Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

В момента играя Railroad Tycoon http://www.gamespot.com/railroad-tycoon-3/
    Стратегиика, супер е, може мулти, едно време по 3-4 човека играехме.... Сега играя кампания...
    С две думи.... Правиш си фирма, като можеш да избираш в кое време да играеш, в началото на влаковете и в близките години.... Аз се пускам от началото, че е по интересно, откриваш нови влакове, правиш линии до различни градове, като гледаш дали си струва, на + ли са сградите и така....
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
      Преди 3-4 дена убих лаптопа ми ..... а на него бяха разработките за сървърите
      Компютър за сървърите също липсва ...............
      Намира ми се едно дъно,процесор,хард но трябва 2ГБ рамец и читаво захранване !
      Ако ви трябва сървър мога да ви пусна един при мен имам машинка но изобщо не ми се занимава да я администрирам
      Мога да ви подготвя машината и да инсталирам/настроя CS-а на нея. От там нататък обаче не ми се занимава със самия CS и неговите add-ons.

Ако има кой да се занимава с това, ми пишете лично.
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Хммм сега ще потърся влакчетата, още имам двойката. Забавна и разпускаща е.

Някой да предложи читаво РПГ от сорта на Jagged Alliance 2, The Fall: Last days of Gaia, Fallout ?
        После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

• Дайте да се съберем и да направим един Цс, тея дни ???? Людмил вече, нещо не му се играе

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
          Аз.Много ми харесва,колко много танкове история,тактика..Ако иска някой да играем заедно да ми пише.Аз даже съм в клана на България Първа Българска танкова бригада .Играя в Американския сървър понеже в европеския пишат на всякакви езици и не мога да ги разбера само съвсем малко руснаците,а в North America всичко е на английски и е разбираемо.
          Поздрави
          Дай малко повече информация, сега я пуснах да се сваля, обновява и там каквото иска да прави, къде да се регистрирам, понеже ми дава, в европейския, ШОт съм от България... ???? Та да направим една/две игри, като за начало??
          Последно редактирано от Preslav Peychev; 30-01-13, 15:46. Причина: Сливане на два поредни поста!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Горе в ляво на саита до ''Portal'' има една планетка и трябва да избереш ''North America'' и тогава да изтеглиш,иначе не можем да играем заедно.Ако искаш ме намери с скаип - като ника ми тук,че е по-лесно ще се разберем и да не спамим темата.
            Един от тук влез http://worldoftanks.com/
            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
              Ако ви трябва сървър мога да ви пусна един при мен имам машинка но изобщо не ми се занимава да я администрирам
              Мога да ви подготвя машината и да инсталирам/настроя CS-а на нея. От там нататък обаче не ми се занимава със самия CS и неговите add-ons.

Ако има кой да се занимава с това, ми пишете лично.
              Сложно е .......... 3 сървъра , къстъм add-ons ,отделно онлайн datebase,сайт,форум .На 80% бях отметнал всичко още преди няколко месеца но изгоря харда и къфто съм тъпак нямах бекъп ......... И са ме мързи наново .........
              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                Сложно е .......... 3 сървъра , къстъм add-ons ,отделно онлайн datebase,сайт,форум .На 80% бях отметнал всичко още преди няколко месеца но изгоря харда и къфто съм тъпак нямах бекъп ......... И са ме мързи наново .........
                Кай с к'во, моем да напраим, помогнем?? Да издъним една верига сървърчета, сумати приятелчета искат сървъри.... Утепало се е ..
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Забраниха ми да играя игри ,бил съм пристрастен ....... глупаци !
                  Лудак

Коментар

Здравейте, всички ползващи компютрите си и за игри освен другото. Четох само последната страница и виждам, че наблягате основно на ЦС - а и танковете на блядовете (много алчни станаха). Аз имам ДОТА 2 за раздаване - безплатно е, нищо не се плаща. Необходим е само стийм и да ми дадете един ваш адрес на електрона поща за да ви пратя поканата.

Коментар

Как се печели злато във играта със танковете?Вече няколко дни играя,развивам танкове но няма злато!
                      Хелп!!!!
                      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Еха изпрати ми моля покана на Vasilev123@gmail.com за дота 2. Жената играе такива неща и ще се зарадва.Благодаря предварително.

Коментар

Не мога да повярвам, че все още се играе CS... Концепцията остаря безобразно, а и след версия 7.1 играта стана доста... плоска. Ако някой иска да поцикли на Guild wars 2 с моя милост - все още я играя Цъкам и League of Legends в na сървъра, но там само за трепане на време срещу AI-то.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            Не мога да повярвам, че все още се играе CS... Концепцията остаря безобразно, а и след версия 7.1 играта стана доста... плоска. Ако някой иска да поцикли на Guild wars 2 с моя милост - все още я играя Цъкам и League of Legends в na сървъра, но там само за трепане на време срещу AI-то.
                            Дори и остаряла, ще си остане легенда..... Една от най-играните игри.. Поне в пика, 1.5 и 1.6, след като излязоха другите, стана боза...
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ко става, геймърите? Вече не играте ли нещо?

Коментар

Зарибих се по 4х4 Польний привод и МХ мототракс ,голема краста ,особенно втората със зверска музика!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X