Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ....

Ако имах регистрация на Пандата ми се искаше да премеря сили с тези лади в гората,ама знае ли човек....
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

• Ако имах регистрация на Пандата ми се искаше да премеря сили с тези лади в гората,ама знае ли човек....
      Пандичката 2wd или 4wd е ? Да знаем какви са ни шансовете.
      GPSът работи винаги с ел. захранване! Навигаторът с каквото има (бира, лимонада, мезе)!
      GPSът не може да бута, когато затънеш! Навигаторът може!
      Все още не е дошъл денят, когато навигаторът ще е пътник, а GPSът навигатор!

Коментар

• ...

4x4,ама тя и само на предно е голям"катерач"
        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

• И ся кво се разбираме?Давайте идеи Значи за събота не знам,а в неделя е траяла,може много неща да се направят,като...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Къде прочетохте, че в неделя е траяла Пише "масов страт" - аз лично това го разбирам, като рали - пускат всички джипове, да се гонят там в кръг (като това, което правихме тази събота на разходката). За мен това не е Офф-Роад, интересен за гледане! Няма ли кой да внесе малко яснота в тази каша
            RB Patrol Team

Коментар

• Асене кажи кога ще е по интересно, в събота или в неделя за гледане за да знам кога да дойда
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
                Асене кажи кога ще е по интересно, в събота или в неделя за гледане за да знам кога да дойда
                Еййй, ако знаех аз самия, да съм казал! Ма аз знам, точно колкото теб! Но ако има ралиджийкски истории - не благодаря ! Аз искам да гледам кал, дерета и трудно достъпни места! За останалото има рали коли
                RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                  Първоначално публикуван от dragomir_68
                  Асене кажи кога ще е по интересно, в събота или в неделя за гледане за да знам кога да дойда
                  Еййй, ако знаех аз самия, да съм казал! Ма аз знам, точно колкото теб! Но ако има ралиджийкски истории - не благодаря ! Аз искам да гледам кал, дерета и трудно достъпни места! За останалото има рали коли
                  Прав си и аз искам същото
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Тук ще засегна G класите ама те това си могат РАЛИ

Коментар

• Ако това''масов старт'' е в буквалния смисъл на думата,смятам,че е безсмислено да ходя,такава лудница си гледам всеки ден по Софийските улици.А да се прави на траял...каква точно е идеята,или някой е решил да се изгаври с понятието offroad и да остави само off-а... Асен много правилно се изрази...Нали в това е смисъла А че всичко е забулено в тайнственост...по скоро нЯкой не си е направил труда да го разгласи Тъй де,то организацията отнема време,не е лесна работа,а и който го интересува ще разбере подробности по''Агенция Партенката''. Нали Въпроса при това положение е друг:Какво да правим ние,''простите разходкаджии'',като така и така сме си запланували двата дена

Коментар

• Аз предлагам следното - събираме се в събота в 9 на старта ( където и да е той) - Виждаме кво що, гледаме ако има нещо за гледане, разпитваме какво ще има е неделя! Ако пък не е интересно, вече събрали се "простите Разходкаджии" си тръгваме по нашия си път. Аз мисля, че това е най-удачния вариант !
                        RB Patrol Team

Коментар

• Соти разходкаджийте ще се разходим както си можем ще си направим барбекю КУПОН да става

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                            Соти разходкаджийте ще се разходим както си можем ще си направим барбекю КУПОН да става
                            Ето една чудесна мисъл

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                              Аз предлагам следното - събираме се в събота в 9 на старта ( където и да е той) - Виждаме кво що, гледаме ако има нещо за гледане, разпитваме какво ще има е неделя! Ако пък не е интересно, вече събрали се "простите Разходкаджии" си тръгваме по нашия си път. Аз мисля, че това е най-удачния вариант !
                              Асене, ти май отвит спиш. Аз в събота няма да стана преди 11.00, или ако го направя ще е само за нещо смислено. Нашта кал няма да избяга и по обед ще я нагазиме
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                                Първоначално публикуван от Асен Василев
                                Аз предлагам следното - събираме се в събота в 9 на старта ( където и да е той) - Виждаме кво що, гледаме ако има нещо за гледане, разпитваме какво ще има е неделя! Ако пък не е интересно, вече събрали се "простите Разходкаджии" си тръгваме по нашия си път. Аз мисля, че това е най-удачния вариант !
                                Асене, ти май отвит спиш. Аз в събота няма да стана преди 11.00, или ако го направя ще е само за нещо смислено. Нашта кал няма да избяга и по обед ще я нагазиме
                                Ето кой жена му го завива и спи до късно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X