Обява

Свий
Няма добавени обяви.

QUANSHENG TG-UV

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: О! Чудо! Китайски двубандер.

Абе и аз, се чудих за въпросната антена (Diamond rh701), но прекалено "прилична" цена ми се вижда за Diamond (4,50 $ с безплатен транспорт).
    LZ1DVB

Коментар

Първоначално публикуван от slav.bg Преглед на мнение
      Абе и аз, се чудих за въпросната антена (Diamond rh701), но прекалено "прилична" цена ми се вижда за Diamond (4,50 $ с безплатен транспорт).
      Ми пробвана е. От оригиналната, даже старата, е по-добра.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте на всички
        Днес пристигнаха антените които чаках и определено разлика има. Съдя по това че със оригиналната антена на растояния на които с нея пращесе и се чуваше доста неясно с тази новата чувам доста ясно - има и друго така като я гледам не ми прилича на японско производство, но за парите си е много добра[IMG]file:///C:/Users/PLAMEN%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12793611360.jpg
Прегледи:1
Размер:12.8 КБ
ID:5216172 аз лично изтрих надписа който е по нея защото беше леко размазан и лично мен ме дразнеше. По мои впечатления е малко по гъвкава (по качествен материал). Получих ги днес и тепърва ще ги тествам през следващите дни. "Колега за втората бройка се свържи с мен по е-mail: sosser@abv.bg за да не пишем излишно тук" [IMG]file:///C:/Users/PLAMEN%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]

Коментар

Еее много добре. Като тестваш пиши. Апък това, че не ти прилича на "японска", да не те притеснява. Важното е да ти върши работа.
          Оправи си снимките.
          LZ1DVB

Коментар

Някой мерил ли е какво КСВ има антенката "Diamond rh701 SMA" ?
            LZ1DVB

Коментар

В Youtube има разни клипове за "Satellite hamming". В едно-две присъства и KG-UVD1P.. Тия "ленти" дали са достоверни?
              Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                Хайде пак искарах една бира .....

Diamond rh701 SMA

Това е една прилична антена за китайката. Аз съм с такава.
                Ето и един ЛИНК за да се види.
                Що годе добра заместваща антена, ако с оригиналната е станало нещо, но не очаквайте нищо повече !
                При различни връзки на 2м. и 70см. не забелязох да показва нещо повече от щатната гуменетка!
                Незная или , Аз, съм прекалено взискателен и очаквах нещо повече или при други колеги е плацебо ефект .
                Естествено не съм и очаквал чудеса от антена за 5$, все пак истински качествени Diamond са от 20-30$ на горе !
                Пак казвам, че е приемлив заместител на антенката в комплекта, но не си заслужава ако искате да постигнете нещо повече !
                73
                LZ1DVB

Коментар

Здравейте!
                  Един познат се сдоби е едно китайско токи, което пише, че е Kenwood TH-F6A, ама невероятно прилича на TYT Dual Band two way radio VHF/UHF TH-UVF1 . Лично аз не успях да постигна никакъв резултат в опитите за настройване ръчно на това "чудо"... Няма толкова загубено меню !!! Иначе радиото си работи прилично, стига да си носиш "пищовите" и постоянно да въвеждаш честоти...
                  Много ще се радвам, даже и ще почерпя, ако някой може да ми подскаже това" нещо" какъв кабел да му търся и какъв софтуер, че да му се налеят настроки....
                  Благодаря предварително!
                  Публикувайте отговор

Коментар

Извинявай друже, ама тези двете по-доре нямат нищо общо нито като възможности, нито по външен вид, нито в софтуера, нито по каквото и да е ...
                    Моя грешка - и двете са радиостанции

П.П. Ето за софтуера, а кабелът ти е "PG-4Y cable"
                    Ползвай Гугъл
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

То е ХИПЕР ясно, че са различни като черно и бяло... АМА.. знаеш, когато някой го налъжат и скокне... Иначе знаем, че "модела" е такъв, какъвто търси клиента... Ще се борим... наш човек е...
                      Мерси за инфото за кабела, софтуер "някакъв" са му изпратили... но ще тествам и този...
                      Благодарско, черпенето остава!
                      Публикувайте отговор

Коментар

Здравейте искам да попитам знаещите,как се ресетва или как се връща към заводските настройки китаеца WOUXUN KG-UVD1P ?
                        LZ2DRD

Коментар

Първоначално публикуван от dzaro Преглед на мнение
                          Здравейте искам да попитам знаещите,как се ресетва или как се връща към заводските настройки китаеца WOUXUN KG-UVD1P ?
                          Мотае ми се в главата нещо от последните по номер опции в менюто...

В книжката не пише ли?
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сега прегледах пак книжката намерих меню 29 там има два вида ресет частичен който не го разбрах за какво е и пълен който изтрива и записаните канали даже, направих го но това което исках не стана а по точно да си върна заводските настройки за честота на предаване и приемане. Онзи ден зададох нови честоти,но сеха искам да си върна заводските а софта с които го направих сега не бачка изписва ми "Connect failure " а другия софтуер за програмиране на канали работи което ме кара да си мисля че не е от ком порта или от кабела.Каква може да е причината за да не се конектва с този софт за честотите
                            LZ2DRD

Коментар

Ако кабела ти е USB, виж на кой порт е.
                              Същия порт трябва да е указан и в софтуера.

Това е най-вероятната причина.

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                                Ако кабела ти е USB, виж на кой порт е.Същия порт трябва да е указан и в софтуера.Това е най-вероятната причина.Успех!
                                Не кабела е ком порт и работи добре със софтуера който е за записване на канали, само с този другия софт за промяна на честотите на приемане и предава "отключване " дето му викат не работи.Онзи ден я отключих но не съм доволен а сега не мога да я заключа, да си върна старите честоти по точно.
                                LZ2DRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X