Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране със запалени фарове през деня?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе аз бях абониран само за половината, другата половина козируваха. Чудя се дали сега пак да не ги сложа, щот лепенките CD си седят по джипа
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ми, експериментът за двете половини на абонамента може да се разшири - имам един син "буркан" и ще ти го дам към стробоскопите. А щом си имаш и червена лепенка, остава да ти намерим и едно знаменце за калника.

Коментар

Мани синия, може ли някой отнякъде да ми намери ЗЕЛЕН буркан?
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          Мани синия, може ли някой отнякъде да ми намери ЗЕЛЕН буркан?
          Запиши се към анимал полис и ще ти дадът служебен
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Няма такав в БГ. Сериозно питам за зеления буркань.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
              Няма такав в БГ. Сериозно питам за зеления буркань.
              Сега февруари месец има изложба на СОТ в НДК там има едни турци, който продадоха на наще куки берканите ти продават и зелени.
              Аз от тях си купих един боен фар с дистанционно управление
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Кво има да се разправяш? Снимаш на ксерокс страницата от закона в която пише кой цвят какво е, и със сладка усмивка ги подсещаш че това не е спецрежим а декоративен елемент.

И не се излагай, ами си купи:

Карты экспресс-оплаты ГИБДД 10, 50 и 100 условных единиц!
                Для корпоративных VIP клиентов новый тарифный план "Эксклюзив" - всего за 1000 уе в месяц все нарушения бесплатно!
                Подключите дополнительные услуги: "Любимое нарушение" - скидка 50% на любое одно выбранное вами нарушение!
                "Антирадар" - антиопределитель скорости и вашего номера.
                Дополнительная информация - у менеджеров в офисах ГИБДД

Коментар

Антирадар си имам, за него не пискат, ама иначе ги фаща далтонизъм всичките...

Коментар

Ми преди няколко години беше регистрирано намаление с около 10 на сто на катастрофите в Унгария след въвеждането на светнатите фарове. Ако това означава, че се спасява 1 на всеки десет, аз съм за фаровете, особено акот този един съм аз. За целта съм готов да си включа и осветлението в купето, парното и да си сложа още няколко акумулатора в колата.

Коментар

За моторите от години е задължително да карат на фар.

Американските модели (мотори) са както се кометираше с постоянно включени къси (даваш контакт и светват) и в КАТ ми се заяждаха защо не съм имал габарити.

За светнатите фарове - наистина помагат. Както каза Стефан обаче когато има някой "Забравил" става опасно. Има и едни дето карат на габарити - аз имах близки срещи поне с два. Единия беше с някакви сини габарити (вечер на здрачаване) и определено на 50-100 мера зад мен не го бях видял...

Иначе това което казва Обер-а е истина. Докато няма строг контрол, няма да има особен резултат. И тоя уикенд имаше хора, които не бяха тръгнали за да стигнат, ами да се състезават... и имаше коли в канавката... за щастие пострадали не видях ...
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Re: Каране със запалени фарове през деня?

Здравейте
                        днес е последният ден в който се кара задължително на фарове и какво правим таман свикнахме да караме с фарове и ще трябва да отвикваме май според мен е по добре да се кара на фарове
                        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                          Здравейте
                          днес е последният ден в който се кара задължително на фарове и какво правим таман свикнахме да караме с фарове и ще трябва да отвикваме май според мен е по добре да се кара на фарове
                          Ами аз извън града ще продължавам да си карам на фарове. Виж, в София не виждам особен смисъл да държа светнати лампите, когато се влача из задръстванията.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            Ами аз извън града ще продължавам да си карам на фарове. Виж, в София не виждам особен смисъл да държа светнати лампите, когато се влача из задръстванията.
                            Да в София си е безсмислено карането на фарове! Много се радвам , че свърши....онзи ден и акт ми написаха ,че бех забравил да ги свтна.

Коментар

От десет години, карам само на фарове.
                              Мисля, че има смисъл!
                              Не съм влязъл в преразход,
                              нито на крушки, нито на ток,
                              шунтирал съм електромера!!!
                              Така, че продължавам с денонощното осветяване
                              на софийските улици,
                              а през уикенда осветяваме и провинцията!!!

Коментар

Да! Ей сега гледах новините. През отчетният период са умрели три негъра и два пингвина по-малко отколкото през същия период на миналата година.
                                Граждани водачи! Влизайте в банята само на светло!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X