Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 4Х4 ШУМЕН 2008-5-7 декември 2008

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
    Това тук е Официалната тема за състезанието, нали? Аз като редовен и сериозен участник очаквам тук да се появи, поствано от Организатора, Официалното класиране. Благодаря на колегите, дали линковете, но не виждам смисъл да се регистрирам в други сайтове, за да науча класирането. Ако има някаква причина то да не бъде поствано тук, искам да я знам. Щото ако тази тема не може да даде точна информация за състезанието, от нея няма смисъл. За мен е някак си обидно да търся резултата на други места.
    Аз пак питам, Организатора ще сложи ли тук Официалното класиране? Ако да, да го прави бързо, ако не, да каже защо. Въпроса е принципен, това че Иван си направи труда да го постне това класиране, му прави чест, но е редно Организатора да го направи наистина Официално, като го сложи от свое име и застане зад него. Досега в тоя Форум винаги е било така.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

http://www.4x4shumen.ro-ni.net/4x4H_2008_web/index.html
      Официалният сайт на състезанието
      Стоян Драев тел:+359877915301
      blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Аз пак питам, Организатора ще сложи ли тук Официалното класиране? Ако да, да го прави бързо, ако не, да каже защо. Въпроса е принципен, това че Иван си направи труда да го постне това класиране, му прави чест, но е редно Организатора да го направи наистина Официално, като го сложи от свое име и застане зад него. Досега в тоя Форум винаги е било така.
        Г-н Златев, не разбрахте ли, че г-н Панайотов използва форума, за да си рекламира сайта, респективно продажбата на снимки след всяко състезание
        Въобще не му дреме за форума, камо ли от критиките тук, няма значение, че това е пълно неуважение към 30 000 потребителя (клиента на Панайотов) и към най-големият оффроуд портал в Европа
        Повечето хора тук си отделят от времето, парите и работата, за да правят този форум интересен и пълен с информация, но винаги ще има и хора да се възползват само от него...

Коментар

Първоначално публикуван от МАРИЕЛА ХРИСТОВА Преглед на мнение
          Г-н Златев, не разбрахте ли, че г-н Панайотов използва форума, за да си рекламира сайта, респективно продажбата на снимки след всяко състезание
          Въобще не му дреме за форума, камо ли от критиките тук, няма значение, че това е пълно неуважение към 30 000 потребителя (клиента на Панайотов) и към най-големият оффроуд портал в Европа
          Повечето хора тук си отделят от времето, парите и работата, за да правят този форум интересен и пълен с информация, но винаги ще има и хора да се възползват само от него...
          Честно казано, не искам да го повярвам, но вече не знам какво да мисля. Аз се интересувам от класирането на конкретни хора с конкретни коли, Руси и Руслан с Рейнджовете( те са от "наште"). Друг зрител вече ми го каза, ама аз наистина като интересуващ се човек съм втрещен защо тук още няма Официално класиране. Наистина лично ми е обидно от такова отношение. Пък и тук е точното място да се отговори на критиките и да се покаже и друга гледна точка, нали?
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от МАРИЕЛА ХРИСТОВА Преглед на мнение
            То няма лошо в това.Той е фотограф по професия,нали.Снимките не са лоши.Не се прави на такъв,какъвто не е.Виж аз като взема да си продавам снимките,можеш да ми викаш печелбар.Те моите ги крадат най-често,ама нейсе.....................................
            blood 0 RhF +

Коментар

• До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Здравейте всички аз гледам това състезание от първата година и наистина тази година беше голям провал. Надявям се за догодина организаторите да си вземат поука и да направят добро състезание и да е по интересно за публиката. Защото вси4ки състезания се правят най вече зради публиката и трябва тя да е доволна.

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                То няма лошо в това.Той е фотограф по професия,нали.Снимките не са лоши.Не се прави на такъв,какъвто не е.Виж аз като взема да си продавам снимките,можеш да ми викаш печелбар.Те моите ги крадат най-често,ама нейсе.....................................
                За мене един Организатор си има отговорности. Като използва този Форум да си публикува предварителната информация, цените за участие, разни други подробности и прочие, след това е редно и да допринесе с нещо. Абсолютно задължително поне с крайното и Официално класиране. Не ми се броят колко са мненията на Киро в темите тук преди състезанието. След него са 0( нула). Т.Е., дори и да не искам да вярвам, фактите натам отиват, "свърших си работата за популяризирането и организирането на надпреварата, сега защо да се моря да ги информирам тия критикари за резултатите". Ама аз и още стотина поне като мене не критикуваме нищо, а искаме информация. Не кавги и спорове, не кой - крив, кой - прав, а само Официалното класиране. Поне това, пък наистина си е личен избор на Киро дали ще отговаря на критиките. Според мен трябва, но това той решава. Но наистина се чуствам обиден от липсата на класирането като фен и участник в този Форум.
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• До: как се засичаше времето на Шумен 4х4

г-н Маринов,днес измерих ширината на коросерията на Скания самосвал и видях 2 м 20 см
                  Ако сканията е била 2.20 значи стартовите решетки са били най много 2.50 на каменната кариера.

Коментар

Първоначално публикуван от scott expert Преглед на мнение
                    Здравейте всички аз гледам това състезание от първата година и наистина тази година беше голям провал. Надявям се за догодина организаторите да си вземат поука и да направят добро състезание и да е по интересно за публиката. Защото вси4ки състезания се правят най вече зради публиката и трябва тя да е доволна.
                    Колега, много сте прав, ама някои хора са се самозабравили, нямам пред вид само Киро, а и много състезатели, съдии, медии и т.н.т.
                    И не само организаторите на това състезание трябва да си вземат поука, а и всички други. Включително и многоуважаемата публика трябва:
                    -да си мълчи и да не пише за щяяло и нещяло и да критикува;
                    -да не снима, особено с видеокамери;
                    -и да не засича времена;
                    а какво трябва да прави:
                    -да аплодира страстно организатори, спонсори и съдии... изобщо да ги боготвори;
                    -да си затваря очичките, ушичките и устичките,ако организатора не е прав;
                    - и ако все пак организатора или е сгафил, или се е подиграл с Уважаемата публика, то погледнете горната точка и си трайте.

И аз да си трая, че .... лошо ми се пише.
                    Последно редактирано от kinex; 10-12-08, 08:00.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Е как да няма нищо лошо в това?

А кое му е доброто?

Баща ми има един лаф:

Егоиста е човек който върши добри дела... И то замо за себе си....

Колега Драев погладнете логото на този форум. Нали това му е основната идея да споделяме знанията си?
                      Или аз и другите многобройни участници грешим?
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

разбрах че това е моторния спорт с наи-висок процент на състезатели-ххххххххххх, намерили са място да се доказват като мъже,само че не са наясно че един мъж няма нужда,и не е в
                        природата му да се доказва особенно пред по слаби(начинаешти състезатели)
                        Последно редактирано от kinex; 10-12-08, 07:58. Причина: цензурирано

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                          абе ей селски ти ходил ли си на състезание да дадеш 400лв. за участие и 2000лв.за доп.разходи и някакъв измислен съдия да те класира на 4 място вместо трето.като си зяпач гледай си от поляната и не взимай оношение по въпроса.
                          Ти отиде на едно състезание и стана много велик състезател.Не те познавам,но има ли смисъл да парадираш с това колко ти струва мероприятието.Някой да те е карал да ходиш на сила.
                          "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                          „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                            Ти отиде на едно състезание и стана много велик състезател.Не те познавам,но има ли смисъл да парадираш с това колко ти струва мероприятието.Някой да те е карал да ходиш на сила.
                            Затова става въпрос.И не е само той
                            blood 0 RhF +

Коментар

Благодарим за съветите!
                              Повече информация: www.4x4shumen.ro-ni.net

Коментар

• Дългоочаквания клип от Шумен 4х4

Дългоочаквания клип от Шумен 4х4, може да изтеглите от тук:
                                https://htftp.offroad-bulgaria.com/G...n/MOV04528.MPG
                                Днес, колегите от Приморско, ми го донесоха лично. Причината, да го пусна аз е, че не са успели да се справят с качването му в интернет.
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X