Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от mastora
    А този маршрут става ли за самарата според вас , или да се пробвам като фотограф........
    Момчета, евала ви правя за ентусиазма. Доколкото съм гледал снимки, със сигурност ще можете да минете през някои места, които биха затруднили и хора с 4х4.

Не познаваме маршрута, който ни е приготвил Маркан, но допускам, че със Самарата вероятно ще можете да минете една голяма част.
    Ама дайте все пак да не си правим експерименти, а!
    Както и да го въртим, това си е лека кола с предно предаване и си има дадености, от които човек, колкото и да е умел, в определени ситуации не може да избяга.
    Може и да не са много, но е вероятно да има места, на които просто ще е задължително да си на 4х4 и да си по-висок.
    Като ей това тук, да речем:

Като се има предвид, че маршрутчето не е от късите, няма да е особено добра идея в групата да има машина, която може да се налага често да бъде вадена.
    Нали видяхте какво стана тази неделя? Наложи се Самарата да се дърпа още на първото баирче, което не представляваше никаква трудност за нито една от колите
    с 4х4. А какво щеше да е нататък, ако не бяхте постъпили разумно ...
    Да не говорим, че ако се стигне до яко дърпане, не е много сигурно, че Самарата ще се отърве без поражения ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
      Маркане,готов ли си да водиш колононата.
      Няма проблем.Ако стана по рано ще се срещнем на Плана.

Коментар

А този маршрут става ли за самарата според вас , или да се пробвам като фотограф........
        Знам ли. Има няколко изкачвания м-у борове през корените им.Още в Самоков мисля да пресечем Искара и има и спускате в едно деренце над с.Шипочан.
        Ма ако Ладата е подготвена......

Коментар

• V93 (мисля че Чавдар се казваше) Благодаря ти за отговора и коментара. Напъно съм съгласен с теб. От петнадесет години правя това което правите вие из планините, но с mountain bike. Знам много добре какво е да има някой по неподготвен в групата.

Причината да искаме да идваме с вас не е толкова калта и огромните ями , а приятната компания и невероятните места на който ходите. Нали съм си и фотограф любител..........

За това питаме..... може ли,... не може ли....

А на коментара на markan ще отговоря, че ладата е подготвена.
          Даже трудно мога да си я представя по подготвена, освен ако не и сложа лебедка и заден мост

Коментар

Причината да искаме да идваме с вас не е толкова калта и огромните ями , а приятната компания и невероятните места на който ходите. Нали съм си и фотограф любител..........
            Е, и аз заради приятната компания и интересните места ходя

А снимките ви определено са добри.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Даже трудно мога да си я представя по подготвена, освен ако не и сложа лебедка и заден мост [/quote]

Я, па ти без заден мост ли караш?
              VITARA, SAMURAI
              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
              RENAULT ESPACE QUADRA
              ...и едно сивикче за града...

Коментар

• Я, па ти без заден мост ли караш?

Епаа... ДА При мен върти само предно лево и резервната от време на време.... другите са излишни...

Коментар

• Абе Маркане нещо за цър-пър не мислиш ли? Няма ли някой заслон по пътя па да наметкаме пържолите. Че на мен кат съм гладен нищо не ми прави кеф.
                  VITARA, SAMURAI
                  FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                  RENAULT ESPACE QUADRA
                  ...и едно сивикче за града...

Коментар

• Първоначално публикуван от samuraj
                    Абе Маркане нещо за цър-пър не мислиш ли? Няма ли някой заслон по пътя па да наметкаме пържолите. Че на мен кат съм гладен нищо не ми прави кеф.
                    То няма проблем да се направи и нещо такова, ако речем. Ама пусто като все тръгваме по обедно време, кога тепърва и скара да палиш ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Ако се прави скара трябва предварително да го уточниме.
                      Другото което е неясно е броя на джиповете и тяхната подготовка.
                      LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от samuraj
                        Абе Маркане нещо за цър-пър не мислиш ли? Няма ли някой заслон по пътя па да наметкаме пържолите. Че на мен кат съм гладен нищо не ми прави кеф.
                        Има един заслон над Радуил.Тъкмо ще ни е на връщане вече.
                        Ако решите става .
                        То и така и така все на фарове си тръгвате...

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                          Ако се прави скара трябва предварително да го уточниме.
                          Другото което е неясно е броя на джиповете и тяхната подготовка.
                          Хайде, момчета! Тия, дето обикновено само четат и после се явяват на сборния пункт, да си кажат мнението за барбекюто, ако обичат.

Ако ще правим нещо такова, трябва да се напазарува туй-онуй и да се метне скарата в багажника.
                          Ама ще трябва поне 2 часа престой да се предвиди.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Е Чекай де.
                            От лични наблюдения очаквам раздвижване след 22.30ч.

Коментар

• А до Трън нема ли да ходиме
                              Не за друго ама за по пряко на път за Рила
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от markan
                                Е Чекай де.
                                От лични наблюдения очаквам раздвижване след 22.30ч.
                                А бе, то аз имам предвид Боби, Кики, Миро. Те обикновено си траят.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X