Десо, дано да е нещо дребно, че при мен все най-тежките железа се чупят. Вчера след състезанието решихме да направим малко шоу за публиката, и аиде без предно, уазовият мост згъна едната полуоска и то така я згъна че се е скъсала от две места. Немога да си го обесня, веднъж счупена по средата втори път шлиците които влизат в дифа.
Ето я:
Ето го и донора:
Двигател работи с така скъсан колянов вал(както сам казваш-1вото скъсване),спряла е след второто,до шлиците.Успех.
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Бреее, голям зор тва дебело желязо да се строши...
Моя броблем мисля,че е в хъба, понеже след като го отключиих спря да бие,но може и шлиците на полуоската..
Блокировките и тяхното рязко сработване-там е работата.
УАЗ-ките,които са с БТР-ски блокажи също се случва да късат полуоси-/Драго от Бяла Слатина,Емо от Сливен,докато имаше неговата УАЗ-ка мисля също беше късал/.
В УАЗ-раздела имаше тема за този тип блокировки и техните предимства и недостатъци.
Десо, дано да е нещо дребно, че при мен все най-тежките железа се чупят.
Днес свалихме колелото, да видим какво е счупеното.. Лагера, дето го чаках на Сливен.. Дребно е, но е скъпо да го.... Ще го оправяме и сега мисля едни стратегии за нови гуми..
Днес свалихме колелото, да видим какво е счупеното.. Лагера, дето го чаках на Сливен.. Дребно е, но е скъпо да го.... Ще го оправяме и сега мисля едни стратегии за нови гуми..
За 31" ти трябва и мотор ,а ти го нямаш ,и ако го сложиш(големия мотор) ти трябва цял мост , и ако го сложиш (целия мост) ти трябва скоростна кутия и раздатка ,защото на витаровата и се разтяга веригата ......................... и тнт..... Та съвета ми е да си осмислиш размера ,според мен ти трябва номер 29" и най много 30" ама в краен случай и да не е регенерат на малатеста ,че не отговаря номерацията,истината е в тясната гума широката гума е за машини над 2 тона ,инък ще изпадаш в комични ситуации с широките гуми .Успех!
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар