Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Какъв телефон (смартфон).

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Иначе Самсунга изглежда много добре направен, екрана му е много готин, много обаче ме дразни интерфейса - супер ми е грозен
    Това се лекува - днес цял ден рових, теглих, инсталирах, деинсталирах, рових, теглих, инсталирах, деинсталирах... И сега интерфейса ми е къстъм - както на мен ми е кеф, изглежда убийствено, а и сложих софтуер (пробвах няколко таск мениджъра, докато ми хареса един) които оптимизира работата на Андроида (чисти говната автоматично). Позакрепих го и от към бързина (сега оптимизира сам и използването на паметта), та най-накрая започнах да се усмихвам, като го погледна... В оригинал обаче за мен Андроида продължава да е пръчка! Доста изчетох докато го докарам до това състояние (да сме благодарни все пак, че има такава възможност...) обаче и поне за мен е далеч от "юзър френдли", а аз това го разбирам като "включваш - ползваш без да се замислиш".

Коментар

• От: Какъв телефон (смартфон).

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      Аз с възрастта съм станал по-консервативен и не се доверих на жълтоклюните търговци, че "нямало проблем" с това стъкло. Ще си дочакам HTC ONE още седмица-две (евентуално). Все пак - метален корпус...
      Надали ще съжаляваш, Сони така или иначе отдавна вече не са това което бяха по времето на тринитроните. Аз съм ги отписал тотално като фирма освен за плейстейшъна и за продукти с грабващ дизайн, като въпросните два телефона. Z не знам дали ще си взема, но със сигурност нищо тяхно не-телефонно и не-плейстешънско няма да ми прекрачи прага освен ако не е гратис, или двайсетгодишна класика.

"Недоклатен" е първото и основно понятие което идва на ум когато се опиташ да боравиш с моя телефон. Радвам се че Z е по-добър.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Това се лекува - днес цял ден рових, теглих, инсталирах, деинсталирах, рових, теглих, инсталирах, деинсталирах... И сега интерфейса ми е къстъм - както на мен ми е кеф, изглежда убийствено, а и сложих софтуер (пробвах няколко таск мениджъра, докато ми хареса един) които оптимизира работата на Андроида (чисти говната автоматично). Позакрепих го и от към бързина (сега оптимизира сам и използването на паметта), та най-накрая започнах да се усмихвам, като го погледна... В оригинал обаче за мен Андроида продължава да е пръчка! Доста изчетох докато го докарам до това състояние (да сме благодарни все пак, че има такава възможност...) обаче и поне за мен е далеч от "юзър френдли", а аз това го разбирам като "включваш - ползваш без да се замислиш".
        Нещо съм пропуснал... - нали беше ай-фен, що така смени платформата?...
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
          Нещо съм пропуснал... - нали беше ай-фен, що така смени платформата?...
          Ай фона си е на линия! Самсунга ми е служебен (избрах го, защото 5-цата на Ай-Фона е далече още, а към този момент Самсунга хардуерно удря всичко в земята)...

Коментар

5цата на айфона я има къде от миналата година... 6-цата може би ?

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              5цата на айфона я има къде от миналата година... 6-цата може би ?
              Троянската сливова си казва думата... Благодаря за поправката!

Коментар

И такаа.. от вчера съм с новата машинка -HTC Desire X , бях тръгнал за Samsung Galaxy S2, но ми идва твърде голям , просто мразя да нося тухли по джобовете си. Та, тва е първият ми сМартФон и все още гледам като индианец самолетно горияо , но се свиква. Почти го разузнах. Само това не можах :
                - има ли по-лесен начин за изключване на звука освен чрез настройките, пробвах с пряк път, но пак е доста докато го набара човек;
                - търся програма за прехвърляне на данни от PC-то към HTC-то чрез WI-fi, akо изобщо е възможно ;
                * Днес се пробвах да сложа плака/протектор за екрана - е нЕма такъв смях. Първият път се оказа, че за 0.2мм не може да прилепне и надстърча = въздух. Втрои опит - в сервиз = пак същото, Трети поти вкъщи с хирургически инструменти стерила среда и пълна тишина , аа и ножичка за да отстраним ненужното. Е пак остана малко въздух , в такъв парадокс небях изпадал ;
                Ами това е засега;

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                  - има ли по-лесен начин за изключване на звука освен чрез настройките, пробвах с пряк път, но пак е доста докато го набара човек;
                  Пробвай с копчетата отстрани за намаляване/увеличаване.... Само не ми казвай, че телефона е без такива...
                  Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

- търся програма за прехвърляне на данни от PC-то към HTC-то чрез WI-fi, akо изобщо е възможно ;
                    Честита придобивка!
                    Разгледай тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=145261
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

...Е пак остана малко въздух , в такъв парадокс небях изпадал ;

Поздрави
                      Парадокса е че никой производител никога не си казва без бой как именно трябва да го сложиш.

А именно - трябва да намокриш екрана. Не да го полееш, а да го навлажниш леко. Някои дори слагат една идея сапун, но аз не слагам.

Мокриш > полагаш внимателно без да ти пука грам за мехурите въздух, и после докато е влажно го започваш като британски данъчен - меко и културно, но неотклонно и без да пропускаш, с равна гумена/пластмасова шпатула. За целта можеш да ползваш всичко с достатъчно дълъг и достатъчно равен ръб, същевременно достатъчно меко да не нарани протектора.

Гарантирам ти че удоволствието да гониш мехурите е садистична радост. Няма такъв кеф. Някъде между пукане на найлон с балончета и стрелба с прашка.

Накрая тук-таме ще останат съвсем малки мехурчета, те не са проблем, повечето след изсъхването изчезват ако протектора е качествен.

Коментар

Ейй.. да бях попитал ! Утре ще пробвам пак, ама само да уточним - то нали като го манокриш не може да остане мокро навсякъде, смисъл ще го понапръскам ама наяма ли водата да стои на капчици - като водна капка в/у маслено петно ?

Поздрави !
                        п.п. мися, че с някакво нищожно количество сапонче ще сатно трепач , още вендъж БЛАГОДАРЯ !

Пробвай с копчетата отстрани за намаляване/увеличаване.... Само не ми казвай, че телефона е без такива...
                        Е как бее.. има си всичко, просто не се бях сетил за тези копчета !

- може ли да си сваля навигация от рода на Garmin, не искам да говори :0, просто да има актуални карти !?
                        Последно редактирано от I.Stoyanov; 20-03-13, 19:39.

Коментар

Използвай търсачката!

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=155419
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Ейй.. да бях попитал ! Утре ще пробвам пак, ама само да уточним - то нали като го манокриш не може да остане мокро навсякъде, смисъл ще го понапръскам ама наяма ли водата да стои на капчици - като водна капка в/у маслено петно ?

Поздрави !
                            п.п. мися, че с някакво нищожно количество сапонче ще сатно трепач , още вендъж БЛАГОДАРЯ !
                            Следващият гледай да е с Gorilla glass и ще забравиш за всякакви найлони по дисплея
                            LZ1PER

Коментар

Капчиците са като водна капка върху маслено петно, но като ги разпльокаш гадовете и почват да бягат като пилци от лисица, и увличат и въздуха с тях.

За сапуна - не се изхвърляй. Пробвай първо с чиста водица.

С тая технология съм слагал евтин китайски протектор върху десет инчов таблет, останаха ми три мехурчета по милиметър и половина, при това по краищата. А коментарите в Амазон за протектора бяха всичките отрицателни с една звездичка, с оплаквания че гадта задържа въздух.

За полагане на протектори иди на zagg точка com. Тия са гадове, продават супер скъпи и супер хубави протектори. Гадта е тънка, а едвам я режа с ножицата. Издръжлива до безобразие.

Технологията за полагане обаче работи с всякакви протектори. Някъде на сайта май пишеше с каква течност.

Коментар

Моя протектор си го сложих без никакво мокрене. Балончета няма никак, освен от една прашинка долу при копчето. Не е и твърде надраскан все още. Може би късмета на начинаещия, или просто съм случил на добър протектор.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X