До: КОМЕНТАРИ на ПРАВИЛНИК 2009
Събине,ти всъщност само с Добринище си запознат и въобще не съм съгласен че е на ръба:
1. Трасето е карано на "мокро"
2. И за 2-та проблемни (евентуално) участъка имаше обход
-Габрово- сходна на Добринище конфигурация, същите проблеми при дъжд
-София- за въпросното екстремче си прав, не го дообмислихме и мисля че взехме адекватно решение за състезателните обиколки
-Казанлък- не съм го карал по "технически причини".
-Стара Загора- пропуски при обезопасяване, съвпадане на мотори и АТВ трасето в по-голямата си част, правещо проблемно изпреварването.Иначе по скоро рали като цяло.
Напомням на всички клубове че длъжностите в КЕ са изборни на всеки 3 години,т.е. тази година се избира нова КЕ.Нито аз ,нито Жоро сме "бетонирани" на тези позиции, нито имам желание да спъвам по-кадърните от мен.Предполагам че Хаджиев е на същото мнение по този въпрос.
Първоначално публикуван от sabin
Преглед на мнение
1. Трасето е карано на "мокро"
2. И за 2-та проблемни (евентуално) участъка имаше обход
-Габрово- сходна на Добринище конфигурация, същите проблеми при дъжд
-София- за въпросното екстремче си прав, не го дообмислихме и мисля че взехме адекватно решение за състезателните обиколки
-Казанлък- не съм го карал по "технически причини".
-Стара Загора- пропуски при обезопасяване, съвпадане на мотори и АТВ трасето в по-голямата си част, правещо проблемно изпреварването.Иначе по скоро рали като цяло.
Напомням на всички клубове че длъжностите в КЕ са изборни на всеки 3 години,т.е. тази година се избира нова КЕ.Нито аз ,нито Жоро сме "бетонирани" на тези позиции, нито имам желание да спъвам по-кадърните от мен.Предполагам че Хаджиев е на същото мнение по този въпрос.
Коментар