Ряката и бабуните бяха Институция!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
При Дядо Владо
Свий
X
-
Както не веднъж съм казвал, темата от разходкаджийска си стана автпатологична, и за все още неизлекувания джип с шумяштото радио от преди няколко страници ми трябва от някъде да си разпечатам от ПиДиЕф фаил глава 8W - 18 PCI Bus от ръководството за ремонт на WJ джипките. В "Скрибд" има подробно цялата инсталация ( и съм си го разпечатал ) без 18-та глава, същото е и в няколко други сайтове.В "Октопуп" я има но без да са дадени конекторите ......Та ако някой иска да сподели
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Това е глава 18 от официалния manual за 2001-ва, 70 мб pdf: https://postimg.cc/gallery/7bMds8s.
Конектори има в 8W-80/90, ако за тях става въпрос...
-
-
Деди,
Аз да питам като идиотите: Понтиак Файербърд 198 и някоя си. С мотор 3 и нещо си бензин. Ако не е гнил тоя "скраб" струва ли си да го взема и можеш ли да помогнеш да го мъчим да стане кола??? Карана е малко но достатъчно от стиснат мърляч.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
тя и сега ме гледа през мерник, ма аз съм смел до глупост. Ще проуча нещата и ако има развитие направо ще дойда...или с нея или с другата да те взема. Благодаря!
Коментар