Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли геймъри ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Има ли геймъри ?

Firefall е това, което в момента разцъквам. Free-to-play 3th person shooter, като при прицелване минава в първо лице. Сетинга е в бъдещето, след апокалипсис - няма да спойлвам. Играта е ориентирана към отборни играчи и най-добре за да ви бъде лесно играйте по двама-трима. Прогресията в играта е много плавна, има голяма resource/crafting/currency sink система и е (поне според мен) много приятно балансирана - никога не оставаш без ресурси, което означава, че някой добре е помислил по въпроса. Всичко освен козметичните предмети се отключва с игра... Мисля, че има смисъл да се разгледа ако обичате сместа от RPG/Shooter.

Коментар

Някой от форума да мисли за закупуване на Splinter Cell: Blacklist за компютър? Търся си другарче за Coop мисиите. Все още активно играя и Splinter Cell: Conviction ако някой я има и иска да поиграе с hardcore gost/panther играч...

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
        За съжаление любимата ми игра е свалена от употреба. Army Rage. http://forgottenhope.warumdarum.de/armyrage/
        Някоя с която да я заменя? Пробвах battlefield.play4free но не ми хареса. Forgotten Hope не съм играл,за нея трябва Battlefield 2 оригинал,а такъв нямам
        Някои да я е играл? Forgotten Hope ?
        Да знам дали да си търся Battlefield 2.
        Играехме я преди 3 години, но откакто си купих Ленд Ровъра тези игри останаха на заден план.
        Прегледах сайта на ФХ2 и останах очарован тези хора повече от 10 години продължават да разработват, а също и да играят редовно една модификация на игра за втората световна война

Ако имах повече свободно време бих си я пуснал отново, но други занимания ме спират.

За Батълфилд ключ може да потърсиш от Стийм продаваха ключове за по 10-на лева за целия пакет.

Играта с инсталирани модове е много по интересно, Форготен Хоуп 2 направо преобразява цялата игра ако искате да пробвате една много добра отборна игра то задължително го изтеглете, запишете се в организираните от Forgothen Honor събития за да се насладите на истинска он-лайн битка.
        Най често събитията са по няколко дни като се играят на огромни карти с по 64 човека, в този мод единствено може да срещнете и оптимизирани сървъри с по 128 човека в една битка.

Единтствения минус е, че симулацията е близка до военни действия т.е. с един куршум и умирате което за хора пускащи за първи път играта е малко отегчително.....

Коментар

Играя World Of Warcraft на сървър Mazrigos - Horde

Коментар

Няма ли някой останал Цс-аджия, да завъртим един тези дни ???
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
              Няма ли някой останал Цс-аджия, да завъртим един тези дни ???
              Няма. Преквалифицирахме се на танкисти
              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Давайте IP и почваме.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  Здравейте геймъри,

Последната игра на която се бях вманиачил е тази - Baldur's Gate II: Shadows of Amn

Бихте ли препоръчали нещо подобно, харесва ми да има стратегическо мислене и много опции, не ме влече пуцане залудо а по-скоро безкрайните възможности за създаване на различни герои, различните им възможности по време на битки и самата интрига в играта, за мен това е една от най-добрите стратегии правена някога и търся нещо подобно.

Стар крафт НЕ ми харесва, Уар Крафт също НЕ ми харесва, а пуцалки като Кънтър Страйк ама хич също НЕ ме влечат междувременно може и да си инсталирам по-горното за да видя аджаба какво се е променило в мен след 10 години.... )

Предварително благодаря за съветите!
                  Baldur's Gate не е стратегия бре палапурник! Опитай с Two Worlds, Hellgate London, Fable, Dragon Age, Witcher.... тва за сингъл плейър. Онлайн - Lineage или Aeon
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
                    Няма. Преквалифицирахме се на танкисти
                    И аз съм танкист, но не съм влизал от не знам колко месеца
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

И аз нямам време за цъкане напоследък сигурно ако вляза за няколко часа ще ми падне уин реита
                      Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Аз танкирам всеки ден,живо пристрастяване.
                        И съм член на ренегатски клан!!!
                        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

А някой тука пада ли си мераклия на симулатори? Наканил съм се отдавна да се здобия с влаков симулатор и на хоризонта се мъдряд "Train Simulator 2013" и "Train Simulator 2014". Та се чудех имат ли съществена разлика по между им и кой от 2та е за препоръчване? Откъм цена нямат разлика, ама като съдържание?
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Защо не ги пробваш пиратски първо?
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Защото по познатите за мен "пиратски извори" ги няма. Гледам само демоклипчета в тубата от двете, ама така на око не виждам съществени разлики.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=67661, по-ме влече. Имам дори един комплект. Този.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X