От: Какъв телефон (смартфон).

И какво конкретно може повече например от Galaxy S2, освен че някой се опитва да ти заповяда какво можеш и какво не можеш да правиш с него. Имам таман двамца приятели дето притежават такова, дето казват че следващото им ще е Galaxy, а не i-бля-бля.

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)

Преглед на мнение

) Епъл разполагал с над 100 МИЛИАРДА Кеш, да им е честито!
 Основния и единствен плюс на Iphone е неговата операционна система - която е без аналог (както и всеки останал софтуер на Apple)! Не случайно останалите започнаха да набиват процесори в телефоните си, съизмерими с тези влагани в лаптопите до преди 2-3 години! Всеки се бори за производителност и понеже софтуера е куц - блъскат всичко каквото могат да натъпчат вътре! Съпругата ми има Samsung Galaxy S и кочината забива през 2 дена! Моя телефон Iphon 4 го имам от година и половина, и не съм го рестартирал нито веднъж! На една такава машинка като и е куца операционната система - иебем ти и процесорите, отурнайсе мегапикселовата камера и кристалния звук от Band and Olufsen!!! Като ще давам един кашон пари - искам проклетото нещо да ми служи, а не аз на него! Към момента това го прави единствено нахапаната от завист ябълка и въобще не ми дреме колко милиарда кеш е изкарал Apple! Ти си задай въпроса, защо Samsung нямат такива печалби, генерирани от продажбата на телефони..?!!

Коментар