 звезди, но от миналата година имаше много лоши отзиви ...
              Хотела е читав, особено когато има вода. А когато е топла, палят петата звезда.
              Този хотел е остатък от светлата ера на социализъма. Но сериозно има един голям плюс- големия паркинг.
              Уви избора на организаторите е много стеснен в Шумен и това май е единствения толкова голям хотел там.
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                ... Този хотел е остатък от светлата ера на социализъма ...
                Неотдавна в Кърджали избягахме с крясъци от един такъв ...

Препоръки за нещо по-добро?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Неотдавна в Кърджали избягахме с крясъци от един такъв ...

Препоръки за нещо по-добро?
                  Аз досега гледах хотелите в Шумен и не видях да са много.Ето ги тук http://pochivka.bg/t-74-хотели-в-шумен

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                    Аз досега гледах хотелите в Шумен и не видях да са много.Ето ги тук http://pochivka.bg/t-74-хотели-в-шумен
                    Благодаря. Още снощи ми се обадиха колеги за да ми дадат препоръки и въпросът вече е уреден. Или поне аз си мисля така ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Айде чакаме класиране от 1-ви ден ...
                      三菱帕杰羅
                      Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

Коментар

Секция "за феновете" е активна на официалната страница на състезанието!

PS: използвайте Refresh за да сте сигурни че виждате последното обновяване!

Коментар

Може ли някой да прикачи свясна карта на район Шумен.Благодаря предварително!
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Мисля,че ще е полезно да се сложат по едни GPS координати на местата за наблюдение в секцията за фенове
                            Николай Папазов

Коментар

Къде точно ще бъдат затворените трасета през втория ден?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X