Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една мотописта довечера (18.01) ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

леле за това не съм се сетил, сигурно си прав защото не мога да бръкна с водоструйката там, на джипа е лесно ама на голфето
    мерси ще пиша дали е от това.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      като се спускаш по бул.България посока центъра минаваш ОМВ-то веднага след него има една висока сграда като контейнер и веднага след нея има малка пряка (асфалтова) в дясно тръгваш по нея и там ще видиш къде се влиза.
      Дали да не си направим една среща на ОМВ-то ? Аз също не съм ходил преди та ..

Иначе нещо се бъгна, не мога да редактирам изобщо нито темата нито постовете си..

Ако може админ да едитне заглавието на темата, за да рефлектира, че става дума за утре - 19.01.2007
      Последно редактирано от tutin; 18-01-07, 18:22.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        Дали да не си направим една среща на ОМВ-то ? Аз също не съм ходил преди та ..

Иначе нещо се бъгна, не мога да редактирам изобщо нито темата нито постовете си..

Ако може админ да едитне заглавието на темата, за да рефлектира, че става дума за утре - 19.01.2007
        И аз ще намина да видя на машинарията какво работи какво не.Леко спокойно!Купон да е.
        Найстина една среща на ОМВ няма да е лошо нещо!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          като се спускаш по бул.България посока центъра минаваш ОМВ-то веднага след него има една висока сграда като контейнер и веднага след нея има малка пряка (асфалтова) в дясно тръгваш по нея и там ще видиш къде се влиза.
          Мерси fanatic! Утре шъ съ видим!
          Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Значи ли това, че срещата ще е пред ОМВ в 16.00?
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
              Значи ли това, че срещата ще е пред ОМВ в 16.00?

Аз лично смятам 16:00 да съм на ОМВ след това да отида до пистата.АКо няма никой ще намеря пътя по описанието!
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Значи разбрахме се - 16ч. на ОМВ на Бул. България. Чакаме се до 16:15ч. там и тръгваме, ако някой закъснее - след 16:15 - направо на пистата.
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Става 16:00 на ОМВ-то
                  вземете нещо за снимане че аз забравих
                  no signature no problems

Коментар

Ееей защо не дойдехте ей ! Сам си въртях по пистата.

Имах среща по работа, която малко се проточи и закъснях за 4ч. на ОМВ, но 4:30 бях на пистата. Нямаше никой освен един бус пълен с полицаи. Естествено ме погнаха по пистата, но се оказаха много свестни типове, питах ги дали не са идвали други типове с джипки, но според тях никой не бил ходил. Очтиво ги помолих да врътна два тръ хълма и те най-очтиво ме информираха, че по принцип било забранено и от блоковете се оплаквали, но нямало проблем дори бяха много доволни че ще въртим зверчето.

Много съм доволен, врътнах всички бабуни по моите възможности, имаше една, която ще да е била само за мотори защото със сигурност щях да застана на кантар ако се бях качил.

Супер. Отначало бях само на ниски скорости, но без заключен дифернциал. Вървеше много добре, но в един момент колегата, с който бяхма докато правеше филмче от отвън се светна че ме е качила само една гума, 1 беше във въздуха а една боксуваше.. Заключихме диференциала и всичко беше по вода. Много много добро чувство, имах усещането, че ще видя как изглежда туарег по покрив, но уви Мамка му, нещата изглеждат сто пъти по-страшно отвътре на колата от колкото отстрани..

Айде, следващия път нещо по-весело и по-извън София

Ето и две филмчета с мобилен телефон

http://www.dodconsult.com/tutin/HPIM0006.3gp
                    http://www.dodconsult.com/tutin/HPIM0007.3gp
                    Последно редактирано от tutin; 19-01-07, 18:39.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Снимахте ли видео

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение

Много съм доволен, врътнах всички бабуни по моите възможности, имаше една, която ще да е била само за мотори защото със сигурност щях да застана на кантар ако се бях качил.
                        Маи не говориш за кантар а за под. Кантара е когато гумите по диагонал са във въздуха. Няма се плашиш тракшън контрола ще я изкара без проблем.
                        Преди да я люснеш смело на под обаче виж дали няма нещо важно което може да се счупи отдоло.

Коментар

Бях сам с един колега. Май ако и аз не бях отишъл пистата нямаше изобщо да разбере какво сме и замислили
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Гледам че още не си и свикнал на блокажите. Като останат гумите във въздуха няма да отнемаш газта. През цялото време си подаваш равномерно газ и тя си върви.

Коментар

Да, точно този път не стана много добре, предния път беше по-добре. Аз го минах 3 пъти и накрая вече беше много добре

Обаче честно казано съм много приятно изненадан от туарега, той се вдига още повече, когато е на ниски скорости, явно този режим на окачването е само за офроуд. После като го сложих на ниво комфорт, което е над средното, ми се струваше че задника ми опира в калта
                              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Колкото повече го вдигаш толкова повече му намаляш хода на окачването. Така че ако няма високи препядствия е по добре да е нисък. Така гумите имат по добро сцепление.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X