Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
    Темата е позаспала, викам да я съживя

Planetside 2

Съвсем нова MMOFPS игра. Текущо е в режим затворена бета. Безплатна, засега.
    На 20 ноември играта ще мине в отворена бета - т.е. за игра няма да се иска регистрационен код, както сега.

MMOFPS - Massive multiplayer online - First person shooter.

Сайт : http://www.planetside2.com/
    SOE :Sony Online Entertainment
    Филмче: http://www.youtube.com/watch?v=reXlFXVsjAU

Масова, та масова. И адски мащабна.

Действие: 3 фракции (Terran Republic (TR) , New Conglomerate (NC) , Vanu Sovereignty (VS)) се бият за контрол върху мащабен континент.

6 класа пехота, 11 вида наземна и летяща техника + специфични машини за всяка фракция.

Масовите битки са правило, не изключение.

Пример - организирана ударна Теранска група щурмувахме позиция на New Conglomerate.
    Състав - пехота - 60+, наземна техника - 6 или 7 тежки танка, отделно транспортни машини за пехотата, носещи до 12 пехотинци.
    Въздушна поддръжка - десетина щурмови кораба, отделно 4-5 летящи десантни машини, всяка от които носи до 6 пехотинци.

Срещу нас имаше неизвестен брой противници, но определено бяха по-малко от нас.

Битката продължи около три часа... Накрая спечелихме, доста кърваво. Поради слаба организация около 1/3 от жертвите бяха от приятелски огън.

Колеги споменават за битки по 12 часа с по 200+ души от страна...

Играчите се организират в отделения по 12 души, 3 отделения - взвод. Командващите взводове имат отделен voice комуникационен канал.

Относно мащабността на континента - с личното ми АТВ, което се движи с около 60 км/ч (по километраж) се разхождах над час в произволни посоки... оказа се, че съм навлязъл дълбоко в противникова територия, без да разбера. Накрая май съм се доближил прекалено много до някаква инсталация на NC, разстреляха ме три танка и поне 5-6 пехотинци едновременно, беше отвъд планината Майнатаси, в долината Балия

Графика - на моята машина (Core2Duo на 2.75 ghz, 4 gb RAM, NVidia 9600 с 512 mb RAM) съм сложил всички настройки на Medium, играта върви без засичане.
    Играта е супер!!
    Ако не ми забиваше така на мойта Щайга/Пълна с песни/.... Щеше да я играя бая време, сега е малко тегаво... Позатворих няколко програмки, ама то си иска машина, не стар боец
    Играта я препоръчвам на всеки който е играл ЦС и игри като Hitman...
    Много е готина
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Утре вечер Planetside 2 тръгва официално.
      Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
      Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

А на мен ми се играе Half - Life и по - точно на пистата Кросфаяр....
        Искам да играя нещо с други хора, тоя CS ми омръзна...а и лаптопчето ми няма много възможности, за игри - слабичко е.
        Та някой ако иска Халф-флайф, да пиши и да видим какво може да измислим с тия сървари.

п.п 1 гб рам е, 126 видео карта май му беше, не помня а и не ми се гледа. и 1.7 процесор

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
          Утре вечер Planetside 2 тръгва официално.
          Ти играеш ли я , защото аз си правих 3 пъти регистрация и след като потвърдя от пощата спира да ми приема ник-а и паролата
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Аз я играя, пробвай ако си се регистрирал за Бетата да я изтриеш и да дръпнеш окончателният вариянт.
            Вече има дори и два ъпдейта!!!
            Поздрави!!
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Колега не ме пуска да вляза дори в сайта ....... при опит за рестартиране на паролата ми казва , че вече съм го правил прес последните 24 часа ... отказвам се вече ... писна ми ... предплащам си старкрафта, земам бета ключа и никви други и гри
              весело навсички
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

ЕЕЕЕ толкова лесно да се откажеш,не бива! Ако знаеш каква патаклама пада!
                Има нещо което бъркаш, при влизането във сайта натискаш "играй безплатно", после ти казва че си от България и не можеш да играеш във предишният Хамерикански сървър и трябва да избереш Европският който е Немски май.
                Там има едно бутонче което казва да го натиснеш ако имаш регистрация за да изтеглиш окончателният вариянт на играта. И готово-теглиш един час,инсталира се и газ на пушкалото!
                Не се отказвай интересна е!
                Нещо като Батълфиилд онлайн ама е на друга планета!
                Поздрави!
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Прикачени файлове
                  Лудак

Коментар

Люси ни една контра неможем да направим Ти си пуснал тия игри
                    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                      Люси ни една контра неможем да направим Ти си пуснал тия игри
                      Така си мислиш даже "офисен" клан си имаме
                      78.83.27.37:27018 War3Respawn SaveXP тук играя НО работя и върху нашите сървъри !!!
                      Лудак

Коментар

Ти като пуснеш сърварите знаеш къде да ме намериш за да флезна и разцепя че от 2 месеца не съм виждал мерник
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
                          А на мен ми се играе Half - Life и по - точно на пистата Кросфаяр....
                          Искам да играя нещо с други хора, тоя CS ми омръзна...а и лаптопчето ми няма много възможности, за игри - слабичко е.
                          Та някой ако иска Халф-флайф, да пиши и да видим какво може да измислим с тия сървари.

п.п 1 гб рам е, 126 видео карта май му беше, не помня а и не ми се гледа. и 1.7 процесор
                          Аз съм твоя човек!
                          Това ми е любимата писта на любимата игра!
                          Още 3-4 за масовка да намериме и ще стане по страшно от втори мандат на ГЕРБ.

Коментар

Ванка, брой ме за Half-a
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                              Така си мислиш даже "офисен" клан си имаме
                              78.83.27.37:27018 War3Respawn SaveXP тук играя НО работя и върху нашите сървъри !!!
                              Едно здрасти, нещеш да кажеш в Деадмача, а ? Пиша, пиша, ти даката търсиш
                              Много е саднато в това War, всички хюмани, и не можеш да ги отрепеш с авп, освен да ги хитнеш с диигъл...
                              По-добре тук: 78.83.27.37:27016 Deadmach
                              Там играя в последната седмица, стават добри игри... Малко ме псуват, ама, пусто влезнах в ТОП-а, та .....
                              Играя вечер докато има хора и сутрин... Ника си е стария..
                              <Ge4>PraVAta LoPaTa!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Момчета, дайте да се организираме 5 човека.....
                                Имаме време до 5ти Януари....
                                Има турнир по Цс, 5вс5
                                Все 5 човека ще се съберем....
                                Ето четете:
                                http://gamehost.bg/news/vajno-turnir...t-last-dreams/

Едно време бяхме добри/поне клана ОФР/, таксата е 60 кинта за 5мата играча...
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X