Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Асен Василев
    А кой непрекъснато искаше да излезне от коловоза . Със Соти тръгнахме със съвсем леко приплъзване на гуменетките ( само колко литературно се изказах )
    Е, че аз ако се бяха завирал във всеки коловоз, който ми се изпречи на пътя в неделя, можеше и да не стигна много далече.
    Колко са ваш'те килца и колко моите?
    Иначе наистина това беше място (купища шума), за което моите гумета не бяха най-доброто. Обаче останах много доволен от тях през целия останал преход. Много стабилно ме държаха на снега, а и в калчицата, която срещнахме, вървяха добре.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Само,за пояснение...Чаво,там където спрях,ми се виде по-равничко,та затова... С потеглянето нямах никакви проблеми,все едно си бях на равно,без да искам съм те измъчил А относно килцата,мерил съм Чибуратора на кантар,празен-1640кг,вярваш или не,ама е толкова.За твоя ''паркетник''-да,сигурно е по-тежичък,по-дълъг,нема гуми и прочее неудобства,ама се представи повече от отлично... Маршрутът не беше никак лекичък и изключая отлепената гума на КИА-та,никой не е закъсвал,май... По този повод да добавя,че компресора на V93 е изключителен уред,щом при полеви условия(студ и сняг) успя да слепи гума(регенератна) с джанта,за да се прибера...
      Интересно,не видях снимки от Голди,а той снима ли въобще?Искам да поздравя и благодаря на всички участници в разходката,първо за другарската взаимопомощ и второ за приятното изкарване...Както винаги,като се съберем така,всичко е някакси на ниво.Чаво,надявам се не си се издразнил от безмислените кръгчета,нали в крайна сметка сме излезли да покараме,пък без значение къде...
      П.С.Мерси за станцията и компресора.
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
        Само,за пояснение...Чаво,там където спрях,ми се виде по-равничко,та затова...
        Споко бе! Майтап да става
        Ама няма да обиждаш на гуми! Като изключим шумата в дерето, АТ-тата ми се справиха чудесно с условията на неделната "разходчица". Дори мисля, че по заснежения път (НЕ асфалта) се движех по-стабилно, отколкото колегите със злобарките. Единственото друго място, на което имах проблем заради гумите, беше тръгването в снега след едно стръмно изкачване. Спрях да пропусна други джипки и после не можах да тръгна. Ама пък там и Голди с неговите Каймани танцуваше като за световно и едва тръгна.

На мене проблемчетата ми идват най-вече от клиренса. В един момент в неделя спрях да броя колко пъти ударих отдолу. И на онзи камък заради клиренса заседнах. Да не говорим, че вече съм станал като компютър да изчислявам траектории за избягване на дълбоки коловози.

Просто ми трябва още някое сантиметърче и нещата ще почнат да изглеждат доста по-добре.

П.П. А Голди май имаше някакви проблеми с компютъра още от миналата седмица.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Много добра разходка, перфектни снимки и клипчета, поздравления на операторите. А "Лудата Киа" направо ... Евала
          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

• Хубава разходка
            Браво!!
            Жалко, че не можах да дойда, но се наложи да правя хранилки, щото са ни спрели лова.....абе мани!
            Но след нова година ще съм първа писта
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• Първоначално публикуван от V93

П.П. А Голди май имаше някакви проблеми с компютъра още от миналата седмица.

Сбъгяса се! Надявам се да успея тези дни да пусна снимки.
              LZ1VMH

Коментар

• kakvo pravi6?

Коментар

• Първоначално публикуван от doktora111
                  kakvo pravi6?
                  Кой, какво да прави?
                  LZ1VMH

Коментар

• Каква е организацията за тази събота и неделя?

Коментар

• Първоначално публикуван от mishko
                      Каква е организацията за тази събота и неделя?
                      Организацията е трудна.
                      Все още не са дошли частите за раздатката и съответно не е сглобена.
                      Другото е ,че повдигам Уазика и го слагам на гуми с размер 35/10.5/16
                      Все пак имам шансове да се включа.
                      LZ1VMH

Коментар

• Влади, тук при мен в Бяла Слатина имам един познат който има чисто нова раздатка за УАЗка от 1988г и сега я продава естествено за по ниска цена от тази на Карбон- Плевен Ако те интересува пиши Жоро с Газката идва всяка седмица при мен и ако те устройва цената той може да ти я докара
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
                          Влади, тук при мен в Бяла Слатина имам един познат който има чисто нова раздатка за УАЗка от 1988г и сега я продава естествено за по ниска цена от тази на Карбон- Плевен Ако те интересува пиши Жоро с Газката идва всяка седмица при мен и ако те устройва цената той може да ти я докара
                          Благодаря ти за загриженоста. Уазката е все още гаранционна и счупените елементи ще бъдат доставени от Карбон.
                          Все пак кажи някаква цена.
                          LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от dragomir_68
                            Влади, тук при мен в Бяла Слатина имам един познат който има чисто нова раздатка за УАЗка от 1988г и сега я продава естествено за по ниска цена от тази на Карбон- Плевен Ако те интересува пиши Жоро с Газката идва всяка седмица при мен и ако те устройва цената той може да ти я докара
                            Уазика все още е гаранционен и частите ще бъдат доставени от Карбон. Все пак ти благодаря за информацията.
                            Дай някаква цена на раздатката все пак.
                            LZ1VMH

Коментар

• Влади, кога успя да строшиш раздатката? Аз тръгнах по състезания, ти трошиш джипа?!?

Коментар

• Първоначално публикуван от mishko
                                Влади, кога успя да строшиш раздатката? Аз тръгнах по състезания, ти трошиш джипа?!?
                                И на мен не ми е ясно
                                При това доста го щадя.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X