Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    BG MANIA [FRAG ARENA], там се играе, поне аз и още няколко човека
    Ъхъ ето и IP:
    88.87.8.50:27020

[OFR]Metal Heart ми е ника.
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Някой за Call of Duty 4? Пак я започнах...
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Някой от вас пробва ли "Blacklight Retribution"? Играта е Free-to-play, но естествено има и микротранзакции за тия, които искат всичко на готово. Мисля, че за безплатна игра почти си става...

Коментар

Някои за CS? Малко да пуцаме?

Коментар

Има ли фенове на R.U.S.E. ..?! Това е единствената игра в живота ми, която продължавам да играя отдавна след като съм я превъртял!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
              Има ли фенове на R.U.S.E. ..?! Това е единствената игра в живота ми, която продължавам да играя отдавна след като съм я превъртял!!!
              Никога не съм я играл, но сега смятам да си я дръпна дано да ми тръгне на лаптопа... като гледам снимки, наподобява Red Alert... Сега ще я видим.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                Никога не съм я играл, но сега смятам да си я дръпна дано да ми тръгне на лаптопа... като гледам снимки, наподобява Red Alert... Сега ще я видим.
                Няма да съжеляваш! Това чудо трябва да се използва във всяка военна академия в часовете по военна тактика...

Коментар

Аз преди година бях много зарибена по World of Warcraft. И все още съм си, но не я играя. Някой знае ли някоя игра, която да наподобява на WOW?
                  -B

Коментар

Арииии уееее ейййййййй БАНДА! Един месец да ме Няма и глей ко стана НяМа вЕчЕ КонТра(цс) защо така........???
                    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Как да няма? Аз си цъкам, яко.... Ай давай линк и да те пробвам

Коментар

Марто аз съм фен , но за съжаление ... нямам на какво да я играя тука в Хасково ... като се върна в Русе ... може да пробваме , макар че то сега в летния сезон , не се задържам пред компа .... може би на зима
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                          Как да няма? Аз си цъкам, яко.... Ай давай линк и да те пробвам
                          Къде цъкаш ти аз незнам Даваи ИП-та Че аз не намирам И да флизам да показвам и разплаквам в 23ч съм тук.

Коментар

Последно време няма време за игри ..............................
                            Лудак

Коментар

Людмиле ти се загуби като старите пари аз вече несмея да ти пиша............. камо ли да ти пукам каската

Коментар

• И аз поцъквам от време на време, скоро събирали ли сте се?
                                Мисля, значи съществувам!

Nissan Patrol 2.8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X