Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Никола съм си аз, а гюбрето - жипката...
Физиономиите ги прави Жоро-Тока - едно приятелче което преди 3год. го удари волтова дъга на жп прелез ама оцеля въпреки тежките изгаряния и хептен откачи
Клипчето е снимано лятото, когато бях още с VM-а(горкия...) и неможеше да се набере за засилка(малко е разстоянието от предишния трапец), ама вече е 4.6 и се одлепя около метър
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Бе не съм чул да е изкривил моста от полета Така че, ... ти си друга категория
Вярно е, ама аз литнах през асфалтирана бабуна и се приземих без трапеца - директно.. Пък и беше доста над метър по височина
Ти па може ли такива въпроси да задаваш... Нали ако кажа и ще ме баннат
Не бе чудя се ако и мене ме хване тока дали ще се оправя или ще стане по лошо
От това оправяне няма
Коментар