Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от buldog
    Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    Първоначално публикуван от Асен Василев
    Аз предлагам следното - събираме се в събота в 9 на старта ( където и да е той) - Виждаме кво що, гледаме ако има нещо за гледане, разпитваме какво ще има е неделя! Ако пък не е интересно, вече събрали се "простите Разходкаджии" си тръгваме по нашия си път. Аз мисля, че това е най-удачния вариант !
    Асене, ти май отвит спиш. Аз в събота няма да стана преди 11.00, или ако го направя ще е само за нещо смислено. Нашта кал няма да избяга и по обед ще я нагазиме
    Ето кой жена му го завива и спи до късно
    Ти да не завиждаш
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Що да завиждам нали сме от един отбор

Коментар

• На мен идеята ми е ако искате да се съберем към обяд(12ч.- и аз трудно ставам) и да идем на Плана. Ще спрем на заслон "рай"... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8586875000.jpg
        Там ще си направим цър-пър.... и ще се поразходим. От там мога да ви заведа на Христовото дърво и Кръстатия дъб- над 1300г. дървета...ще минем да видим и извънземните ... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8858593750.JPG
        все красотий.....
        Вижте, колкото до голямата кал и стръмните дерета.... вие сте специалисти, аз карам само по хасвалта....

Коментар

• Първоначално публикуван от mastora
          На мен идеята ми е ако искате да се съберем към обяд(12ч.- и аз трудно ставам) и да идем на Плана. Ще спрем на заслон "рай"... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8586875000.jpg
          Там ще си направим цър-пър.... и ще се поразходим. От там мога да ви заведа на Христовото дърво и Кръстатия дъб- над 1300г. дървета...ще минем да видим и извънземните ... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8858593750.JPG
          все красотий.....
          Вижте, колкото до голямата кал и стръмните дерета.... вие сте специалисти, аз карам само по хасвалта....
          Тоз пък тарикат кара по асфалта за хасвалта ще трябва и да си
          мургав да си бил по черно море повече от всички ако ме разбираш ли

Коментар

• това със събирането е чудесно .. ама ако може да каже някой къде ..
            да мепрощавате ако нещо съм изпуснал, мЪне видОх локацията.

Коментар

• Момчета, да внеса малко яснота за събота и неделя, че му помагам на Десо и имам малко повече информация. Старта умишлено се пази в тайна! Сещате се защо! Утре щя ви кажа всичко, което ви интересува - час, програма за двата дни и т.н. Моето мнение по въпроса, е че всички сме от една порода - off road маниаци(да не кажа, някоя друга дума ). Някои печени, други не, хора различни, нормално е, но все пак от една порода! Мисля, че трябва да отидем всички, да го разпространим на колкото се може повече хора, за да се дава повече гласност на този спорт! Ако всеки даде по-малко от себе си нещата ще потръгнат повечко! Когато стане по-масов, с по-голямо присъствие на медии, внимание и т.н., ще бъде доста по-добре, по-лесно ще се развиваме и ние и няма да сме забутани в десета глуха! Това е моето скромно мнение, разбира се и си стоя зад него!

Коментар

• Първоначално публикуван от mishko
                Момчета, да внеса малко яснота за събота и неделя, че му помагам на Десо и имам малко повече информация. Старта умишлено се пази в тайна! Сещате се защо! Утре щя ви кажа всичко, което ви интересува - час, програма за двата дни и т.н. Моето мнение по въпроса, е че всички сме от една порода - off road маниаци(да не кажа, някоя друга дума ). Някои печени, други не, хора различни, нормално е, но все пак от една порода! Мисля, че трябва да отидем всички, да го разпространим на колкото се може повече хора, за да се дава повече гласност на този спорт! Ако всеки даде по-малко от себе си нещата ще потръгнат повечко! Когато стане по-масов, с по-голямо присъствие на медии, внимание и т.н., ще бъде доста по-добре, по-лесно ще се развиваме и ние и няма да сме забутани в десета глуха! Това е моето скромно мнение, разбира се и си стоя зад него!

Напълно прав си и аз съм зад теб
                [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
                [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

• Мише,чакам инфо...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от mishko
                    Момчета, да внеса малко яснота за събота и неделя, че му помагам на Десо и имам малко повече информация. Старта умишлено се пази в тайна! Сещате се защо! Утре щя ви кажа всичко, което ви интересува - час, програма за двата дни и т.н. Моето мнение по въпроса, е че всички сме от една порода - off road маниаци(да не кажа, някоя друга дума ). Някои печени, други не, хора различни, нормално е, но все пак от една порода! Мисля, че трябва да отидем всички, да го разпространим на колкото се може повече хора, за да се дава повече гласност на този спорт! Ако всеки даде по-малко от себе си нещата ще потръгнат повечко! Когато стане по-масов, с по-голямо присъствие на медии, внимание и т.н., ще бъде доста по-добре, по-лесно ще се развиваме и ние и няма да сме забутани в десета глуха! Това е моето скромно мнение, разбира се и си стоя зад него!
                    И аз съм ЗА! Чакаме инфо за час, програма и т.н.! Дано има като миналата година кал до ушите и стръмнини, за да се види красотата на този спорт и от публиката!
                    GPSът работи винаги с ел. захранване! Навигаторът с каквото има (бира, лимонада, мезе)!
                    GPSът не може да бута, когато затънеш! Навигаторът може!
                    Все още не е дошъл денят, когато навигаторът ще е пътник, а GPSът навигатор!

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                      Първоначално публикуван от mastora
                      На мен идеята ми е ако искате да се съберем към обяд(12ч.- и аз трудно ставам) и да идем на Плана. Ще спрем на заслон "рай"... http://www.bgphoto.net/photos/18656/...8586875000.jpg
                      все красотий.....
                      Тоз пък тарикат кара по асфалта за хасвалта ще трябва и да си
                      мургав да си бил по черно море повече от всички ако ме разбираш ли
                      То имайки предвид състоянието на пътната мрежа в България, карането по асфалт си е offroad!
                      GPSът работи винаги с ел. захранване! Навигаторът с каквото има (бира, лимонада, мезе)!
                      GPSът не може да бута, когато затънеш! Навигаторът може!
                      Все още не е дошъл денят, когато навигаторът ще е пътник, а GPSът навигатор!

Коментар

• Събота? Неделя?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

• А не може ли Събота и ако остане нещо здраво, става и Неделя да го дочупим
                          ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ хора изрудясвам вече!!!!!!!!
                          M.P.

Коментар

• Няма проблеми за неделя. Казвайте посоката и да тръгваме.
                            Единственото ми условие е срещата да не е преди 10.30 ч.
                            LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                              Няма проблеми за неделя. Казвайте посоката и да тръгваме.
                              Ако се събира група - пуснете инфо тук.
                              Аз след половин час тръгвам за една лека разходка от обратната страна на Витоша, но за утре нямам други планове засега.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
                                Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                                Няма проблеми за неделя. Казвайте посоката и да тръгваме.
                                Ако се събира група - пуснете инфо тук.
                                Аз след половин час тръгвам за една лека разходка от обратната страна на Витоша, но за утре нямам други планове засега.
                                Обекновенно леките разходки завършват с теглене на лебедка. Ще чакаме разказа ти за лека разходка завършила като етап от ладога трофи.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X