Мисля,че Митков просто се е запънал като магаре на мост
няма такова нещо не съм от тия дето се запъват а и не съм настоявал чак толкоз да е само в събота
просто казах че ми се струва че това ще улесни повечето участници
между другото тази година също си беше по два дни и от начало що годе си стояха хората и за втория ден
НО бе така направено че втория ден нямаше стимул да стоят хората
затова предложих да се дават някакви точки и от вторият ден
но предложението бе отхвърлено
освен това втория ден освен че не носеше точки то в него се допускаха да участват хора които не са записани в състезанието не са участвали първия ден не са платили такса ,свежички отпочинали което подразни много от другите участници
та покрай тая цялата работа втория ден постепенно отпадна като програма за повечето състезатели
дори като си говорихме предложих поне за това че е участвал състезателя втория ден да се дават на половина точки или даже просто по 2-3 точки или поне 1 на всеки който се е включил втория ден ,НО и на това никой не обърна внимание
е нормално беше след всичко това всеки да зареже втория ден и да се прибира след първия което стана и практика в последните състезания
Не разбирам много защо е този спор?Цяла година се състезаваме в събота.Не познавам някой който в неделя е на работа.Щом в събота можеш да си там,какъв е проблема за неделя??Дори когато се ходи на някаква екскурзийка,да се гледа някое състезание от другите шампионати и т.н. пак е за целия уикенд-събота и неделя!Мисля,че Митков просто се е запънал като магаре на мост
Коментар