Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    ...макар че най-вероятно калчицата ще се е дръпнала сериозно.
    Тя калчицата ще се дръпне, ама коловозите си остават и като се втвърдят - дупе да ни е яко.. За другата седмица не знам, рано е още да се записвам, но със сигурност бащата и той ще участва като пасажер, пък може и да му дам да кара..

Коментар

Така е,прав си Десо.
      Аз ще съм навигатор на шофьора на "Английската УАЗ-ка" да я усетя как върви с новия мотор.
      Но да не се каним толкова от рано де-до поч.дни има доста време!

Коментар

Янко, дори и не разбрах че снимаш, но третата снимка определено ще си я дръпна.
        Браво!
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          но със сигурност бащата и той ще участва като пасажер, пък може и да му дам да кара..
          Дай му да кара. Това ще докара още една джипка в групата след две седмици.
          Въжетата останаха при мен, ако имаш път насам звънкай.
          ТЛК-120 Николай Колев
          0898521295

Коментар

Тая седмица нямам път към Ямбол, ма знам ли..? Въжетата ги мятай там, където не ти пречат, пък като се видим ще ги взема, не са ми дерт..
            След малко идва първия клип..

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
              Янко, дори и не разбрах че снимаш, но третата снимка определено ще си я дръпна.
              Браво!
              Няма проблеми Ники-опитвам се уж да правя конкуренция на Радо с фотото.
              Благодаря,че ме признаваш като фотограф!

Коментар

След малко иде 4тия финален, който успях да Цъкна и отива да полирам чишите, че утре ще ми се такова таковата..
                Това е последното видео.. Избирах, трих, нагаждах..Лека нощ приятели!
                Последно редактирано от Десислав Добрев; 03-03-13, 22:24.

Коментар

Такова омацондряне скоро не бях си правил,мразя много кал И май ще трябва да слагам от големите уширители,че през пет минути търсихме вода за миене на стъкла-задно нямам,страничните и огледалата бетонирани и тук-там ,ако се види нещо от предното
                  Ама добре си изкарахме де
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    Такова омацондряне скоро не бях си правил,мразя много кал И май ще трябва да слагам от големите уширители,че през пет минути търсихме вода за миене на стъкла-задно нямам,страничните и огледалата бетонирани и тук-там ,ако се види нещо от предното
                    Ама добре си изкарахме де
                    Е аз от колко време ти говоря да сложиш от големия раширител?
                    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

http://youtu.be/hWPiQHrSlfo
                      Нека силата да бъде с нас!
                      Suzuki Grand Vitara
                      +34 642 91 4154

Коментар

Ейй,те големи актьори участвали бе Радо
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                          Ейй,те големи актьори участвали бе Радо

Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Клипчето е униКално, Браво на бат Радо!
                            Това че актьорите са аматьори си е друга биричкааа...
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Искам да се извиня,ако някой съм засегнал с клипа.Разбирате,че всичко е за да ни е весело,а пък от друга страна нещата ,които съм написал са коментирани вече в публичната среда.Нищо аматьорско няма приятели,нямаме парите като на "големите" но пък за това имаме дух,който надскача възможностите ни.Правим го заради "идеята" и защото "така искаме".Ние сме "Ваd Boys" на ямболската територия.Поздрави!
                              Нека силата да бъде с нас!
                              Suzuki Grand Vitara
                              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                                Искам да се извиня,ако някой съм засегнал с клипа.Разбирате,че всичко е за да ни е весело,а пък от друга страна нещата ,които съм написал са коментирани вече в публичната среда.Нищо аматьорско няма приятели,нямаме парите като на "големите" но пък за това имаме дух,който надскача възможностите ни.Правим го заради "идеята" и защото "така искаме".Ние сме "Ваd Boys" на ямболската територия.Поздрави!
                                Ще ме умориш!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X