Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Дааа,Радо раздаваше яко газ,нямаше стигане !Ама все пак това е Сузуки !
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Радо, трак направи ли с ГПС-а или сте карали по готов такъв?

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        Радо, трак направи ли с ГПС-а или сте карали по готов такъв?
        Общо взето трака беше по маркирани пътища от карта на ГПС-са,с малки изключения.Иначе всички пътувания ги запомням,ако се наложи да ги ползвам след това,малко се нашарва екрана,но не съм свалял до сега трак и не знам как става.
        Нека силата да бъде с нас!
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Пътят "Чумерна"-"Агликина поляна",както знаете е част от прехода "Ком-Емине".
          Ако се върви пеш няма проблеми,стига да се следва туристическата маркировка.
          С джип,обаче има места,където тя временно се губи и ако човек не е минавал е възможно да се обърка.

Коментар

Здравейте! Да пораздвижа малко темата. Днес направихме една соло разходка в Бакаджика,макар че е много сухо се оказа доста хард преминаването на обичайният маршрут. Имахме да тестваме доста неща по колата, най-вече водният радиатор които вече е отзад, трипмастера и бордкамерата. За наше щастие успяхме да приберем тръскачката здрава.
            Ето някоя снимка:

Тук Радо удави витарката но водата вече я няма.

Има около четири часа видео, ще се опитам по-късно да подбера някой по-интересни моменти.
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Брей ,няма да имаш стигане вече !
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Браво! Какъв е модела на камерата?

Коментар

Снощи говорих с Нихорлиев.. Нещо се организират в събота да правят разходка из баирите, Митака ром-петрола и компания.. Ей тия много скарани с нета.. ще ги вербувам да си направят регистрации във форума, че много изпускаме така..

Коментар

Маршрутът даже и в сухо време се оказва,че не е лек.
                    Наскоро се поразходих спонтанно,та затова и без фото,ама бая си начесох крастата......
                    Коловозите са сухи,твърди и най-малкото опиране води до сериозно задиране и нужда от повдигане.
                    Абе минах маршрутчето,ама като влязох след работа в 17.30ч. и излязох на стъмване

Коментар

Янко, давай, ти си организатора ! Дайте да го сгазим бакаджика тая седмица!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                        Янко, давай, ти си организатора ! Дайте да го сгазим бакаджика тая седмица!
                        Десо,викат ме на Драгана Миркович на концерта в София,ама щом е за Бакаджишките коловози може и да не уважа Сръбската музика.
                        Тъй,че щом си рекъл записването върви...

Коментар

Аз вече съм в Ямбол,бях една седмица командировка в Банкя.Сърби ме нещо и смятам да разкърша витарката.Ако някой има същия сърбел нека да пише или да звънне,шото отивам да си бера черешата.Ай до скоро!
                          Нека силата да бъде с нас!
                          Suzuki Grand Vitara
                          +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                            Аз вече съм в Ямбол,бях една седмица командировка в Банкя.Сърби ме нещо и смятам да разкърша витарката.Ако някой има същия сърбел нека да пише или да звънне,шото отивам да си бера черешата.Ай до скоро!
                            Радо,то и мене ме засърбя,ама снощи посред нощ-и стана една...../нИдей си игра/
                            Влязох с "шосейните Каймани" в едно тресавище,уж даваше чатлак да излезе-мърдаше по 2 метра напред-назад,обаче работата стана "ДА ама НЕ".
                            След има-няма 15 минути яки форсажи потънах до праговете-последва повдигане,копане и втора греда-строших сапа на лопатата.
                            Последва жокер "Обади се на приятел" и на помощ дойде Жоро с Нисан Патрол-а,който просто не усети кошничката.
                            Благодарности на Жоро!!!
                            П.П.Отивам да нацъкам малко снимки,че снощи бях без фото...

Коментар

хайде стягайте се и утре на бакаджика.който го сърби да се почеше малко.че срещу лято едва ли ще вали повече от сега
                              Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                                Радо,то и мене ме засърбя,ама снощи посред нощ-и стана една...../нИдей си игра/
                                Влязох с "шосейните Каймани" в едно тресавище,уж даваше чатлак да излезе-мърдаше по 2 метра напред-назад,обаче работата стана "ДА ама НЕ".
                                След има-няма 15 минути яки форсажи потънах до праговете-последва повдигане,копане и втора греда-строших сапа на лопатата.
                                Последва жокер "Обади се на приятел" и на помощ дойде Жоро с Нисан Патрол-а,който просто не усети кошничката.
                                Благодарности на Жоро!!!
                                П.П.Отивам да нацъкам малко снимки,че снощи бях без фото...
                                "Черната чешма"...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 39 потребители онлайн. 0 потребители и 39 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X