Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Някой със Playstation3? да поцъкаме моето psn e offroadgunn
    eat my dust

Коментар

До всички геймъри да попитам един въпрос... Играем с един приятел Battlefield 2, той намери и 3-лаптоп и искаме да се вържем като клан. Проблема е,че стария лаптоп е с 1.6Mhz, a играта изисква 1.7... Има ли варият с някаква програма да се излъже? Защото включваме играта и става черен екран и ни изхвърля.
      А, всичко друго си е както трябва по изисквания.

Коментар

Надали проблема е в честотата на процесора. По скоро видео драйвър или ос. С какъв windows e ?
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
          Надали проблема е в честотата на процесора. По скоро видео драйвър или ос. С какъв windows e ?
          -
          Windows 7 e, 1,5 рам.. Ако е удобно да минем на ЛС?

Коментар

Не може ли да се клокне лаптопа?
            Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
            Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
              Не може ли да се клокне лаптопа?
              -
              Тоест как да се клокне?
              Пробвах и под формата на администратор, пак не тръгва. Показва се,черен екран и ме изхвърля. Което ми е странно...

Коментар

Да се клоква лаптоп хич не е добра идея. А колко лаптопи го позволяват е друга тема на разговор
                Единствения вариант е преинсталация с 32 битов уиндоус и инсталиране на последни драивери. Ако пак не тръгне, значи нещо не отговаря на характеристиките на играта.
                Може и нещо с играта да не е наред, но ако си я сложил на единия би трябвало да върви и на другия. Трябва да се сложи и directx естествено...

Коментар

Ползвам алкохол 120%, директно си я инсталирах чрез нея на всичките компи и няма проблем, а сега на този не тръгва...
                  Windows 7, 32 bit e.
                  Много, много не съм наясно с тези игри - инсталирам ги по най елементарния начин, но преди е работила на този комп, а сега като искаме пак да я сложим не става... говоря преди 2 години, той от тогава е преинсталиран над 4 пъти.
                  Какво бихте ме посъветвали да направя,че да проверя,защо АдЖаба не иска да тръгне.

Коментар

Ако е работила със същата версия на уиндоус, вариантите са омазан уиндоус, драийвери, липсваш directx

Можеш да провериш в device manager има ли липсващи драйвери

Коментар

Няма липсващи драйвъри... нито дава грешка като я пусна. Само,черен екран и ме изхвърля. Странно...

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
                        До всички геймъри да попитам един въпрос... Играем с един приятел Battlefield 2, той намери и 3-лаптоп и искаме да се вържем като клан. Проблема е,че стария лаптоп е с 1.6Mhz, a играта изисква 1.7... Има ли варият с някаква програма да се излъже? Защото включваме играта и става черен екран и ни изхвърля.
                        А, всичко друго си е както трябва по изисквания.
                        Видеокaртa!Aз я кaрaх нa двуядрен лaптоп 2.4 процесор,но нa едно място ми спирaше рaзвитието нa действието в игрaт,мислех че е бъг и я изтрих.След товa купих нaстолен нa синa двуядрен 3.3 и GT610 видео ,дъното му е до i7 и сигурно ще се взимa,но и тоя процесор е куршум ,кaрa всички Battlefield и повечето aктуaлни подобни игри.Зa видео кaртa стaвa въпрос.По принцип имa прогрaмa.която aктуaлизирa видеото,дрaйвърите и вaди нaй-доброто от мaшинaтa,едно момче я кaчи нa нaшaтaGT610 и нaистинa игри дето сме въртели вaдят съвсем другa грaфикa,товa е зa директ Х 10-11.Не знaм кaк се кaзвa,сaмa ъпдейтвa нa мaкс и кaртaтa,въпреки че тя си имa aвтомaтичен ъпдейт.Зa дълго мaлтретирaне нa видео с подобни игри трябвa и добрa вентилaция инaче ,ще се изпече видеокaртaтa с течение нa времето.
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

След като преди на този лаптоп е работила, значи нещо не инсталираш както трябва.

Най-вероятно е че не я инсталираш с права на администратор и затова още преди да започне те изхвърля.

Виж в коментарите под торента от който си я изтеглил за такъв проблем като твоя и кой как е решил този проблем.

============================================================================

А бре ти "крака" копираш ли го в инсталационната директория?

==================================================

Възможно е и да е нещо с видеодрайвърите, но почти сигурно е някое от горните.

Коментар

Картата е via s3. Мисля че няма как да тръгне игрицата с нея.
                            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Лаптопа винаги е бил в гаража и само съм ползвал аутодатата на него и колегата беше споменал,че преди е вървяла... явно се е объркал, а знам ли го.
                              Благодаря много на колегата persuader. Влезна и ми помогна да видям проблема какъв е то е,че видео картата няма как да подкара самата игра.
                              Хвърлям го пак в гаража, да си е добър приятел с аутодатата.
                              Faster - Благодаря,за информацията.

Коментар

Е то при крaш с черен екрaн ,освен слaбa кaртa нямa кво друго дa е,aко е изхвърляне с послaние или директно в десктоп директория ,може дa се съмнявaш в дрaйвъри,но зaбие ли черен екрaн....,кaртa и нaй -добре е дa се спре веднaгa компa ,поне с рестaрт!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X