Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от markan
    Минавал съм го с мотора така че няма голяма вероятност да се изгубиме.
    А и черния трак май го няма на картата.Не съм го пращал така че споко.
    Мааму стара, как си личи, че си го минавал с мотора. На картата повечето от маршрута е по трасета, маркирани като моторджийски.
    Остава и да може да се минава с джип дълга база ...

А черният трак наистина го няма на картата. Опитах се да нанеса маршрута при мене ама не става навсякъде. Но се получава здраво маршрутче! Макар и доста неточно заради обиколки поради липсващи на картата отсечки (а и "старта" го взех след Широки дол) но се връзва към 100-на километра при излизане през Драгушиново.

Ами аз съм "ЗА". Като гледам дължината, май ще е добре да не се моткаме с тръгване по обед, ами да подкараме по отранко ...

П.П. Предлагам среща в Бистрица. След това - влизане през Плана (преди сателитната). Оттам до Самоков са към 20 км. по черно
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Хубавото е че не сте го карали.
      Карал съм го с мотора.Евентуално можем да се иэгубим(нарочно) ако Йори е с нас че съм му обещал.

Коментар

• Мааму стара, как си личи, че си го минавал с мотора. На картата повечето от маршрута е по трасета, маркирани като моторджийски.
        Остава и да може да се минава с джип дълга база ...
        Няма път (не пътека) през Плана който да не може да се мине от джип.
        А и нЕма път който да не съм го минал в Плана и останалата част от маршрута така че споко-ДЖИП МИНАВА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАРШРУТ.
        ПОНЕ КЪСА БАЗА ДЕ (майтап бе .......)

П.П. Предлагам среща в Бистрица. След това - влизане през Плана (преди сателитната). Оттам до Самоков са към 20 км. по черно
        Браво. Това е най бързият път за мене.

Коментар

Значи следете драсканицата в синьо.
          Това дето е старт е в случай че идвате от Плана.
          Двете драскулки като точки м-у които е финала са финал по избор.
          Е те я и разходката.

Минавал съм го с мотора така че няма голяма вероятност да се изгубиме.
          А и черния трак май го няма на картата.Не съм го пращал така че споко.
          Отсечката от Боровец през "Черната скала" до Радуил съм го минавал в непрекъснат дъжд по време на лов тази есен с моя паркетник(L200 дълга база) със старите летни гуми, с 5 души на борда и 2 прасета отзад...Не бих казал, че е от категорията за Голди!
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
            Оттам до Самоков са към 20 км. по черно
            Да правя ли прогноза като миналата седмица или тоя път да ви го спестя и да ви го оставя за изненада а?
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Отсечката от Боровец през "Черната скала" до Радуил съм го минавал в непрекъснат дъжд по време на лов тази есен с моя паркетник(L200 дълга база) със старите летни гуми, с 5 души на борда и 2 прасета отзад...Не бих казал, че е от категорията за Голди!
              Пътя се отклонява доста над Черната скала и на места е доста УКАРАЛ - е беше лятото де.
              А и не съм казал че това е най шибания участък.
              А и говориме да идем дето повечето хора не са били.
              А Голди и не само него а ВСИЧКО що е 4х4 или с вериги можем да заровим още на язовира ма не сметам че това е целта.
              Ма като се размислиХ Панчарево (езерото) май им е по-близо. за тестове.

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Първоначално публикуван от V93
                Да правя ли прогноза като миналата седмица или тоя път да ви го спестя и да ви го оставя за изненада а?
                Стига бе Йори Плана позасъхна вече.

Коментар

Отсечката от Боровец през "Черната скала" до Радуил съм го минавал в непрекъснат дъжд по време на лов тази есен с моя паркетник(L200 дълга база) със старите летни гуми, с 5 души на борда и 2 прасета отзад...Не бих казал, че е от категорията за Голди!
                  Пътя се отклонява доста над Черната скала и на места е доста УКАРАЛ - е беше лятото де.
                  А и не съм казал че това е най шибания участък.
                  А и говориме да идем дето повечето хора не са били.
                  А Голди и не само него а ВСИЧКО що е 4х4 или с вериги можем да заровим още на язовира ма не сметам че това е целта.
                  Ма като се размислиХ Панчарево (езерото) май им е по-близо. за тестове.
                  Така е, мястото наистина е много красиво. Ако не бях на лов тази събота и неделя по дефилето, можеше да се навия и аз (с неподготвения си не-джип, но поне с нови зимни гуми) да дойда, т.к. маршрута поне на мен ми изглежда по-лек.
                  Ако се ходи там обаче, трябва да имате впредвид, че сега е ловен сезон и може да се натъкнете по част от маршрута на автомобилите на колеги-ловци от района...и просто да не се налага някой час да изчакате на някой по-тесен участък...докато свърши гонката
                  Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                  KTM 350 SX 2011

Коментар

• И Ибъра ли стана ловно поле.
                    Както и да е. Според мене ще сме там към 14-15ч. та едва ли ще разтуриме лова.
                    То и в Плана и в Гуцал и ..... А бе насекаде е ловът.
                    Ама до са ни съм се карал ни псувал ни сме се стреляли с ловците.

Коментар

• т.к. маршрута поне на мен ми изглежда по-лек.

Аз бих казал че е приятен.
                      Ма Нема проблем бе. Кадето кажете там караме.

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                        Първоначално публикуван от V93
                        Ами прогнози можеш да правиш за този уикенд.
                        Само че маршрутът, който се има предвид за отиване от с. Плана до Самоков е лек. Досега в тази посока (с леки вариации) съм минавал около 4 пъти - 3 пъти сам (с АТ гуми) и един път с групата на Шаро по тъмно (Кики водеше с навигация по уреди) и не е имало никакви проблеми. Т.е. - нищо общо с дълбоките коловози в Люлин.

Дори и да се е поразкаляло повечко - не би трябвало да има проблеми. Е, освен ако в групата не се включи някой колега с изтъркани летни гуми за мъгла.
                        Или пък ако не се допусне грубата грешка да се остави някой да се метне и затъне в първата по-дълбока локва след Околовръстното ...
                        Ама аз викам тоз път да има движение. Щото иначе - кеф ти на Влади полигона, кеф ти деренцето в Младост 2. Ама на мене не ми е интересно там ...

Първоначално публикуван от miki64
                        Ако се ходи там обаче, трябва да имате впредвид, че сега е ловен сезон и може да се натъкнете по част от маршрута на автомобилите на колеги-ловци от района...и просто да не се налага някой час да изчакате на някой по-тесен участък...докато свърши гонката
                        Ами те колегите-ловци да се съобразяват малко и да не си оставят автомобилите където им попадне та да блокират пътищата!
                        То не че миналия месец един не си беше зарязал така Витарата (номерът започваше с У ) насред пътя в района на Г. Окол, та ме принуди да го заобикалям през полето ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Предложението ми е да се чакаме в Бистрица в 9,15 за да можеме до 9, 30 да тръгнеме.
                          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                            Предложението ми е да се чакаме в Бистрица в 9,15 за да можеме до 9, 30 да тръгнеме.
                            Аз съм "ЗА".
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Маркане,готов ли си да водиш колононата.
                              LZ1VMH

Коментар

• А този маршрут става ли за самарата според вас , или да се пробвам като фотограф........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X