Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеалният сервиз за джипове - логическа игра.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идеалният сервиз за джипове - логическа игра.

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    [B]...

Алекс, има място за всички под слънцето! Да не съм ходил по майстори и бояджии, да не знам колко се чака. Ама май само с тунинги няма да се размине. В БГ внасяме и караме трошките на Европа! Ай няма нужда, че майсторите ще умрат гладни, особено като знам колко трудно се намира кадърен. За въпиюща неграмотност виж темата : "какво има в колата за начинаещи"
    Да за такива като Долуописнаият не само има, ами и НЯМА Такива

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Nik, извини ме малко съм черноглед, но Кънчо по-добре да не се захваща - няма да стане
    Освен ако:
    - Кънчо няма Собствена земя, Хале и т.н. - т.е. Не плаща наем, не могат да го изгонят
    - Кънчо е Работохолик без личен Живот, Без Жена, Деца и Не смята да има такива
    - Кънчо не Пие, не Пуши и няма НИКАКВА склонност да Претупва нещата
    - Кънчо Работи Бодро от -25 до +45 градуса по целзии и естествено Събота и Неделя от 8:00 до 22:55, БЕЗ Отпуска
    - Кънчо е Перфекционист и не нанася Щети по колите по време на работа, работи съвестно и без да му Висят на Главата и Никога не следва максимата "Забития с Чук Винт държи по-здраво от завинтеният Пирон"
    - Има достъп до Евтини и КАЧЕСТВЕНИ части с доставка до сервиза
    -...............................................................................
    -................................................................................

- И така Дълго Време Без Промени към по-лошо

Коментар

Най-важния въпрос е кое ще накара клиента да иде при Кънчо за тунинг, а не при Явор, Ковачев, Близнаците, Коко, Голди Таргата и т.н.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Най-важния въпрос е кое ще накара клиента да иде при Кънчо за тунинг, а не при Явор, Ковачев, Близнаците, Коко, Голди Таргата и т.н.
        Кънчо Каза:

В моя сервиз, ще има господар ! - това ще е клиента
        В моя сервиз, ще има началник ! - той ще отговаря и комуникира с клиента.
        В моя сервиз ще има ред. Може дълго да се чака, но винаги всичко ще става в уговорения срок.
        В моя сервиз ще има отчетност - всяка операция, костваща допънителни разходи вън от уговорената предварително сума, ще бъде съгласувана с клиента. Той няма да е изненадан от сметката на края.
        В моя сервиз няма да се пие Бира в героични пози, в работното време платено от клиента.
        В моя сервиз, всички клиенти ще са равни и всеки ще чака реда си както е според записването, дори и да е моята джипка !

Това е. Само пари да има. И то не малко.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Е да де, ама те всички го предлагат това, плюс безплатна автомивка, доставка на автомобила до дома на клиента, репатриране от чукарите, едногодишна гаранция за труда и т.н.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ех Джамбазов, какъв опит имаш ти, като потърпевш редови клиент на сервиз ???
            Винаги си бил специален клиент. Както аз в сервиза за компютри
            Никакъв. Това е истината .

Коментар

Ето жокер:
              Вече месец мотам едно ходене да ми погледнат колата дали и как може да се монтира лебедка. Ами , мога само събота - неделя, дае... Те тогава не работят. Останалите дни се връщам по тъмно.
              Това с безплатните мивки и каране до дома - WTF? Една мивка колко струва? Все едно ми е направил 5 лв. отстъпка на 300-1000 лв. труд, частите отделно! И за къв чеп ми е, като дори за оглед не мога да ги хвана?
              Работа събота и неделя, понеделник и вторник почивка? Защо, по дяволите всички са се наговорили да работят в работното ми време? Имам чувството, че всички услуги са направени за безработни! Парадокс!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Кънчо Каза:
                ...
                В моя сервиз, всички клиенти ще са равни и всеки ще чака реда си както е според записването ...
                Виж сега Кънчо, снощи бях на тренировка и си изкривих напречната щанга, пък състезанието е в други ден ...
                Какво казваш? Да ми запишеш час за след месец ли? Ами благодаря, ама нЕма нужда.
                А, май ще трябва да забравиш за това, дето го приказвахме за преработването на окачването след края на сезона ...

Що не вземеш да питаш консултанта си дали има против да е специален клиент в сервиза за компютри?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Чета,чета,чета и вече знам:
                  В България няма място за нито един сервиз повече.В момента са точно!!!
                  Това е най-непечелившия бизнес и трябва да се забрани със закон за да не фалира човек.
                  Темата за мен е полезна.Вече знам какъв бизнес НЕ искам-да имам сервиз.
                  Браво на всички за изказванията.
                  Кънчо,най-добре е да се самоубиеш и да забравим за теб.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Кънчо Каза............
                    Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Виж сега Кънчо, .............

Аз не знам дали Кънчо ще отвори сервиз или не, но е напът да се превърне в нарицателно.

Не се учудвайте ако в някой сервиз ви отговорят: "Ами ако не си доволен хОди при Кънчо......"

В този аспект с интерес ще следя развитието му. Надявам се да успее.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

• До: Идеалният сервиз за джипове - логическа игра.

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                      Кънчо,най-добре е да се самоубиеш и да забравим за теб.
                      С написаното попадате под ударите на чл. 127 от НК!

Коментар

Бе я да вземе да пусне едно тото пък ако удари някой шестица нека си направи сервиз човека .Това е в кръга на майтапа.От 99г започнах собствен биснес .Ако тогава някой Ме беше саветвал така не знам къде щях да бъда сега .Както и да е реших се на тях времена да строя малък сервис в двора ни .Пари има колкото да почнеш.Ама нали съм си твърда глава почнах почната работа свършена нали така казват старите хора.Построих го даже още го доуправям .Зора беше докато излея плочата .От там насетне взе да олеква .Просто имах покрив над главата си .А това беше много за мен .Полека лека си накупих инструмент . Компресор и пневматични инструменти .Едновремено с това си подържах семейството . В момента работя сам .Щом мога да си позволя да ходя да чупя джипа по разни баири според мен съм добре.Но не мога да си позволя да имам работник. Просто съм работил по разни сервизи и знам как е.Така че умната....
                        Последно редактирано от meha1971; 19-10-09, 21:40.
                        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Ако се прави нов сервиз всичко трябва да е на ниво,нито една институция няма да дадат право да се отвори и да работи този сервиз.Стая за работниците,баня и тоалетна,вентилациа ,специално осветление ,до 30-метра да нама постройки ,и ако има комший, трябва да разпишат,че са съгласни да им се блъска и да се форсират мотори.Не е като едно време с гаражите,вече хората спират на по луксозните сервизи.Майката му е голям кредит и да се прави като по- белите страни.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                            Ако се прави нов сервиз всичко трябва да е на ниво,нито една институция няма да дадат право да се отвори и да работи този сервиз.Стая за работниците,баня и тоалетна,вентилациа ,специално осветление ,до 30-метра да нама постройки ,и ако има комший, трябва да разпишат,че са съгласни да им се блъска и да се форсират мотори.Не е като едно време с гаражите,вече хората спират на по луксозните сервизи.Майката му е голям кредит и да се прави като по- белите страни.
                            Кънчо Каза : Съобразявам се напълно с това мнение, още повече и аз клонях към него. Явор Dorzi също е прав. Има много сервизи в България, но винаги има място за още един.
                            Има много майстори свободолюбиви и волни, но има и хора, които искат стабилна висока заплата, честна осигуровка и два почивни дни в седмицата, в които да забравим за тях.
                            А ако се наложи допълнително работно време, тройна часова ставка и ограничения във времето според кодекса.
                            Ще опитам да направя такъв сервиз. По правилата, според законите, без укриване на доходи и спестяване на данъци.
                            Ако не успея, поне да се издъня от високо, но да зная че съм опитал. То е като при самолетите, ниският полет те кара да следиш ландшафта, да се съобразяваш с дреболиите. Аз не искам ниски полети. Не съм ниска топка !

Коментар

И най-високо летящите пилета първо ги пускат от някой по-нисък клон. Това с идеята после да не ги качват много на високо, ако не хванат въздуха от първия път. В тази връзка, замислял ли си се за постепенно развиване на дейността, а не бум, тряс, кредит за супер-ултра-фън оборудване, помещения, стартов маркетинг и внезапно изсипване на куп клиенти и проблеми, които не познаваш?

От коментарите подусещам, че не си работил точно в автосервиз и на дребните и досадни особености и подробности на тази работа очакваш да се учиш в движение. Няма лошо, но дали не е по-добре да се учиш с по-малки залози?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                И най-високо летящите пилета първо ги пускат от някой по-нисък клон. .....?
                                Оффтопик :

Из писмото на руска майка, до сина си "Льотчик Истребитель" по време на Втората световна война.....
                                - Мили сине, внимавай да не те свалят ! Лети бавно и ниско ! ...

По съшата логика, предлагам парашутистите да бъдат пускани от 200 метра, за по сигурно !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X