Първоначално публикуван от Yordan Kolev
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една мотописта довечера (18.01) ?
Свий
X
-
Ихх, изколовозите ни тренировъчната писта
... а аз се чудех защо имало постоянни оплаквания от околните живущи на трета възраст....
Много добри снимки, ако знаех по-навреме щях да дойда да погледам как се взимат тия скоци с 4-колесно
Идното лято ще започнат строежи там, .. а беше хубаво място за тренировки
... Така че давайте докато е време...
DCRT®
Коментар
-
Ако знаете зад блока ми каква писта има, тая тук е много проста и лесна... Ама пък аз ще се местя в Люлин...тюх...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Добре де , кога ходите на тренировки да доида и аз с мотора....ще погледам няма да пречаПървоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеИхх, изколовозите ни тренировъчната писта
... а аз се чудех защо имало постоянни оплаквания от околните живущи на трета възраст....
Много добри снимки, ако знаех по-навреме щях да дойда да погледам как се взимат тия скоци с 4-колесно
Идното лято ще започнат строежи там, .. а беше хубаво място за тренировки
... Така че давайте докато е време...
Коментар
-
По принцип кгоато е по-топло и няма група за каране в гората се прави каране на мотописта. Или когато някой начинаещ/група начинаещи иска тест драйв ... иначе по-скоро караме по Люлин планина. Най-често става инцидентно каране, но ако има интерес ще пиша и тук, когато се организираме. Ако ти се разхожда утре по обяд с моторетката, да направиме един Люлин?DCRT®
Коментар
-
А що аз и на тъмно си карам, само като вали не обичам....Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеЕх, знаправо ти завиждам, че имаш време за разходки по светло
Когато се организираме за каране в района, задължително ще те уведомя
Коментар
-
незнам в колко си бил на ОМВ ама аз закъснях не малко.В в 16:30 бях на ОМВ и зареждах.Няма как да съм пропуснал да видя специялно някой джип.Даже попитах бензинджията дали са се събирали джипки и той ми каза преди малко!На отиване към пистата срещнах FANAtic те тръгваха към голди.Влезнах към пистата да покарам малко.Там бяха едни момчета с едно чероки.От там при другите!Нямаше нито полицай нито каквито и да е хора!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
От колко часа я планираш тая разходка? На Рио де Лайнаре ли? Че вчера май не можахме да го обиколим целия. :-(Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеВместо мотописта ако искате елате и направете утре една разходкаДа се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

най-вероятно тутин е отишъл след 17:20 и не е имало никой но нищо другия път
Коментар