Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Я покажете какви подобрения имате на танковете.С какви снаряди стреляте?

Коментар

Зависи от танковете. Ако имаш предвид модули на всичките слагам вентилация на екипиажа. Другото според това дали е лек, тежък или разрушител.
      Играта още не е добре оптимизирана и за това товари много. Има някакви работи за записване да върви на много слаби PC-та, съответно драстично орязва графиката, но играта лети.
      В близко бъдеще ще се слега нов еднжин и нещатаа ще станат много по- добре от към реализъм и оптимизация.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Бе не знам вие какво "танкирате", ама аз напуквам петички и изнасям лекции, ако имам време и мерак:

[ATTACH=CONFIG]670261[/ATTACH]

Нещо не излиза последната колонка, ама са 9 парцала наведнъж (да не гадаете)! Играя с обикновени муниции...
        Може и по-добре...
        Между другото, с тоя ник като нищо могат да те баннат. Заради SS-а имам предвид.
        А, ти даже си в HWBG... има ли живи в тоя клан още?

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Ако мога да си преместя танковете при вас или кажете в кой сървър играете, иначе ето една скромна моя битка Само ми крадът, не ги е срам....
        Повечето сме на EU сървъра. Няма как да си преместиш танковете, ще трябва да почнеш отначало... Уж обещават "роуминг" за в бъдеще, ама кога ще стане - божа работа...

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
        Я покажете какви подобрения имате на танковете.С какви снаряди стреляте?
        Зависи на кои танкове и по какво стрелям
        Последно редактирано от Петрушев (freesum); 15-01-14, 09:42.
        Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
        Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Допълнителна броня,дотиквач,подобрен прицел,камуфлажна мрежа....
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Аз имам само мрежа на тези дето ги развивам и то над 7 8 ниво.За останалите не си струва.Най ми е кеф като запаля някои от шарените.А гадното е че тези дето се купуват с пари са с по добри характеристики. С пари се купуват и подкалибрените -Което си е тъпо.

Коментар

Само мрежа? Струва си само за ПТ-САУ с висок камуфлажен рейтинг и леки танкове, иначе не виждам смисъл.
              Иначе на повечето ми тежки танкове стандартно слагам вентилация, дотиквач и подобрен прицел, за тия от високо ниво - вместо прицел слагам стабилизатор.
              Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

"SS"- може да значи всичко! "Super Stage", например...

Иначе в клана съм от два дена. Над 40 човека са и гледам, че повечето играят редовно. Май се готвим за офанзива в клановите войни (поне мен заради това ме привлякоха - бил съм супер агресивен играч...).

Коментар

То може, ама тия от WG дебнат, сума народ изгоря...

HWBG беше единия от първите два български клана на EU сървъра изобщо, от там тръгнах навремето, затова питам

Тия дни БГ клановете се организираха и направиха алианс, и започнаха съвместни действия... аз съм малко встрани от клановите битки, но горе-долу следя какво става - Балканите (или поне околния регион) ще са наши

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
                    То може, ама тия от WG дебнат, сума народ изгоря...

HWBG беше единия от първите два български клана на EU сървъра изобщо, от там тръгнах навремето, затова питам

Тия дни БГ клановете се организираха и направиха алианс, и започнаха съвместни действия... аз съм малко встрани от клановите битки, но горе-долу следя какво става - Балканите (или поне околния регион) ще са наши
                    Ще им нацепим петичките на всичките...!!!

Коментар

А дано , ако са спрели да си мерят оръдията!!!!
                      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        С смотана видеокарта държа до 50 фрейма на ниско качество,та търся някоя 4870 на старо
                        Къде да търся проблема тогава колега дори с туикър пак имам много големи фпс падове (даже нямам никакви модове).
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cpuid.png
Прегледи:1
Размер:100.3 КБ
ID:5554900
                        Видеото ми е nVidea geforce9400gt 512mb
                        Какво да направя,че да тръгне по-добре тая щайга вижте клока на колко ми е и има малко подобрение....
                        Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

И как помага вентилацията
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Вдига опита на екипажа!
                            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
                              Къде да търся проблема тогава колега дори с туикър пак имам много големи фпс падове (даже нямам никакви модове).
                              [ATTACH=CONFIG]671457[/ATTACH]
                              Видеото ми е nVidea geforce9400gt 512mb
                              Какво да направя,че да тръгне по-добре тая щайга вижте клока на колко ми е и има малко подобрение....
                              Това мемори клок на картата при мен е 500 или 600 мегахерца,това вградено видео ли е ?
                              п.п Сега видях че си писъл отдолу !

Ползвам тая с 512 рам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:8.8 КБ
ID:5554929

преди ползвах invidia ,подобна но беше доста зле ,даже и клокната,с асуса на минимално нямам проблеми никакви ,ама ми се ще да цъфне всичко
                              Последно редактирано от Roninn; 17-01-14, 23:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                И как помага вентилацията
                                Дава +5% на основното умение на екипажа. Влияе на всичко - скорост на зареждане на оръдието, прицелване, макс скорост, маневреност...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X