Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

ronin_offroad вече цъкам с мс 1
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
      Кланът вече е факт.
      С кое име?

Коментар

https://www.origin.com/en-ie/store/b...andard-edition (извинете за външният линк) Deadspace 1 е безплатна в EA origin портала... Който харесва космически хорър игри в трето лице да налазва! Играта е безплатна за ограничено време, както при всички промоции на EA...

Изисква регистрация в Origin (услугата за игри на EA). Лично аз си я взех...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:930.0x524.0.jpg
Прегледи:1
Размер:104.4 КБ
ID:5574730

Коментар

Последно, според обявеното от тук-там (от ЕА са плъзгави, като змиорки, когато става дума за промоции) играта е безплатна до 8-ми Май...

Коментар

Последното, което пробвах също горе-долу става, ако не се брои ужасният лаг от време на време - Ghost Recon Online. Играта използва популярният Free-to-play модел с микро транзакции. Реално съответните микротранзакции са просто начин да прескочиш grind-ването до по-високи нива за по-различни екипировки. Реално повечето от неща (оръжия, екипировка) просто стават дори и за mid/late game нивата (над 16, до около 24 - 30 е максимума). Вторият снайпер, който купувам е на 4-то ниво и е напълно достатъчен до много късно в играта.

Коментар

Айде нещо и за нашия фронт
              //EDIT: Ако видеото не е много удачно избрано моля да ме извините - играта я гледам от известно време, но в случая просто постнах произволно видео, което дори няма как да изгледам - нямам звук на тази машина

Коментар

Коя от двете, има една от 2012 и една излиза от 2014 ???
                Иначе ми харесва като игра Пуснах да се сваля от 2014, да видя
                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 17-06-14, 21:48.
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

И двете са на практика една и съща игра - едната е ранна версия на другата. Сваляйте тази от 2014.

Коментар

Поиграх я. Като цяло за размера си бива. Ама има още доста какво да се иска и може да е хубава база за нещо по-така. Камионите кефят, имат си екстри за включ-изключ. на предавките, блокажите и т.н. Саунда ми допадна. Природата и релефа също ми харесаха. Ама имам и малко забележки: нема нужда като тръгна на курс, който е 4-5км. да ме прехвърля цяло денонощие. Колкото и да са бавни машините все ще се вместят в рамките на няколко часа реално. Трябвало е да прибавят и перспектива от шофьорската кабина, а не само от страни. Самите мисии са интересни ама в един момент писват- разкриваш картата, после превозваш 2-3 пъти дрва и ае готово. Можеха да направят по-големи карти, с по-големи разтояния и разни типови мисии освен превоз на дърва, да кажем спасяване на аварирал камион, ремонт, зареждане с гориво, изследване на природа и терен и разни др. благинки. С 2 думи, допада ми, ама ако се напънат могат да я направят много хубава и пълноценна игра.
                    Последно редактирано от Dagobar; 18-06-14, 15:53.
                    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Това е пълна beta (оксиморон, но факт) версия - не е окончателният вариант на играта.

Коментар

А знае ли се какво може още да се очаква и кога ще излезне пълна версия?

Коментар

Добре, де мъчих се да направя курс, но не успявам, някой знае ли как, къде и какво трябва да направя?? Да ми каже
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първо с камион обикаляй и си разкрии картата (F1) има едни точки "cloaking" подобни на черни чадъри, преминавайки от там ти се отваря определен периметър от картата и така, докато не я отвориш цялата. После взимаш един от големите и мощни камиони, Урал 4320, КраЗа или най-добре МаЗ 8х8, слагаш му едно ремарке и отиваш към сечището Lumber, там на място товариш един товар дръва и поемаш към Objective. Според зависи от капацитета на камиона/ремаркето с 1-2 курса си захранил обекта и си минал мисията. Може 1 от по-малките камиони да му сложиш ремонтен фургон, като закъсаш и си с много щети да ходиш да ремонтираш и 1 камион с цистерна за дозареждане, щото МаЗа гори доста.

Коментар

а от къде да я сваля

Коментар

Тук има много нови возила (джипки, камиони, коли), ако някой иска http://spintires-mods.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X