Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една мотописта довечера (18.01) ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Колега грехота е да си купиш 2-ра употреба гуми, не забравай че караш скъпа кола със сякакви контроли на управлението на спиране на тръгване на спускане и още незнамси какви си и е изключително важно да си винаги с хубави гуми защото иначе тези системи се шашкат и ще стане някоя поразия. А и 2-ра употреба гуми "почти нови" няма или ще са криви или втвърдени от каране по топъл асфалт а това ще установиш след като си ги монтираш.
    no signature no problems

Коментар

я да идеш да земеш по две три бирета и ..разбор на мотопистата следобеда
      fanatic-a и язе ще ти напраиме един инструктажж
      кви гуми и прочие ..

Коментар

Ще ги видя днес и ще реща. Срещат се понякога добри гуми дори втора употреба, има хора пръскат пари за шяло и нещяло.

Каквото и да е, по-добре ще е от лятна гума, а сега 2500 лв за нови гуми нямам честно казано, особено като знам, че ми предстоят 15к лева до края на месеца за акциз, застраховка и т.н. Пък остави настрана 1000 лв за смяна на масло, филтри и една ксенон крушка.
        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
          Пък остави настрана 1000 лв за смяна на масло, филтри и една ксенон крушка.
          тая кола гаранционна ли е ?
          LZ1RED

Коментар

Ще ги видя днес и ще реща. Срещат се понякога добри гуми дори втора употреба, има хора пръскат пари за шяло и нещяло.

Каквото и да е, по-добре ще е от лятна гума, а сега 2500 лв за нови гуми нямам честно казано, особено като знам, че ми предстоят 15к лева до края на месеца за акциз, застраховка и т.н. Пък остави настрана 1000 лв за смяна на масло, филтри и една ксенон крушка.
            Всяка гума като се сложи на колата вече е втора употреба. Аз също предпочитам втора но не на всяка цена. Гледаи кога е произведена гумата. След третата година обикновено не стават. Особено зимните. За изкривяване и балони гумаджйите дават гаранция и общо взето са коректни. Последните гуми които взех бяха произведени преди шест месеца. Цената им като нови е над 500лв а втора бяха по 50лв.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              за мен е по-добре към 4 но все пак аз само ще гледам така че когато е удобно на останалите дето ще идват ;-)
              Да снимате видео еи

Коментар

абе нещо ме мотат много с тоя фар, вече 2 дни ми сменят крушката явно голям зор виждат.. Още не е готов, след 2 часа казват. После съм обещал на гумаря да ходя до него, така че аз днес за 16ч си е направо невъзможно.

Утре мога да наместя нещата
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

ставаше дума за утре към 16 нали? аз не мислех за днес
                  no signature no problems

Коментар

Да утре 16ч. става.

Кой ще идва - да потвърди сега и тук
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

пак ти казвам без гуми не се разкарвай няма смисъл да си каляш колата и да се разочароваш още от 1-вия път
                      no signature no problems

Коментар

смени името на темата тогава - да е 19ти да не се бъркат хората
                        повече от 3-4 коли ще стане тарапана - мястото не е голямо
                        и .. който иска да си поомърля колата - дет се вика да заповяда.
                        май така като гледам се оформя втора "паркетна" разходка
                        само да не стане кат на предната .. да разбутам кочината и да земем да не додем ..срамота.

Коментар

Да утре 16ч. става.

Кой ще идва - да потвърди сега и тук
                          аз да...
                          LZ1RED

Коментар

Абе и аз ще дойда с кеф - нали е за петък 19ти към 16.00? Ама да ми кажете откъде се влиза в тая мотописта, че никога не съм ходил
                            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

като се спускаш по бул.България посока центъра минаваш ОМВ-то веднага след него има една висока сграда като контейнер и веднага след нея има малка пряка (асфалтова) в дясно тръгваш по нея и там ще видиш къде се влиза.
                              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                                а и днес взе много да трака нещо окачването и като карам с 50 ми се друса задницата все едно танцува гюбеци сигурно съм покривил нещо отзад...

fanatic провери някъде за набита кал от вътрешната страна на джантите
                                или някъде където може да ти направи дисбаланс
                                случвало ми се е да получа страхотен дисбаланс от набита кал, колата просто не се задържаше от 80км/ч нагоре
                                спрях свалих едно по едно колелата и се оказа че е от около 100-150 грама кал между джантата и барабана на едната задна гума

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X