Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнение
    ..........и да ходим за риба....
    Май май така ще направим,докато не свърши свинският лов.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Съжалявам, че не можаха да се случат нещата, но обещавам да следя темата и при възможност да присъствам!

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
        Съжалявам, че не можаха да се случат нещата, но обещавам да следя темата и при възможност да присъствам!
        Не се притеснявай градски, все някога ще се съберем........Какви разходки имаше едно време.......м....и и криза.

Коментар

Добро утро колеги, телефонния ми номер е 0887750776. Що се отнася до "Люляк", всичко до което може да стигне човешки крак е изчистено, така че не се притеснявайте. Отдавна свалих охраната и останаха само горските, но откакто свърши "Чист хоризонт" и тях ги няма. Не съм много опитен в офроуда и се надявам да не Ви преча, но бързо се уча и не ме страх да изцапам фронтерата. Чакам някакъв знак. Успешен ден!
          Колега-разходката я отлагаме за другата седмица.Ще пишем допълнително през кой ден ще е-/Събота или Неделя/.
          Нека ловджиите открият сезона спокойно за да няма излишни дразги и непредвидени ситуации.
          Също така времето го дават да се разваля,така че смятам,че си заслужава да изчакаме.
          Ще разчитам на колегата Раднев да даде идея за преход,разбира се и аз мога да дам-/абе ще го измислим,нека да наближи времето..../.

Коментар

Здравейте колеги, уикенда чука на вратата. Някакви идеи за разходка около Ямбол, опознаване, бира??

Коментар

Ей ,един мераклия за разходка да има и да няма кой да го разведе
              Колега ,аз ,ако съм свободен ,ще ти се обадя и ще измислим нещо,стига да ти се пътува повечко!Не съм уточнил един ангажимент,иначе ще направим една разходка край Гавраилово,а и заралии си организират тази неделя също разходка.
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Здравейте колеги, уикенда чука на вратата. Някакви идеи за разходка около Ямбол, опознаване, бира??
                Здр.колега,сега виждам че си писал.
                Разходка ще направим,но нека поне малко дъждец да падне,че така голяма скука.
                Хайде аз ще видя как ще си наглася нещата и ако имам възможност ще ти звънна днес следобед поне да се срещнем някъде в района и да се запознаем........

Коментар

Добре с удоволствие ще се отзова!

Коментар

От 15.30 до 18.30 ч. преоткрихме маршрут от с. Лозенец, през къщата на горския и от там на запад па някакъв път, който се е ползвал преди 10 години сигурно, стигнахме до пътя за Котел. Яко надраскване на фронта, но това му е работата. тъй като тръгнах да се прибирам чистичък, реших да се по окалям малко зад керамичния и точно тогава се обади Янко от Ямбол. Човека дошъл до Стралджа да се запознаем е запознахме се. Приятен мъж, очаквам много общи оф разходки.

Коментар

От 15.30 до 18.30 ч. преоткрихме маршрут от с. Лозенец, през къщата на горския и от там на запад па някакъв път, който се е ползвал преди 10 години сигурно, стигнахме до пътя за Котел. Яко надраскване на фронта, но това му е работата. тъй като тръгнах да се прибирам чистичък, реших да се по окалям малко зад керамичния и точно тогава се обади Янко от Ямбол. Човека дошъл до Стралджа да се запознаем е запознахме се. Приятен мъж, очаквам много общи оф разходки.
                      Привет,него път сме го карали, но що пък на запад.С Янко наистина много офф приключения има...........задни стъкла,фарове.Що не звънна бре Янко цял следобед се чудех какво да правя.

Коментар

Живко,днес по стечение на обстоятелствата ми се наложи да ходя до "Петолъчката" и в последствие реших да мина и през Стралджа да се запозная с колегата Нихорлиев.
                        Та тъй-всичко стана инцидентно.
                        Що се отнася до оф-роуд разходките....,ами какво да кажа-с нетърпение всички очакваме дъжда и снега.

Коментар

Ние отиваме сега в балкана,този път с жени и деца и естествено вегетарианска диета!
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Звучи добре, приятно изкарване! Аз пък отивам по околностите да окалям още фронта.

Коментар

За сведение на всички.Пътя от с.Жеравна-заслон Ботуша-гр.Котел вече е проходим.Падналите дървета са премахнати.От заслона на изток и на запад пътищата са идеални.На изток-стръмни,на запад стръмни и с дълбоки коловози/от камионите за дърва/.Падне ли дъждец става хард трасе.Поздрави!
                              Нека силата да бъде с нас!
                              Suzuki Grand Vitara
                              +34 642 91 4154

Коментар

Радо,имах възможността да пробвам съвсем наскоро пътищата в района на гр.Котел.
                                Останах приятно очарован от стръмните подеми и на места сериозни коловози.
                                Чакаме дъждеца и вярвам,че все ще успеем да се организираме за една разходка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X