Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една мотописта довечера (18.01) ?
Свий
X
-
и аз и аз !! ама се наврех у калЪт !
мноу яко! уж едно такова нищо и никакво и опааааа .. ареее на към деретоуу .. чудничко беше .. един колега се поуплаши малко
а най-големия цирк .. саклед полето - Стълбб .. е дали замалко не го умерих
Коментар
-
леле ужас, ама ти с кой акъл се бухна, аз после идвах пак да нося храна и одеала за през ноща ама си бехте тръгнали
някъде към 7:15 и се успокоих, разгледах за части от диското и като не видях си тръгнах доволен
no signature no problems
Коментар
-
амо това е друго - онова в РЛ .. си беше о-дупкванеПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениелеле ужас, ама ти с кой акъл се бухна, аз после идвах пак да нося храна и одеала за през ноща ама си бехте тръгнали
някъде към 7:15 и се успокоих, разгледах за части от диското и като не видях си тръгнах доволен

то там немаше щети - само две -три щипки от кората която се демонтира да се покаже кукиш-а на Диското изотпреж. То там беше лесно - кат захапа тревата и се изкара само.
а това дето го разправях на горния пост - си стана ей сегинка преди два часа над Владая.
Коментар
-
На Софийски. Нищо де, ти пък им се подиграй че Кърджалийския не го знаят!

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнениеЛайнярето е в началото на Горна баня,а Голди е след расклона за Г.баня,веднага от дясно срещу диоломатическия клуб.Авто сервиз и мивка.
Ей, за к`во лайнярене говориш?LZ1VMH
Коментар
-
AAAAAAAAПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеНи мои баръ ляба с мундар ръки.
Не пипаи хляба с мръсни ръце.
Това е табела от хранителен магазин.
ЯКООООО
LZ1RED
Коментар
-
Събтаръбта няя ръкити в жубити и на кинанаПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеНяма Кърджалйиски.
Нищо не ви разбирам. Поне превеждайте.
Да не почна и аз да пиша на Хасковски.
Ни мои баръ ляба с мундар ръки.
превод от хасковски:
Събота работа няма, ръцете в джобовете и на Кенана(местна забележителност)
no signature no problems
Коментар
-
Пламене,напиши още няколко такива и те абонирам целогодишно за ''блясъци''...off-topicПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеНяма Кърджалйиски.
Нищо не ви разбирам. Поне превеждайте.
Да не почна и аз да пиша на Хасковски.
Ни мои баръ ляба с мундар ръки.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар