От: Кой мобилен оператор ползвате и защо?
Минал съм през всички. Откакто ползвам Виваком се родих. Аз нямам забележка, обслужва ме акаунт мениджър, съветва ме възможно най-правилно. Бонусите им също не са за изпускане. От плана който ползвам почти никога не изразходвам минутите. Всеки месец остават около 10%, значи съм го подбрал правилно. За сумата, която им плащам получавам услуга, която ме задоволява напълно.
Минал съм през всички. Откакто ползвам Виваком се родих. Аз нямам забележка, обслужва ме акаунт мениджър, съветва ме възможно най-правилно. Бонусите им също не са за изпускане. От плана който ползвам почти никога не изразходвам минутите. Всеки месец остават около 10%, значи съм го подбрал правилно. За сумата, която им плащам получавам услуга, която ме задоволява напълно.
на М-тел. От преди три години съм и на Глобул.Нямам претенции към никой от тях. Говоря много, не ползвам нет от никой от тях. Общо взето не съм имал никакви ядове. Сметките миса поносими единствено ме тормозят особено Глобул с "нови оферти", но ги научих да ме извадят от списъка на клиентите на които се предлагат новите планове и услуги. В Шумен в офисите, в които ходя да плащам и за двата оператора ме познават и винаги са били много внимателни и ненатрапчивио нахални.
), въпроса е кой ще разбие схемата? Кой ще предложи по-малко заробващи условия?
Коментар