Кинекс колегата тутин лъже, 100% е някой от форума дето си прави базици с нас. Бяхме към 10 човека 4-ма чакахме на ОМВ-то до 16:20 но туарег не дойде после седяхме до 16:50 на пистата нямаше туарег после си тръгнахме но Асен с Черокито и още 4-ма останаха до по-дълго. Имаме тонове снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една мотописта довечера (18.01) ?
Свий
X
-
Ъ? Към 4:27 - 4:30 бях на ОМВ-то, не видях коли и продължих към пистата, която е вдясно веднага след ОМВ-то. Там нямаше никой освен няколко души разхождащи си кучетата. И полицаите в синия си бус.
Освен ако няма повече от една писти там, но се съмнявам. Става въпрос за пистата, където клошарите са си направили трибуните на дом, нали ? Погледни двете филмчета, трябва да има и една-две снимки на телефона на колегата. Но на пистата нямаше нито едно 4х4 освен мойто.
Дати на файловете на двете филмчета :
1/19/2007 5:11пм
1/19/2007 5:16пм
Но това е поне 20 минути след като бяхме вече там.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Незнам часовника ли не ти е бил верен датата ли не си разбрал незнам аз си тръгнах заедно с Redair Slick SuperMAX и Ато в 16:50 там останаха Асен Василев и още 4-ма негови приятели ние като си тръгвахме дойдоха и 2 момчета с едно самурайче с номер ВР които ми се обадиха в 16:58 че идват при нас на автополигона на Голди. Такаче незнам как е станал тоя номер. Ще се радвам да дойдеш пак да се видим. Може пък и да сме се разминали знам ли
no signature no problems
Коментар
-
Да ти кажа чесно и да лъже и да не лъже все таяПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКинекс колегата тутин лъже, 100% е някой от форума дето си прави базици с нас. Бяхме към 10 човека 4-ма чакахме на ОМВ-то до 16:20 но туарег не дойде после седяхме до 16:50 на пистата нямаше туарег после си тръгнахме но Асен с Черокито и още 4-ма останаха до по-дълго. Имаме тонове снимки.

Хеч не ми пука.
Нещо обаче ме кара да мисля че тоя Туарег ще бъде каран ОффРоуд.
Коментар
-
Абе хора стига карате ме да се смея
Как ще лъжа, ей ги на двете филмчета там, грешка няма. Сигурно сме се разминали за минути, ще погледна часовника на таблото, може нещо вчера като ми ресетваха компютъра след подръжката нещо да са го шибнали. Но дори и да е бил нещо назад, то ще да е с малко защото ето ги часовете на файловете а те са снимани с телефончето на Евгени (колегата). На дали и той е назад от моята поддръжка 
Туарега твърдо ЩЕ се кара офроуд
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Няма кво да го гледате. Безцелно чупене на джипки.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеТова само ме кара да се радвам, може и да сме се разминали не твъря съвсем че не истина
може на рио де лайнаре да го видим в действие 
Коя джипка без кални гуми ще мине през риоделайнаре.
Виж със зимни гуми може да го пробвате по някое заледено баирче.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеНяма кво да го гледате. Безцелно чупене на джипки.
Коя джипка без кални гуми ще мине през риоделайнаре.
Виж със зимни гуми може да го пробвате по някое заледено баирче.
Много хубави зимни гуми трябва да има!Видя се че си трябват трябват гуми за която и да е машина.От моя страна скоро съм решил да се обзаведа с четири.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Ами ако сложите свестни агресивни гуми гласувам за нови полуоски - ще се насучат като прани гащи - гаранцияВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не позна, първо се пръсват планетитеПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАми ако сложите свестни агресивни гуми гласувам за нови полуоски - ще се насучат като прани гащи - гаранция
питай Соти
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
къде е загатката
Коментар