Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Около темата за поялниците, една загадка.
    Кой ще познае кое е оригиналния продукт и кое е ментето?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mentakis.jpg
Прегледи:296
Размер:291.9 КБ
ID:6985416

Ментето е купено само от любопитство, за да се види дали слчайно не е еднакъв продукт с оригиналния, но не е брандиран.
    Ами не е. Долно менте е, и струва около 40 - 50% от цената на истинската джаджа, което го прави казано по-меко "неудачна покупка".
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Ееее оня ден и на десното щях да съм благодарен но дори такова нямаше наоколо
      Враг усраине

Коментар

• Гласувам за дясното, на което си пише че е правено от чайници и няма надпис "solder sucker".

Имал съм 2-3 различни такива - приключих отдавна с тая "технология", откак си купих дивата китайщина "ZD-915", която просто върши това, за което е направена и не ми е правила никакви грижи до сега. Е, като изключим абсурдното импулсно захранване с шумен вентилатор и още по-шумната вакуум помпа. Но функционално нямам никакви забележки.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• И аз така гласувам, левото не прилича на китайско, даже канджитата по опаковата не изглеждат китайски и следователно е менте
          Враг усраине

Коментар

• Всяка технология си има своето приложение. Имам и вакуумна станция, имам и топъл въздух, че и оплетки ползвам, ама и помпичката би влезнала в употреба.
            Най малкото, с изключение на оплетката и помпата другото не се събира в джоб.

И коментаторите...

Коментар

• Технологията, която ме доближава до естествена среда е точно оплетката!
              Покрай тая тема преди няколко години дори си купих такава и все едмо дописах сценариия на последната серия от "Планетата на маймуните"
              Враг усраине

Коментар

• И да не забраввяме поялниците работещи на екологични горива...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:diesel.jpg
Прегледи:208
Размер:192.2 КБ
ID:6985885

И коментаторите...

Коментар

• Очаквам сега някой селтик да блесне я тигел на жар я с бензинова ламБа!
                  В ГДУ вероятно и да се намери нямате правото да го ползвате поради завишени фини прахови частици у въздуха

Днес покрай други неща от Комет взех и няколко флюса за тестикълс.
                  Пък и воднистият ми е почти свиршил.
                  Направи ми впечатление срока на годност - една и 2 години?!?

Това кореспондира ли с реалността?

Питам понеже имам едни подобни, единият беше на ерса а другият на велер и бяха над 10 години.
                  До последно си вършеха работата прекрасно.

Каква е тая една година, това да не е пресно млеко?!?

Враг усраине

Коментар

• Вчера ми се строши настолното поялниче. Предложете пробвано комплектче поялник с топъл въздух и вакум. Аз съм недоскиФ и рядко ползвам но се налага понякога. Мога да прежаля 2-300лв. Повече ще е със свито сърце. За носене си имам едно малко джобно. Работи и с бустерчето и е независимо но си стои в колата.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

• Единственото от този ценови диапазон с което съм имал вземане-даване е нещо брандирано като Gordak.
                      В офиса имахме модел 952 - той е там някъде.
                      Но не го препоръчвам - поялникът е отвратително г0вн0, тотална типична китайска скрап.
                      Частта с духалката обаче му е въвсем ОК и дори си купих за в къщи подобен модел но без поялника.
                      Виж това става, работи ОК и това от 5+ години, което за китакска скрап е WOW!!!

Mоже да има нещо по-малко боклук за такъв бюдже но аз нямам наблюдения.
                      Обаче имам съмнения
                      Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                        Очаквам сега някой селтик да блесне я тигел на жар я с бензинова ламБа...
                        А, да се запоява с поялник с газова уредба е не по-малко селтик, ама да не навлизаме в ненужни подробности...

И коментаторите...

Коментар

• За течният флюс нямам все още реални наблюдения, тия дни ще проверя и ще кажа.
                          Обаче някой ако иска мога да му "токна" нещо като 100-200мл от него.
                          Не толкова заради обявеният нелеп срок на годност (1 година) но дори минималното количество, което имаха от половин кило за мен е прекалено много.
                          Свършва ми ето този и мисля да налея от новият именно в тази кутийка:

Капачката и е с малка четка и така ми е супер удобно за нанасяне.
                          Тези 25мл са ми стигали за години та какво остава с половин кило
                          Ето това е флюса, все още е в срок на годност.
                          Според етикета щял да "прокисва" едва през втората половина на годината
                          Деа селските номера
                          Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                            ........Mоже да има нещо по-малко боклук за такъв бюдже но аз нямам наблюдения.
                            Обаче имам съмнения
                            Ясно. Търсенето приключи.
                            Благодаря. Поне ми спести загубено време и нерви.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

• Колко е течно това?

От много години ползвам IF8300, от който съм много доволен. С гъстота като на средностатистически пчелен мед е, и трайността му е МНОГО повече от година, независимо какво пише на опаковката.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Колко е течно това?
                                От много години ползвам IF8300, от който съм много доволен...

8300 го знам, и аз взех да го ползвам от известно време.
                                Вискозитета на това IF8001 както и малките шишенца с четчица в капачката е много по-голям.
                                Буквално като на вода е, течност.

За други характеристики не съм ровил.
                                Знам само, че НЕ са на киселинна основа.
                                Досегашните поне са ми особено полезни при замърсени повърхности и такива, които по-трудно хващат калай.
                                Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X