Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още нищо не сте дали като снимки,бре А филмчетата от бъги-пистата???Еееей,страшна разходка си спретнахме,за тези дето им звънях и не дойдоха-ей ся могат да се гризнат изодздад-дзе... Такова отдавана не е имало,баси екшъна беше... Ей,качвайте снимки,там,филми,не се ослушвайте Особено нощните...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• [img][/img]
      LZ1VMH

Коментар

• Привет и от мен! (Ония със самарата)
        Разходката беше наистина много приятна. Жалко, че не намерих готиния път, но в тази мъгла и тъмница....... За мен и мойте приятели, този weekend ще остане един незабравим спомен. Благодаря на сърцатите момчета за приятната компания и особено на хората който се наложи да ми помагат(Goldy и G-то което май заради мен се окопа )....... който си вре носа къде не му е работа и прави off-road с 10 литра гориво...

Коментар

//htftp.offroad-bulgaria.com/Goldy/%d0%a0%d0%b0%d0%b7%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%ba%d0%b0%20%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%20%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b0%2007.10.06%d0%b3%20%d0% 86V/P1250499.jpg[/img][img]https://htftp.offroad-bulgaria.com/Goldy/%d0%a0%d0%b0%d0%b7%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%ba%d0%b0%20%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%20%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b0%2007.10.06%d0%b3%20%d0% 86V/P1250500.jpg
          Забележете само. Няма хленчене , няма лебедки.
          Всички за един и един за всички.
          Евала....
          [/img]https://htftp.offroad-bulgaria.com/Goldy/%d0%a0%d0%b0%d0%b7%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%ba%d0%b0%20%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%20%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b0%2007.10.06%d0%b3%20%d0% 86V/P1250502.jpg[img]
          Клаксони и светлини. Па"зи се, лада иде!!!
          [/img]

LZ1VMH

Коментар

• Здрасти,Мартин беше,нали?Добре дошъл''в свинарника'' И сметам т'ва да е началото... Успех

Коментар

• [img][/img]
              LZ1VMH

Коментар

• Ммммда,тука ладите не можаха да издрапат,много беше голям наклона,а и Иван с мАтора нещо се тормозеше...А някой видя ли в тая мъгла как се казваше върха дето го превзехме???Срам аз не скивах...

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
                  ...А някой видя ли в тая мъгла как се казваше върха дето го превзехме???Срам аз не скивах...
                  Бе вие един GPS нямате ли?!?
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
                    А кво да правиме с него
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Върха който качихте е Половрак-1182м един от най-високоите въхове на Лозенска. Има особено историческо значение. Там има и паметник, в едно заграждение... не знам забелязахте ли го.

Коментар

• Тук направихме едно кръщене.
                        След сериозната борба с наклона на моториста Иван , наклона беше преудолян. Сваляйки каската, главата му пушеше и на фона на мъглата главата му добиваше странен и таинствен вид.
                        Новото име дадено от нас е "огнена глава "- Хау.

LZ1VMH

Коментар

• Засега толкова от мен.
                          Купона си беше як.
                          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от V93

Ако имаме GPS, няма да е интересно - ще знаем къде сме, накъде да ходим, ще се прибираме по светло - все лоши работи
                            RB Patrol Team

Коментар

• Благодаря че ми позволихте да се докосна до удоволствието което сте преживели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X