До: Идеалният сервиз за джипове - логическа игра.
Говорих с един колега докато бях в Германия. Новичка Астра ако се не лъжа, на 3-5 г., малко след гаранция. Нещо му изгърмял двигателя. Явно е нещо сериозно. Лично ми каза, че му искат 4-5000 евро за ремонт, в тоя интервал. Като тука започнем да караме такива коли и можем да си позволим такива суми за ремонт - тогава да си говорим за Европа.
За Витарата ми искат 4000 лева за нова кормилна кутия + пръта. Колкото нашите цени имат общо с техните, толкова сме и у Европата.
Идея - може да се помисли и за "ремонтен туризъм"
Говорих с един колега докато бях в Германия. Новичка Астра ако се не лъжа, на 3-5 г., малко след гаранция. Нещо му изгърмял двигателя. Явно е нещо сериозно. Лично ми каза, че му искат 4-5000 евро за ремонт, в тоя интервал. Като тука започнем да караме такива коли и можем да си позволим такива суми за ремонт - тогава да си говорим за Европа.
За Витарата ми искат 4000 лева за нова кормилна кутия + пръта. Колкото нашите цени имат общо с техните, толкова сме и у Европата.
Идея - може да се помисли и за "ремонтен туризъм"
))
Ше ти кажа какво видях в Холандия
Една седмица висях в един камионджийски сервиз.Чудех се че до пет следобед се туткат опипват и мотат.И след пет ела да видиш бачкане яко как си требе.А то що било след пет друго заплащане
Разби ми се един мит и това 1994 г.Та горкия Кънчо да отиде да се прегледа на улица Искър има такъв център преглеждат луди
Коментар