Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Дългоочаквания клип от Шумен 4х4

Сега гледах специално техния клип на 0:12 започва на Чавдар филмчето и 2:34 става 2:46 и пак идваме близо до истината.

Коментар

• До: КОЙ И ЗАЩО ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА ЗА ШУМЕН ?!?

Такъв си е Киро, няма да излезе и да си каже мнението. И догодина ще си направи пак каквото е решил.
      Единствения начин е ако се бойкотира състезанието, тогава ще се замисли може би върху някой неща.

Коментар

Според мен смесвате три неща в един проблем.
        Пърото е затова дали Киро имаше право да заключи темата. Има разбира се. Той е модератор на този раздел и има такива права, ако реши че е изчерпана.
        Второто е съдийството. Нека по тези проблеми наистина говорят само състезателите, защото публиката много често е пристрастна и не винаги е обективна.
        И третото е дали имаше неуредици в организацията. Аз лично мога да говоря само за това. Защото например не успях да видя нито Геро и Благой по време на втория ден, а държах на това. А третия ден наистина не ми хареса и вина за това нямат състезателите.

И нещо още. Шуменското състезание за всичките години се е показало, че едно от най-добрите и интересни, точно затова защото Киро винаги го е правил по свои правила и винаги всички са се съобразявали с това. И винаги в него са участвали много екипажи и винаги е ставало голям купон. Дано догодина отново бъде такова.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Зад думите ми има определени имена.Лошото е че манталитета ни е такъв че започне ли някой да плюе на ляво и на дясно всички се включват в плюенето. Дори и членове на клуба в който членувам се включиха в това и аз съм им го казал в очите но продължават с плюенето.
          Колега не отворих тази тема за да създавам интриги, а да обърна внимание на организатора, че обявявайки и рекламирайки това събитие в този форум, трябва да се отчете точно тук. Всичко друго е обида за всички съфоромци.........организатора ако е пич ....нека го направи.......ако не темата е отворена за всякакви коментари......
          Цветан Петров
          "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
          0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
            Според мен смесвате три неща в един проблем.
            Пърото е затова дали Киро имаше право да заключи темата. Има разбира се. Той е модератор на този раздел и има такива права, ако реши че е изчерпана.
            Второто е съдийството. Нека по тези проблеми наистина говорят само състезателите, защото публиката много често е пристрастна и не винаги е обективна.
            И третото е дали имаше неуредици в организацията. Аз лично мога да говоря само за това. Защото например не успях да видя нито Геро и Благой по време на втория ден, а държах на това. А третия ден наистина не ми хареса и вина за това нямат състезателите.

И нещо още. Шуменското състезание за всичките години се е показало, че едно от най-добрите и интересни, точно затова защото Киро винаги го е правил по свои правила и винаги всички са се съобразявали с това. И винаги в него са участвали много екипажи и винаги е ставало голям купон. Дано догодина отново бъде такова.
            Колега не коментирам самото състезание, а отношението на организатора към форома!
            Цветан Петров
            "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
            0888865583

Коментар

Темата е заключена, защото е заключена.
              Явно правилата на Киро важат и извън собственото му състезание.
              А официано класиране ще видим през крив макарон.

До година Киро пак, ще си направи състезание. Но дали НИЕ пак ще му се вържем на акъла си зависи от самите нас.

P.S. Въпросният клип със времеизмерването е именно на нашият екипаж.
              Официално време 3:18, реално време 2:17.
              Последно редактирано от Kaskadiora; 11-12-08, 00:54.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                Такъв си е Киро, няма да излезе и да си каже мнението. И догодина ще си направи пак каквото е решил.
                Единствения начин е ако се бойкотира състезанието, тогава ще се замисли може би върху някой неща.
                Добре започваш членството си в комисията по Off Road.
                Интересно какво още да очакваме от теб и приближените ти,след откритите ти призиви за бойкот на дадено състезание.
                "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                  Интересно какво още да очакваме от теб и приближените ти,след откритите ти призиви за бойкот на дадено състезание.
                  Нека въпросите относно членството в комисията по офроуд да се обсъждат в комисията по офроуд

Тук става дума за това, че на един организатор любезно и безвъзмездно му се предоставя трибуна, която той внезапно счита за достатъчна и ненужна в момента, в който си е поставил реклама (препратка) към собствения си сайт.

За подобно нещо други потребители отнасят най-малко нарушение, ако не друго.

Организаторите на офроуд съзтезания, бидейки модератори на съответните раздели тук не би трябвало да се оприличават с различни морални ценности и отношение към останалите потребители на този портал, отколкото останалите модератори и участници

Коментар

Аз имам усещането, че става въпрос за проява на "магарешки инат". Какво като е заключена темата? Щом организатора си мисли, че форума му е виновен за отношението към организацията, нищо повече не може да се направи. Не съм бил там (за което в момента не съжалявам) и нищо повече не мога да кажа.

Коментар

Сега гледах специално техния клип на 0:12 започва на Чавдар филмчето и 2:34 става 2:46 и пак идваме близо до истината.
                      Вярно, близко сме до истината, но... Коя истина? Каква е истината? Може би, че на това състезание, всяка година има нещо което мирише... всяка година след състезанието, следват куп скандали...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Вярно, близко сме до истината, но... Коя истина? Каква е истината? Може би, че на това състезание, всяка година има нещо което мирише... всяка година след състезанието, следват куп скандали...
                        Кервана си върви...Нали знаете.Нищо.Догодина пак ще има толкова участници,че и повече.Нищо че таксата ще е примерно 400 евро.И нищо,че ще се подиграват с участниците.Не мога да ги разбера,но не съм и психолог.Всеки си преценя.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          Нека въпросите относно членството в комисията по офроуд да се обсъждат в комисията по офроуд

Тук става дума за това, че на един организатор любезно и безвъзмездно му се предоставя трибуна, която той внезапно счита за достатъчна и ненужна в момента, в който си е поставил реклама (препратка) към собствения си сайт.

За подобно нещо други потребители отнасят най-малко нарушение, ако не друго.

Организаторите на офроуд съзтезания, бидейки модератори на съответните раздели тук не би трябвало да се оприличават с различни морални ценности и отношение към останалите потребители на този портал, отколкото останалите модератори и участници
                          Подкрепям Яро и напомням, че аз просто исках два видя Официалното класиране тук, нищо повече. И именно нежеланието на Организатора да го постне и отношението, което демонстрира, ме накараха да се ядосам. За самото състезание и възникналите там въпроси аз и дума не мога да кажа, щото не съм бил там. Но за отношението към потребителите тук съм лично обиден.
                          Последно редактирано от zzlatev; 11-12-08, 15:47.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                            Пак показваш незнание и незаинтересованост, аз бях член на старата комисия, а не на новата. И Кировото състезание не се прави по правилата на шампионата за сега, за догодина ще видим. Има време достатъчно.
                            Но освен административните мерки, бойкота е този дето може да го накара да промени нещо, защото тази година таксите бяха вдигнати, но нямаше промяна в организацията на състезанието.
                            Не ми говорете за наградите защото те бяха от спонсорите (да им благодарим), а не от таксите на участниците.
                            И къде са хората дето говореха за връзка между мен и Долфи, тук организатор, съдия и съзтезател беше сина на Киро, защо никой нищо не каза. Или като не се бори за първо място и не е Долфи, няма значение.

Коментар

тук организатор, съдия и съзтезател беше сина на Киро.
                              Стига бе ?!?! То бива шуробаджанащина, ама чак пък толкова....
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

тук организатор, съдия и съзтезател беше сина на Киро, защо никой нищо не каза. Или като не се бори за първо място и не е Долфи, няма значение.
                                Ами това показва че състезанието е било добро щом човека който е писал правилника и е навигирал, е на по задна позиция . Това означава че в състезанието препятствията са били едни и същи за всички и никой не се е възползвал от ситуацията че е роднина на някого. Къде обаче е бил като съдия можеш ли да ми кажеш че нещо не се сещам да съм го виждал в тази роля по трасето. Пак се пускат фитили защото нямате с какво да си играете.
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X