Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една мотописта довечера (18.01) ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Не позна, първо се пръсват планетите питай Соти
    На Чебуратора планетите, на нещо друго - друго нещо
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Това не звучи много като паркетна разходка. Не ще да е за мен.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Малко снимки от въпросното дейсвие

LZ1RED

Коментар

Абе готино си изкарахме....екстра ни организира колегата Тутин! Трябва да сме благодарни

Коментар

Ихх, изколовозите ни тренировъчната писта ... а аз се чудех защо имало постоянни оплаквания от околните живущи на трета възраст....
            Много добри снимки, ако знаех по-навреме щях да дойда да погледам как се взимат тия скоци с 4-колесно
            Идното лято ще започнат строежи там, .. а беше хубаво място за тренировки ... Така че давайте докато е време...
            DCRT®

Коментар

Ако знаете зад блока ми каква писта има, тая тук е много проста и лесна... Ама пък аз ще се местя в Люлин...тюх...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                Ихх, изколовозите ни тренировъчната писта ... а аз се чудех защо имало постоянни оплаквания от околните живущи на трета възраст....
                Много добри снимки, ако знаех по-навреме щях да дойда да погледам как се взимат тия скоци с 4-колесно
                Идното лято ще започнат строежи там, .. а беше хубаво място за тренировки ... Така че давайте докато е време...
                Добре де , кога ходите на тренировки да доида и аз с мотора....ще погледам няма да преча

Коментар

По принцип кгоато е по-топло и няма група за каране в гората се прави каране на мотописта. Или когато някой начинаещ/група начинаещи иска тест драйв ... иначе по-скоро караме по Люлин планина. Най-често става инцидентно каране, но ако има интерес ще пиша и тук, когато се организираме. Ако ти се разхожда утре по обяд с моторетката, да направиме един Люлин?
                  DCRT®

Коментар

А бе разхожда ми се с моторетката ,ама вече маи се обещах на 4 колесните . А иначе люлин е супер . Аз и без тва само там си карам с мотора. И днеска ходих до Голди... и после се качих над горна баня малко

Коментар

Ех, знаправо ти завиждам, че имаш време за разходки по светло
                      Когато се организираме за каране в района, задължително ще те уведомя
                      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                        Ех, знаправо ти завиждам, че имаш време за разходки по светло
                        Когато се организираме за каране в района, задължително ще те уведомя
                        А що аз и на тъмно си карам, само като вали не обичам....

Коментар

незнам в колко си бил на ОМВ ама аз закъснях не малко.В в 16:30 бях на ОМВ и зареждах.Няма как да съм пропуснал да видя специялно някой джип.Даже попитах бензинджията дали са се събирали джипки и той ми каза преди малко!На отиване към пистата срещнах FANAtic те тръгваха към голди.Влезнах към пистата да покарам малко.Там бяха едни момчета с едно чероки.От там при другите!Нямаше нито полицай нито каквито и да е хора!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

абе карай той туарега с тия 1000 нютон метра в тъмното не можеш да го видиш най-вероятно тутин е отишъл след 17:20 и не е имало никой но нищо другия път
                            no signature no problems

Коментар

Вместо мотописта ако искате елате и направете утре една разходка
                              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                                Вместо мотописта ако искате елате и направете утре една разходка
                                От колко часа я планираш тая разходка? На Рио де Лайнаре ли? Че вчера май не можахме да го обиколим целия. :-(
                                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X