Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
    На дали ще има много сняг, но пък ще е последен. Така че съм мераклия за утре вечер. От къде ще се тръгва и в колко?
    Да,най-вероятно снега няма да е много.
    За тръгването смятам,че ще е удачно да се срещнем на изхода на Сливен за с.Бяла-/на бензиностанция Лукойл мисля беше/.
    0895443568 е моя телефон,най-добре е да се чуем утре и уговорим окончателно за часа.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
      Малко да съживя темата. Утре мисля че ще приключа с първия етап от ремонтите по тръскачката. Вече съм с УАЗ-ви мостове със шперове на двата дифа, как ще работят незнам, мисля през уикенда да пробвам Бакаджика. Ако има мераклии може да се поокаляме малко.
      Ей ,най -накрая ,ако искаш ,ела в неделя на Рамануша за тестове,ама без да влизаш в трасето
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Тръгваме да изпратим официално може би последния сняг за тази Зима:от Ямбол сме една "Английска УАЗ-ка" и една Нива+една машина от Сливен.

Коментар

И една витара, ако не се лъжа.. Динко, дето ще ми е навигатор на Сливен 4х4, сега ми се обади да идвам и аз, но уви, на работа съм а и предницата ми е разглобена..
          Весело изпращане на последния сняг!

Коментар

Завърнахме се-снежецът горе беше наистина малко,карането почти безинтересно и бързо се взе решение от Сливенския Балкан да се прехвърлим на "Петолъчката" и по точно "Люляците".
            Там вече нещата си дойдоха на място-коловозите и калта бяха преобладаващи.
            За съжаление мъглата ни съпътстваше почти през цялото време и снимковия материал е много некачествен,но все пак утре ще кача и някоя по-ясна снимка.
            Общ пробег за вечерта-210км.
            Толкова за тази вечер,лягам да поспя малко,че сутрината трябва да се ходи на работа...

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
              Завърнахме се-снежецът горе беше наистина малко,карането почти безинтересно и бързо се взе решение от Сливенския Балкан да се прехвърлим на "Петолъчката" и по точно "Люляците".
              Там вече нещата си дойдоха на място-коловозите и калта бяха преобладаващи.
              За съжаление мъглата ни съпътстваше почти през цялото време и снимковия материал е много некачествен,но все пак утре ще кача и някоя по-ясна снимка.
              Общ пробег за вечерта-210км.
              Толкова за тази вечер,лягам да поспя малко,че сутрината трябва да се ходи на работа...

Фото материал от люляците ще има ли?

Коментар

Първоначално публикуван от skoklio79 Преглед на мнение
                Ники аз съм навит за калянето но като багаж.
                Ами, смени ми окачването сега ако смениш и мотора с кутията направо ще прелетим Бакаджика.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от skoklio79 Преглед на мнение
                  Фото материал от люляците ще има ли?
                  Стефчо,специално на "Люляците" нямах никаква възможност да снимам.
                  Освен,че беше мъгливо не ми беше и никак лесно с тия шосейки и трябваше да се дава сериозно газ,но и едновременно с това все пак да се избягват и дърветата.
                  Ето и най-свястните снимки от вечерта...
                  Прикачени файлове

Коментар

Както Антон каза,в събота и неделя сме на Рамануша да готвим трасето.Който има възможност нека се обади ако пък има желание може да го включим и в организацията.Хора подготвени ни трябват.
                    Нека силата да бъде с нас!
                    Suzuki Grand Vitara
                    +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                      Ами, смени ми окачването сега ако смениш и мотора с кутията направо ще прелетим Бакаджика.

В събота ще го метнем

Коментар

Срамота!!! От най-активния подфорум - изчезнахме на цяло. Верно, че вече почти нямам време да карам, но това не ми пречи да се ровя из форума. Ами Вие другари не се ли събирате да карате? накъде се изгубихте?

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
                          Срамота!!! От най-активния подфорум - изчезнахме на цяло. Верно, че вече почти нямам време да карам, но това не ми пречи да се ровя из форума. Ами Вие другари не се ли събирате да карате? накъде се изгубихте?
                          Здравей Божидаре-вниманието в момента е насочено към предстоящото състезание "Сливен-екстрийм 4х4"-всички колеги,които имат възможност и желание се стремят да помогнат с каквото могат,освен това се работи и по-машините,които ще участват,та според мен на това се дължи слабата активност на учасващите в разходките.
                          При мен времето напоследък също е кът,но въпреки това в късния Съботен следобед почти без предварителни планове решихме да поемем към Еленския Балкан,тъй като времето беше повече от чудесно,а и бях рожденник и трябваше да почерпя някъде на въздух дето се вика.В последствие се получи и добра вечер на х."Буковец".
                          Пускам някоя снимка,Еленския Балкан ни посрещна с много слънце и изпрати в Неделя с обилен дъжд и силен вятър...
                          Прикачени файлове

Коментар

Днес направихме една профилактична промивка на охладителната с-ма на Нивата,след което поехме към Бакаджика с цел да изпробваме свършеното.
                            Като цяло ефекта е положителен и мотора е далеч от прегряване,въпреки че на моменти имаше сериозно и продължително буксуване в някои от коловозите.
                            Пробвах и предела на страничната устойчивост и съвсем ясно се усети липсата на блокажи в мостовете-колата си "лежеше" почти на врати в коловозите и гумите на високата част си буксуваха свободно,та се наложи леко побутване и придържане от навигатора за да можем да се придвижим към по-равно.
                            Та както и да е-цъкнахме и някоя снимка,въпреки че беше привечер и качеството не е много добро...
                            Прикачени файлове

Коментар

За неделя мисля да пробвам калта в Бакаджика. Ако някой има мерак да пише в темата.
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Пиша, пиша!!! Мерак много..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X