Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Рядка награда - Медал Колобанов. И останалите дребни нещица.
    Прикачени файлове

Коментар

Снайпер, стоманена стена, топ гън... Браво
      Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
      Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

най-ми е кеф когато със тежък танк са пробили лек.Всичко това е ценно когато всички машини са равни -тогава си личи майсторството на танкмена.Да си накичиш машината за много пари и да се биеш със прости танкове -и да се пишеш герой.

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
          Снайпер, стоманена стена, топ гън... Браво
          Тях ги имам бол, ама медалите са по-цени! Има още една медал Радли-Уолтърс и две Паскучи освен Колобанов.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            Тях ги имам бол, ама медалите са по-цени! Има още една медал Радли-Уолтърс и две Паскучи освен Колобанов.
            Така е.
            А аз Колобанов още не съм изкарвал...
            Имам 16 броя Бюлтер, но пък тях вече не ги раздават
            Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Кажете сега, кой танк на всеки от вас е фаворит? За мен еднозначно любимец ми е КВ-2 със 152 мм М-10 оръдие.

Коментар

ISU-152 с bl-10
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Кралския Тигър.

Коментар

И как се равнява на М8А1 като участват в една битка?

Коментар

И на мен определено Кралския Тигър (съжелявам, че трябваше да го продам) - идеално съотношение между всичко, спрямо моя стил на игра...

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                        И как се равнява на М8А1 като участват в една битка?
                        На кое се равнява?

Коментар

На мен Кв-1С ми приляга много добре, само малко бавно зарежда, но пък е доста добър танк и успявам да трепя и по-големи тиъри с него, сега се чуда дали да си взимам Ис-1 или да си карам с Кв-то, но моднато?
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Че то за КВ-1С няма модове, има само стандартно оборудование като за всичките танкове от неговото ниво. При мен са подобрена вентилация клас 3, подобрен прицел на оръдието и дотиквач за снарядите. Стига му толкова!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Че то за КВ-1С няма модове, има само стандартно оборудование като за всичките танкове от неговото ниво. При мен са подобрена вентилация клас 3, подобрен прицел на оръдието и дотиквач за снарядите. Стига му толкова!
                              Точно за такива иде реч, но ще профукам парите за Ис-1
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не мисля, че с ИС ще успееш да събереш паричките за допълненията. Аз играя със стандартен акаунт, при мен само КВ-2 храни цялата зоологическа градина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X