Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    А кво да правиме с него
    Ами, разни работи. Като например:

1. Като се загубите някъде, поне ще знаете къде сте.
    2. Като направите някое интересно маршрутче, ще можете после да пуснете едно тракче, та, който иска, да може да си направи кефа по вашите стъпки.
    3. В краен пожарен случай, ще можете да кажете съвсем точно на някой от МСС къде да дойде да ви извади от киреча

Първоначално публикуван от Асен Василев
    Ако имаме GPS, няма да е интересно - ще знаем къде сме, накъде да ходим, ще се прибираме по светло - все лоши работи
    Аааа, минималист ще го раздаваш значи! Ами я тогава Голди и Йори да махат лебедките, порталните мостове и големите злобарки и тръгвайте всички със стандарни "паркетници" и летни гуми за мъгла.
    Сигурно ще ви е далеч по-интересно ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Чавдаре не ти трябва джипиес за да намериш калта. Обикновенно тя те намира.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
        Чавдаре не ти трябва джипиес за да намериш калта.
        Ми аз де съм казал нещо такова?!?

Виж, истина е, че предпочитам да знам къде съм и накъде отивам.
        Например, не виждам особен смисъл в това да спя в гората, при положение, че, да речем, съм бил на 100 м. от пътя, който ме извежда от нея, ама не съм го знаел и в тъмното не съм успял да го видя.
        Все пак е въпрос на вкус де ...
        Пък може и с ЕГН-то да има нещо общо ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Ама и аз не съм казал че си го казал
          Нищо общо няма с ЕГНто По скоро с фазите на луната А у у у у у у

Коментар

• Снимките и филмите ми са ужасни. Ще обеся оператора

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Тук се включват и Ладите дето ни направиха смешни.

Коментар

• Тук Г-то на Мишо е по корем. Като почнах да го тегля на тласъци имах усещането че съм вързан за къща. Не помръдна и сантиметър. Интересното е че когато спрях с опитите Г-то издрапа самостоятелно. После Самарата мина безгрижно

Ето и награда за "тлъстата сметка"

Коментар

• [quote="Yordan Kolev"]Снимките и филмите ми са ужасни. Ще обеся оператора

За сметка на това снимките са ти превъзходни.
                  LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                    За сметка на това снимките са ти превъзходни.
                    Само тези които аз съм снимал.
                    По този повод търся "куфар" който да снима добре поне колкото мен, щото така само пълним безмислено ФТП-то и пропускаме баш най ефектните моменти. А те са наистина екстремни

Коментар

• [quote="Yordan Kolev"]Тук Г-то на Мишо е по корем. Като почнах да го тегля на тласъци имах усещането че съм вързан за къща. Не помръдна и сантиметър. Интересното е че когато спрях с опитите Г-то издрапа самостоятелно. После Самарата мина безгрижно

Море, небеше савсем безгрижно. Потрудих се малко с въжето.
                      Пък и ти не посмя лебедка да разпънеш.
                      LZ1VMH

Коментар

• Аз съм зает вече Но пък нашия екип не разполага с никаква снимачна техника Та трябва да се постигне някакъв консенсус
                        RB Patrol Team

Коментар

Море, не беше съвсем безгрижно. Потрудих се малко с въжето.
                          Пък и ти не посмя лебедка да разпънеш.
                          Тя и в момента е разпъната, проблема е че нищо нямаше да направим с нея. Сцеплението на мойте гуми=0. А и нямаше дебело дърво да се завържа.

Коментар

• Не мога да разбера защо се ползва само моето въже .
                            Елате при мен и си купете по едно.
                            Смятам ,че е редно всеки да има някакъв вид подготовка щом е тръгнал по такива тежки места. Част от подготовката е въже(ако няма лебедка), лопата , аптечка, сухи обувки и чорапи, абе все важни неща. Другия вариант е акцията да се води под шапката на МСС, но тогава се плаща .
                            LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                              Аз съм зает вече Но пък нашия екип не разполага с никаква снимачна техника Та трябва да се постигне някакъв консенсус
                              Асене, когато ти предоставих моята снимачна техника ти нищо не направи. Единствено после си я търсих по други хора.
                              Така че не се оправдавай.
                              LZ1VMH

Коментар

Не мога да разбера защо се ползва само моето въже .
                                Елате при мен и си купете по едно.
                                Смятам ,че е редно всеки да има някакъв вид подготовка щом е тръгнал по такива тежки места. Част от подготовката е въже(ако няма лебедка), лопата , аптечка, сухи обувки и чорапи, абе все важни неща. Другия вариант е акцията да се води под шапката на МСС, но тогава се плаща .
                                Голди на мен ми трябва въже, кажи какви имаш ?
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X