От: Другото лице на електрическото гласуване
Айде сега кажи при 6 милиона как се прави на практика. Преброй наум до 1000, 6 милиона са 6 000 пъти по толкова. Как се проверяват поименно 6 милиона, НЕдоверявайки се на ЦИК?
п.с. Само не казвай колко сигурно е с компютри туй "броене", че се връщаме в изходна позиция!
Мен бе, бан за мен, ама карай, давай по темата. Тия работи с банове не се измислят и решават, виж какво питам горе. Щото давате един модераторски бутон на Бащицата, ама там са реални животи, не виртуални никове като тука.
Прост пример с 10 човека в системата - даваш им на всеки номер, знаеш че съществува човек. Тогава чак им даваш право да гласуват за, да кажам 3 или 4 партии(само примерно). Можеш да видиш всеки номер при коя партия е отишъл, както и всяка партия която има и интерес да следи за злоупотреби вижда всичко. Кое не е ясно?! Партията ще следи къде са отишли номерата, и толкова. Няма как от десет реални гласоподаватели, да станат 13 и това да не се види.
п.с. Само не казвай колко сигурно е с компютри туй "броене", че се връщаме в изходна позиция!
С БАН не са ме заплашвали, но да кажем че и мен не ме долюбват напоследък.
Коментар