Ще питам моя познат каква цена иска за раздатката и ще ти дам отговор в най скоро време
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РАЗХОДКА
Свий
X
-
И шасито и раздатката са рускиПървоначално публикуван от Yordan KolevМишо, той кара УАЗ, не забравяй. На моя се развиха болтовете на диференцяла и се разтече като лейка. Само мостовете останаха руски и всички проблеми са само по край тях.Първоначално публикуван от mishkoВлади, кога успя да строшиш раздатката? Аз тръгнах по състезания, ти трошиш джипа?!?
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Ти я двете не се броят особенно второто,раздатка от ГАЗ69Първоначално публикуван от dragomir_68И шасито и раздатката са рускиПървоначално публикуван от Yordan KolevМишо, той кара УАЗ, не забравяй. На моя се развиха болтовете на диференцяла и се разтече като лейка. Само мостовете останаха руски и всички проблеми са само по край тях.Първоначално публикуван от mishkoВлади, кога успя да строшиш раздатката? Аз тръгнах по състезания, ти трошиш джипа?!?
Коментар
-
Трябват ли доработки за да се сложи раздатката от 69-та.Първоначално публикуван от buldogТи я двете не се броят особенно второто,раздатка от ГАЗ69Първоначално публикуван от dragomir_68И шасито и раздатката са рускиПървоначално публикуван от Yordan KolevМишо, той кара УАЗ, не забравяй. На моя се развиха болтовете на диференцяла и се разтече като лейка. Само мостовете останаха руски и всички проблеми са само по край тях.Първоначално публикуван от mishkoВлади, кога успя да строшиш раздатката? Аз тръгнах по състезания, ти трошиш джипа?!?
LZ1VMH
Коментар
-
Шасито е парче желязо което не виждам как да го счупя. А раздатката ми е минала през ръцете цялата и явно съм си свършил работата както трябва. Вече знам със сигурност защо се трошат тия раздатки. Първото е, че сглобката е лоша и второто лоши са и стопаните, обаче явно конструкторите са си заработили парите. След като издържа всички мой опити да я счупя значи наистина е добра.
Коментар
-
Тва за мотора нещо дразнишли го и ли да мисли за напредПървоначално публикуван от Yordan KolevТи нямаш друг избор. Трябва задължително да сложиш раздатка от ГАЗ 69 иначе на пролет не виждам как ще си сложиш подходящ мотор.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовТрябват ли доработки за да се сложи раздатката от 69-та.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар