Първоначално публикуван от mastora
Не познаваме маршрута, който ни е приготвил Маркан, но допускам, че със Самарата вероятно ще можете да минете една голяма част.
Ама дайте все пак да не си правим експерименти, а!
Както и да го въртим, това си е лека кола с предно предаване и си има дадености, от които човек, колкото и да е умел, в определени ситуации не може да избяга.
Може и да не са много, но е вероятно да има места, на които просто ще е задължително да си на 4х4 и да си по-висок.
Като ей това тук, да речем:

Като се има предвид, че маршрутчето не е от късите, няма да е особено добра идея в групата да има машина, която може да се налага често да бъде вадена.
Нали видяхте какво стана тази неделя? Наложи се Самарата да се дърпа още на първото баирче, което не представляваше никаква трудност за нито една от колите
с 4х4. А какво щеше да е нататък, ако не бяхте постъпили разумно ...
Да не говорим, че ако се стигне до яко дърпане, не е много сигурно, че Самарата ще се отърве без поражения ...
Има няколко изкачвания м-у борове през корените им.Още в Самоков мисля да пресечем Искара и има и спускате в едно деренце над с.Шипочан.
V93 (мисля че Чавдар се казваше) Благодаря ти за отговора и коментара. Напъно съм съгласен с теб. От петнадесет години правя това което правите вие из планините, но с mountain bike. Знам много добре какво е да има някой по неподготвен в групата.
Коментар