Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

А и започнаха дъждовеееее.. Ще бъде весело.. Пак да питам.. Последно неделята ли остава и ако да - къде се събираме за старт?

Коментар

Първоначално публикуван от unikat13 Преглед на мнение
      Колега знам .че русенските дупки са ти едни от любимите ,а не те виждам в списъка за русенското състезание .
      Пешо,ако не искаха да ме гонят вече от къщи ,щях да дойда да покажа на зелената ти сапунерка ,че червените Джипки са най-проходими
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Предполагам че е Щастлив живот , кръчмата на завоя . Става въпрос за 17. 11 в 9 00 последно ?

Коментар

Благодарности за линка към темата колега Любашки.
          Точно този разказ имах на предвид.

Коментар

Мога ли да попитам при какво време правихте последното минаване по този трак и колко като време ви отне?

Коментар

За целия преход "Хаинбоаз-Агликина поляна" беше Лято,кал-никаква,прахоляк-колкото си щеш.
              На местата,където позволяваше се караше на максимум,тъй че времето на преминаване е силно занижено,спрямо това,което ще ни отнеме сега.
              Дъжд горе вече валя-/звънях на Ванката от х.Буковец/,ще вали и още,така че трябва да се гледат прогнозите,защото в сериозна кал и много джипки този преход може да отнеме наистина много,а за тези,като мен,които са без лебедка просто може да се окаже неосъществим.
              П.П.Пиша нещата как стоят реално,предвид сезона за да няма после сърдити и неразбрали!

Коментар

Потвърждавам за калта , имах ходене в района на Сондите и доста кално .

Коментар

Извода е-носете си калните обувки и калните гуми,въжета ,резачки и хляб и вода за три дни
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    Извода е-носете си калните обувки и калните гуми,въжета ,резачки и хляб и вода за три дни
                    А стига ве... Ако, ще е гадно времето да го направим два дена с преспиване. Да наемем чумерна за събота.

Коментар

Не са писали заралии и търновлии/включително от Горна Оряховица и Дебелец/
                      Ами ние четем темата за Сливен.
                      Аз съм навит и за двата дни с преспиване.

Коментар

Като гледам ,май сериозна група ще се съберем,което много ме радва.От друга страна голямата група се придвижва по-бавно и наистина може да не ни стигне деня.Не е лошо да се преспи на Чумерна ,мен също ме устройват и еднодневна/...Барбекюто ще трябва да го претупаме ,а то много сплотява колектива / и двудневна разходка.Обаче нека го измислим така,че преходът да пасне на всички/ина тези ,които искат за един ден /

Я дайте като за начало да се преброим !И пишете кой няма кални гуми !Като гледам ,сигурно ще имаме 15-тина екипажа .

Сливен ..........1 -2
                        Харманли........2-3 /Евгени Семерджиев ми каза,че ще докара 2-3 екипажа/
                        Ямбол.............3
                        Карнобат........1 /Тошо ,другите няма ли да идват ?/
                        Бургас ...........1
                        Варна.............1-2
                        Ст.Загора........3
                        В.Търново.......1 /засега /

Някой ,ако пропускам да пише !
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ако ще е еднодневна пишете и Стралджа един екипаж.. Двудневна за съжаление, няма как да си го позволя..

Коментар

Ние с Доктора сме за един ден за съжаление .

Коментар

Като гледам ,май сериозна група ще се съберем,което много ме радва.От друга страна голямата група се придвижва по-бавно и наистина може да не ни стигне деня.Не е лошо да се преспи на Чумерна ,мен също ме устройват и еднодневна/...Барбекюто ще трябва да го претупаме ,а то много сплотява колектива / и двудневна разходка.Обаче нека го измислим така,че преходът да пасне на всички/ина тези ,които искат за един ден /

Я дайте като за начало да се преброим !И пишете кой няма кални гуми !Като гледам ,сигурно ще имаме 15-тина екипажа .

Сливен ..........1 -2
                              Харманли........2-3 /Евгени Семерджиев ми каза,че ще докара 2-3 екипажа/
                              Ямбол.............3
                              Карнобат........1 /Тошо ,другите няма ли да идват ?/
                              Бургас ...........1
                              Варна.............1-2
                              Ст.Загора........3
                              В.Търново.......1 /засега /

Някой ,ако пропускам да пише !

Златко е затрупан с работа,каза че ако остане време ще смени предния диф на витарата и ще дойде(още не ми е боядисал аудито) ,евентуално и синовете му със самурая , един оффродър ми стана колега ,и ако аз идвам два дена той трябва да работи вместо мен събота ,ако е двудневна може да се включи за неделя. Други не съм питал ,а забравих и братовчеда ,и той ако не пътува за гърция ще дойде ,за това съм се писал само аз като 100% (ако не мине котка път) и другите са 50/50, всички сме с кални гуми ,но само Злати е с лебедка.
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Като, ще е гарга да е рошава... Ако случайно го правим два дена помислете прехода дали не може да е до Котел...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X