Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шумен трофи 2008 - за феновете

състезанието си беше мн добре организирано и вси4ко беше супер

Коментар

Никаква интрига !
      И Кирови правила !
      На единия траял времето на Едното Г беше над 3 мин. (записано на камера) а беше записано по малко !
      На траяла на Лозево нокой не спираше на финала в "клетката" както бе по правилата !
      Неможе колчетата да са по 30-40 санта ! Твърде ниски са и несе виждат от колата ........
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Драев ,
        ти вярваш ли си ?
        Мога да се съглася че Киро е взел толкова от такси но за фонда извини ме. А ти освен че работиш за него и адвокат ли си му ?Той защо сам не сподели?
        Интересно ми е колко хора прецака Киро покрай организацията ?Или и за тях е имало щедри възнаграждения

Коментар

Вярвам си.То е проста аритметика.И между другото работя за себе си от около 20- тина години
          Стоян Драев тел:+359877915301
          blood 0 RhF +

Коментар

Както и да е , не ми се навлиза в спорове .Знам че ти си помагал доста за организацията и затова го приемаш лично но за мен всичко е провал ...Смятам че това ще се потвърди и от други хора.

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
              Всеки има право на мнение
              Интересно ми е само дали след като миналата година Киро даде чинии за награди на състезателите дали тази година имаше вилици и лажици
              Разбира се, че всеки има право на мнение, и право да си го отстоява.
              А относно наградите-не мисля, че някой състезател, не само днес, не само в дисциплината Офроуд, а навсякъде в моторните спортове участва за наградата. Колко голяма трябва да е наградата, за да покрие подготовката на една джипка?
              Не, май всички участват заради тръпката
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

На мен, като на зрител ми беше малко скучно днес. Макар да си личеше, че организаторът е положил повече усилия от миналата година - нямаше толкова адреналин за публиката..... А публика имаше повече от миналия път.... Грешно според мен е, че повечето хора бяха по поляните на южната страна за да виждат по-добре полигона, а музиката, кебапчетата, водещия, водата, паркинга - бяха от северната. В тази кал стотици зрители трябваше да прецапват през трасето в локви и кал за да си купят безалкохолно или нещо за хапване, защото все пак състезанието е поне 6 часа.... И т.н., да не давам акъли на организаторите, сигурно са си видели грешките и ще ги оправят за другия път....
                Публикувал съм и малко снимки в репортажа за събитието, ще добавям там още доста до късно тази вечер.....
                Прикачени файлове

Коментар

Преди час разбрах за една постъпка на Киро спрямо мен днес и вече ми е ясно защо Долфи го наби преди години. Ако бях разбрал по-рано такъв екшън щях да ви покажа на състезанието... но не му се е разминало на Киро от мен.
                  ЛУД КАРЪК
                  087 8888804

Коментар

Ехеее, калта... Тя не пречи. Ето как изглеждат моите обувки от днес:

Това не е от стояне на южната страна, навъртях сигурно няколко колометра да обикалям в търсене на най-добрата позиция, да не пропусна някое интересно място за наблюдение.
                    Но това разположение на водещ, старт-финал, и бира-скара не е от вчера. Доколкото съм присъствал на това състезание, винаги е било така. Всеки си избира мястото за наблюдение, и ако не му се гази малко кал да си вземе малко кебапчета, значи не е гладен. Аз например днес не почувствах никакъв глад, сранявах как минават през овразите различните машини, имаше обърнати машини, хвърчеше здраво кал, и се разпънаха може би 10-15 лебедки, миналата година аз лично видях само една. Вярно, че това не е критерий за зрелищност, но показва какво им е било на пилотите, а и на навигаторите.
                    Поне на мен ми беше интересно.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                      Никаква интрига !
                      И Кирови правила !
                      На единия траял времето на Едното Г беше над 3 мин. (записано на камера) а беше записано по малко !
                      На траяла на Лозево нокой не спираше на финала в "клетката" както бе по правилата !
                      Неможе колчетата да са по 30-40 санта ! Твърде ниски са и несе виждат от колата ........
                      Как да има интрига, като реално състезание по OFF-ROAD нямаше. Имаше "Управление м/у колчета". А управление на кола с кални гуми е трудно - това важеше най-вече за публиката.

Кирови правила - ами да самия Киро на награждаването гордо застана пред всички и гордо заяви "Благодаря Ви че дойдохте на СЕМЕЙНОТО ми състезание". И вместо замерване с домати, получи плахи ръкопляскания.
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от komata Преглед на мнение
                        Преди час разбрах за една постъпка на Киро спрямо мен днес и вече ми е ясно защо Долфи го наби преди години. Ако бях разбрал по-рано такъв екшън щях да ви покажа на състезанието... но не му се е разминало на Киро от мен.

Доста късно го разбра нали затова ме няма мен и още други хора ти ще се сетиш кой

Поздрави

Коментар

До: 4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

скъпи приятели и гости на траял Шумен не виждам нищо екстреемно във вашето участие. Това ви го пиша защото следващият път ще ви очакваме със страшно по красиви изненади от Шумен. Вие малко в Шумен се изложихте но ямболската група ви опровергаваме за грешно съдийство.Ние лично засичахме времето на всеки един с камера и се получават разминавания.Защо е така?
                          Бъчето

Коментар

Относно моята ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ, няма да коментирам. Имаше достатъчно свидетели, но все пак не сме в СЪД, а на Кирово състезание.

По интересни са следните факти на Киро са му забранили да прави състезание в гората, и вече имаме нов вид състезание "Обиколка на шуменските безстопанствени ниви".
                            Идеята е взаимнствана от "Обиколката на Франция" но там са с велосипеди, за това и Киро направи състезанието 260км само с 1 зареждане. В паузата имаше забавление за механиците и навигаторите - мъкнене на 20л. ТУБИ.
                            Не стига, че не изцапахме бензиностанцята, платихме бензина, мъкнахме тубите, а нямаше една пържола къде да се изяде.... абе Кировска организация.
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Kaskadiora, много съжалявам, че ти махнах стикерите в петък но беше по нареждане на Киро. Бях поел ангажимента да помагам и гледах да съм точен, за разлика от него, макар да се оказа, че не си е струвало.
                              ЛУД КАРЪК
                              087 8888804

Коментар

Абре каскадьоро ти какво искаш и бензина ли да ти плати някой
                                То тогава май няма мое се вредим от кандидати за слава
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X