От: О! Чудо! Китайски двубандер.
Явно не съм се изразил достатъчно ястно. Снимката е от ревю на колегата upi, за станция TYT от 14 стр. А модела е "Wouxun KG-UVD1P UH". При първата поръчка станцията дойде като горната антена на снимката, при втората поръчка антената беше като долната(на TYT-a).
Явно не съм се изразил достатъчно ястно. Снимката е от ревю на колегата upi, за станция TYT от 14 стр. А модела е "Wouxun KG-UVD1P UH". При първата поръчка станцията дойде като горната антена на снимката, при втората поръчка антената беше като долната(на TYT-a).
...

И аз попаднах на подобна антена. И аз много се чудих. В крайна сметка си я поръчах с единствената идея да имам антенка за много близка работа, така че нито мен да ме чуват, нито аз да чувам по-далеч и то само защото wouxun-a няма достатъчно ниска мощност. Не съм я тествал много силно антенката, но се представи по-добре от очакваното (а се очакваше да е ПЪЛНА трагедия). Всъшност е само трагедия, но е компактна и за близка работа е удобна. Както и спарки отбеляза - размерът има значение 

Коментар