Предвид ,че повечето колеги предпочитат по-късно и преходът къс, а и тези ,които са отдалеч ще могат да пристигнат по-спокойно навреме,нека го направим по обяд !
Предвид ,че повечето колеги предпочитат по-късно и преходът къс, а и тези ,които са отдалеч ще могат да пристигнат по-спокойно навреме,нека го направим по обяд !
Старт в събота -12 часа
Ок ,да те забирам ли от Гаврилово и в колко часа да съм при теб ?
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Като ти казах ,че имаш за половин час работа ,ти не
А, за 2 часа успяхме, просто финансите ме притесняваха, ама после бат Антон ме подритна . В същото време знам и съм чел все хубави работи за този преход.. Като гледам и колко жибки ще има, започва да ми прилича на RFC Bulgaria...Само се надявам брата да ме смени..
Половината багаж вече е събран и натоварен. Нещо не можах да си намеря лопатата ама пак, ще я потърся. Разбрах за новия час. Така без да бързам, ще пристигнем. Единствено не съм запознат с условията на хижата в смисъл ако трябва ние да си носим нещо за нощува казвайте(било то възглавници завивки и др.)
Не,възглавници и завивки има.
Всякаква кухненска посуда също.
Ядене ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се носи.
Даже и да е нещо сурово има условия да се приготви.
Отивате спокойно и се настанявате.
Аз все още не съм се разбрал окончателно с Ямболската група,която ще кара в Неделя,но така или иначе,ако не е за вечерта,сутрината сме на линия.
Коментар